Istražite više
Ideje za dječju sobu - iskoristite svoj prostor

Maksimalno iskoristite svoj prostor

Krevet na kat sjajan je način stvaranja dodatnog prostora u dječjoj sobi. S tri velika krovna prozora koji osvjetljavaju sobu, prostor je otvoren, udoban i uvijek pun svježeg zraka. Jedan je prozor smješten visoko gore kako bi dnevno svjetlo doprlo do udaljenih zidova i kutova, a VELUX soalrni i električni krovni prozor može otvarati i zatvarati daljinski, putem bežičnog zidnog prekidača..

Ideje za dječju sobu
Istražite više
Ideje za dječju sobu – Više dnevnog svjetla nego ikad

Više dnevnog svjetla nego ikad

Zbog svoga nagiba i položaja u kosom krovu VELUX krovni prozori pružaju više svjetla od tradicionalnih krovnih kućica. Za podešavanje količine ulazećeg svjetla plisirana sjenila su savršena jer se mogu postaviti bilo gdje u prozoru dok će u isto vrijeme sačuvati pogled.

Inspiracija za dječju sobu
Istražite više
Ideje za dječju sobu – Jednostavno rješenje

Jednostavno rješenje


Jedan VELUX krovni pozor dovoljan je za unošenje obilja svjetla u ovu dječju sobu na gornjem katu. Uz praktično upravljanje odozgo na našem standardnom prozoru otvaranje prozora je lakše, čak i kad se namještaj nalazi direktno ispod prozora. Prozor koji ne zahtijeva održavanje nije potrebno čistiti ili bojati – ali može se obrisati mekanom vlažnom krpom.
Ideje i inspiracija za dječju sobu
Istražite više
Ideje za dječju sobu – Vedrija dječja soba za igru

Vedrija dječja soba za igru

Impresivna kombinacija krovnog prozora s gornjim otvaranjem koji ne zahtijeva održavanje s vertikalnim prozorskim elementom koji se nalazi ispod u dječju sobu unosi svjetlo. S obiljem dnevnog svjetla i ventilacijom to je sada savršena soba za spavanje, pisanje domaće zadaće, igru i sve druge dnevne aktivnosti jednog djeteta.

Dječja soba
Istražite više
Inspiracija za dječju sobu – Maksimalno iskoristite svoj prostor

Maksimalno iskoristite svoj prostor

U dječjoj sobi ima pregršt aktivnosti. To nije samo prenoćište, već i mjesto za igru s prijateljima. Praktični krovni prozor s gornjim otvaranjem pruža pravu količinu prirodnog svjetla i svježeg zraka za takvu dječju sobu. Vanjska tenda postavlja se izvana te pruža zaštitu od vrućine.