Istražite više
Ideje za kupaonicu - Vedar početak dana

Vedar početak dana

Niz od dva VELUX krovna prozora ispunjava ovu kupaonicu na katu, kao i tuš, sunčevim svjetlom. Gornji je prozor van dohvata pa je zato on VELUX električni krovni prozor. Može se programirati da prozračuje prostoriju čak i kada niste kod kuće – a ako počne kiša zatvorit će se automatski. Oba prozora imaju poliuretanski završi premaz koji ne zahtijeva održavanja te su u njih ugrađene izdržljive VELUX žaluzine otporne na vlagu.

Ideje za kupaonicu
Istražite više
Ideje za kupaonicu – Prirodno svjetlo bilo gdje

Prirodno svjetlo bilo gdje

VELUX svjetlosni tuneli omogućuju unošenje prirodnog svjetla u svaki kutak vašeg doma kao i u prostore u kojima tradicionalni krovni prozori nisu opcija. Čak i na oblačan dan ovi ekonomični „tuneli“ pružaju isto toliko svjetla koliko i standardna žarulja od 60 W. Vanjština odgovara vanjštini drugih VELUX proizvoda.

Ideje za kupaonicu II
Istražite više
Ideje za kupaonicu – Kupanje u sunčevom svjetlu

Kupanje u sunčevom svjetlu

VELUX prozor za ravni krov je sjajan način za dodavanje nove dimenzije bilo kojoj prostoriji pod ravnim krovom. Dakle ako je krovni prozor jedini način donošenja prirodnog svjetla, ili želite postići vedriji, otvoreniji ugođaj u sobi s fasadnim prozorima, prozori za ravni krov su savršeno rješenje.

Ideje za kupaonicu
Istražite više
Ideje za kupaonicu – Trenutak tišine

Trenutak tišine

Svjež zrak i dnevno svjetlo ispunjavaju čitavu kupaonicu te vam daju savršen trenutak tišine i privatnosti. Gornji prozor je VELUX solarni krovni prozor koji možete ostaviti otvoren i kad niste kod kuće jer se automatski zatvori ako počne kiša. Oba prozora imaju poliuretanski završi premaz koji ne zahtijeva održavanja te su u njih ugrađene izdržljive VELUX žaluzine otporne na vlagu.

VELUX ideje za kupaonicu
Istražite više
Ideje za kupaonicu – Suncem okupana kupaonica

Suncem okupana kupaonica

Bijeli poliuretanski završni premaz koji ne zahtijeva održavanja na VELUX krovnim prozorima savršen je za zaštitu čvrste drvene jezgre od vlage. Bijeli završni premaz osvjetljava prostoriju i čitavu je ispunjava suncem.