Krovni prozori sa središnjim ili dvostrukim ovjesom?

Krovni prozori sa središnjim ovjesom

 

Ručka u gornjem dijelu prozora olakšava vam otvaranje i zatvaranje prozora čak i kada je namještaj ispod. Preporučuje se za parapetne zidove do 130 cm.

Krovni prozori s dvostrukim ovjesom

Donjom ručkom prozor možete otvoriti prema van te tako dobiti panoramski pogled. Gornjom ručkom prozor možete zarotirati za 180° kako bi mogli očistiti vanjsko staklo. Preporučuje se za parapetne zidove između 130-150 cm.

VELUX krovni prozori otporan na vlagu i bez potrebe za održavanjem

velux_ggu

Bijelo, vodootporno i ne zahtijeva održavanje

Ovaj prozor ima bijeli poliuretanski sloj koji štiti drvenu jezgru - jedinstveno rješenje na tržištu. Ne zahtijeva održavanje i vodonepropusan je, što ga čini savršenim za sobe s velikom vlažnosti poput kupaonica i kuhinja, ili u slučaja kada to interijer zahtijeva. Drvena jezgra doprinosi čvrstoći i stabilnosti prozora. drvo je i termički tretirano radi boljih izolacijskih svojstava.

Krovni prozor s ručnim, daljinskim upravljanjem ili upravljanjem putem aplikacije?

velux_upravljanje

Daljinski upravljajte svojim krovnim prozorom

 

Ako svoj krovni prozor  postavljate izvan dohvata ili ako želite potpunu udobnost rješenje je VELUX solarni i električni krovni prozor na daljinsko upravljanje. Uz njega dolazi zidni prekidač pomoću kojeg daljinski možete upravljati prozorom i dodatnom opremom, kao npr. sjenilima i roletama. Odaberite između VELUX solarnih i električnih proizvoda. Za potpunu udobnost odaberite pak VELUX App Control za upravljanje putem aplikacije na vašem pametnom telefonu.

Balkon ili krovna terasa?

Zakoračite van i uživajte u pogledu

Otvorite svoje potkrovlje i pustite unutra više dnevnog svjetla i svježeg zraka pomoću VELUX krovnog balkona ili krovne terase. Ova sjajna rješenja u vlastitom stilu pružaju pristup vanjskom prostoru.

Jedan ili više krovnih prozora?

Kreirajte atraktivan prostor s  više svjetla uz više krovnih prozora

Kombinacijom više prozora dramatično se mijenja soba te se proširuju mogućnosti dnevnog svjetla, svježeg zraka i fantastičnog pogleda. Rezultat je vedra, prozračna soba s osjećajem prostranosti.

Koristite manje energije

Naši krovni prozori pružaju izvanrednu energetsku učinkovitost

Zahvaljujući svojim tankim okvirima, velikoj površini stakla i VELUX ThermoTechnology™, naši krovni prozori unose više dnevnog svjetla i topline u vaš dom nego ikad prije. Prilikom konstrukcije prozora rabimo materijale visoke učinkovitosti koji poboljšavaju izolaciju i ne propuštaju zrak.


Svoju energetsku bilancu možete povećati još i više odabirom jednog od naših niskoenergetskih ostakljenja/stakala koji su dostupni za sve tipove naših krovnih prozora. Imat ćete mogućnost odabira takvog stakla prilikom konfiguracije vlastitog VELUX krovnog prozora.

Krovni prozori s posebnom funkcijom

Nudimo široku paletu VELUX krovnih prozora s posebnim funkcijama kao što su prozor za pasivnu kuću,  prozor za izlaz u nuždi, prozor za odimljavanje i još puno toga. Ovdje pogledajte našu punu paletu.

Konfigurirajte vaš prozor

Zanima vas cijena željenog VELUX krovnog prozora? Odaberite željene karakteristike i izračunajte cijenu.