Krovni prozori sa središnjim ili dvostrukim ovjesom?

Krovni prozori sa središnjim ovjesom

Ručka u gornjem dijelu prozora olakšava vam otvaranje i zatvaranje prozora čak i kada je namještaj ispod. Preporuča se za parapetne zidove do 130 cm.

Krovni prozori s dvostrukim ovjesom

Donjom ručkom prozor možete otvoriti prema van te tako dobiti panoramski pogled. Gornjom ručkom prozor možete zarotirati za 180° kako bi mogli očistiti vanjsko staklo. Preporuča se za parapetne zidove između 130-150 cm.

VELUX krovni prozori koji ne zahtijevaju održavanje

velux_ggu

Bijelo, ne zahtijeva održavanje i lako za brisanje

Ovaj prozor ima bijeli poliuretanski premaz koji štiti drvenu jezgru. Ne zahtijeva održavanje i vodonepropusan je, što ga čini savršenim za sobe s velikom vlažnosti poput kupaonica i kuhinja, ili u slučaja kada to interijer zahtjeva.

Krovni prozor s ručnim ili daljinskim upravljanjem?

velux_upravljanje

Daljinski upravljajte svojim krovnim prozorom

Ako svoj krovni prozor  postavljate izvan dohvata ili ako želite potpunu udobnost rješenje je VELUX INTEGRA® krovni prozor na daljinsko upravljanje. Uz njega dolazi upravljački panel na dodir pomoću kojeg s bilo kojeg mjesta u kući možete upravljati prozorom i dodatnom opremom, kao npr. sjenilima i roletama.  Odaberite između VELUX INTEGRA® proizvode na solarno ili električno napajanje.

Balkon ili krovna terasa?

Zakoračite van i uživajte u pogledu

Otvorite svoje potkrovlje i pustite unutra više dnevnog svjetla i svježeg zraka pomoću CABRIO® balkona ili krovne terase. Ova sjajna rješenja u vlastitom stilu pružaju pristup vanjskom prostoru.

Jedan ili više krovnih prozora?

Dobijte više svjetla uz više krovnih prozora

Kombinacijom više prozora dramatično se mijenja soba te se proširuju mogućnosti dnevnog svjetla, svježeg zraka i fantastičnog pogleda. Rezultat je vedra, prozračna soba s osjećajem prostranosti.

Koristite manje energije

Naši krovni prozori pružaju izvanrednu energetsku učinkovitost

Zahvaljujući svojim tankim okvirima, velikoj površini stakla i VELUX ThermoTechnology™, naši krovni prozori unose više dnevnog svjetla i topline u vaš dom nego ikad prije. Prilikom konstrukcije prozora rabimo materijale visoke učinkovitosti koji poboljšavaju izolaciju i ne propuštaju zrak.


Svoju energetsku bilancu možete povećati još i više odabirom jednog od naših niskoenergetskih ostakljenja/stakala koji su dostupni za sve tipove naših krovnih prozora. Imat ćete mogućnost odabira takvog stakla prilikom konfiguracije vlastitog VELUX krovnog prozora.

Krovni prozori s posebnom funkcijom

Nudimo široku paletu VELUX krovnih prozora s posebnim funkcijama kao što su prozor za pasivnu kuću,  prozor za izlaz u nuždi, prozor za odimljavanje i još puno toga. Ovdje pogledajte našu punu paletu.

Konfigurirajte vaš prozor

Zanima vas cijena željenog VELUX krovnog prozora? Odaberite željene karakteristike i izračunajte cijenu.