Slobodna radna mjesta

Kako bismo popunili slobodna radna mjesta uvijek smo u potrazi za ljudima koji su talentirani i strastveni i koji će se razvijati zajedno s nama.

Ako nađete radno mjesto koje odgovara vašim kvalifikacijama i ambicijama, slobodno nam se javite.

Naslov  Lokacija Datum 
IngeniØr - processer med træ   Østbirk 1. rujna 2014.
Kvalitetsmedarbejder til elektronikproduktion  Østbirk 1. rujna 2014.
Portfolio management assistent med projektledelseserfaring   Østbirk 1. rujna 2014.
Vedligeholdelsesmedarbejder til sprØjtestØbeproduktion   Skjern 1. rujna 2014.
Lanac opskrbe i analitičar proizvodnje  Skjern 1. rujna 2014.

Kako se prijaviti?

1. Prijavite se

Pošaljite kratak i precizan životopis te prijavno pismo. 

2. Razgovor

Razgovor se obično sastoji od dva susreta. 

3. Savršen spoj

Naći ćemo najboljeg kandidata za radno mjesto, tim i tvrtku. 

Pitanja i odgovori

Tražimo ljude koji žele napraviti promjenu – koji žele doprinijeti ambicioznom komercijalnom i ekološkom programu. Mi smo globalna organizacija, tako da trebate biti otvoreni i spremni na suradnju s kolegama raznih profesija i nacionalnosti. Vrijednosti VELUX grupe sastavni su dio naše tvrtke. One određuju naš način poslovanja i način na koji radimo. Morate biti spremni poistovjetiti se s našim vrijednostima i provesti ih u djelo u svojoj interakciji s kolegama, klijentima i dobavljačima.
Službeni jezik naše tvrtke je engleski. Ako se prijavljujete za administrativno ili akademsko radno mjesto, očekujemo da suvereno vladate engleskim jezikom budući da ćete komunicirati s kolegama iz raznih zemalja.
Službeni jezik naše tvrtke je engleski, tako da se prijave obično moraju pisati na engleskom. Međutim, ako se prijavljujete za posao u jednoj od naših proizvodnih ili prodajnih poduzeća, u oglasu za posao će možda biti navedeno da vaša prijava može biti napisana na lokalnom jeziku.
Za akademska i administrativna radna mjesta prijave primamo samo online. Provjerite posao i pogledajte kako poslati svoju prijavu.
Odmah nakon slanja prijave automatski ćete dobiti potvrdu. Ako je ne primite, pokušajte ponovno poslati prijavu ili kontaktirajte kadrovsku službu [glavni adresa e-pošte kadrovske službe].
Za svako radno mjesto koje otvaramo provodimo opsežan proces odabira kako bi pronašli najboljeg kandidata za posao. Ovaj proces može se razlikovati ovisno o radnom mjestu i području poslovanja za koje se prijavljujete. Ali obično je provodi voditelj odabira kandidata u suradnji s kadrovskom službom. Proces odabira pažljivo je osmišljen kako bi svi kandidati bili ocijenjeni pravedno i ravnopravno. Naš ključni prioritet je da svi kandidati imaju dobro iskustvo. Nakon slanja životopisa i prijave vaš će profil ocijeniti voditelj odabira kandidata i poslovni partner iz kadrovske službe kako bi bili sigurni da vaš osobni i stručni profil odgovara kriterijima radnog mjesta za koje ste se prijavili. Nakon odabira najboljih kandidata, svakog će kandidata izravno kontaktirati – telefonom ili elektroničkom poštom – te će biti pozvan na razgovor.
Slobodni ste prijaviti se za više radnih mjesta u VELUX grupi. Molimo da pošaljete prijavu za svako radno mjesto te obavezno navedete u svakoj prijavi naslov(e)/lokaciju(e) drugog radnog mjesta za koje ste se prijavili.
Za većinu akademskih i administrativnih radnih mjesta koristimo procjene osobnosti i sposobnosti. Ove procjene osnova su za razgovor o vašem pristupu zadacima i profesionalnom ponašanju i mentalitetu. Naše procjene uvijek su popraćene razgovorom.
Ako ste među kandidatima koje pozivamo na intervju, to znači da imate kvalifikacije koje tražimo i profil koji nas zanima. I sada je vrijeme da se upoznamo. Razgovor je prilika da saznamo više jedni o drugima. Dobivate priliku da nam kažete više o sebi te zašto biste htjeli raditi u VELUX grupi. A mi imamo priliku reći vam više o našoj tvrtci i poslu – što imamo za ponuditi i što očekujemo od vas. Naše razgovore smatramo ugodnim susretima tijekom kojih obje strane imaju priliku saznati odgovaramo li jedni drugima. Tako da je najvažnije biti svoj. Upravo vas želimo upoznati.
Prijave primamo samo putem sustava za pronalaženje osoblja. Kako biste izbjegli slanje nevažeće prijave, savjetujemo vam da budete u toku o slobodnim radnim mjestima u VELUX-u putem naše internetske stranice.