Trebate više slobodnog vremena?

Zamislite da vaši krovni prozori automatski dovode svjež zrak kada ga trebate. Da se vaša sjenila automatski spuštaju tijekom vrućeg poslijepodneva kako bi u vašoj kući bilo ugodnije. Na odlasku mogli biste zatvoriti sve svoje krovne prozore jednim klikom. Ovo i još mnogo više moguće je s VELUX INTEGRA® sustavom, dostupnim po cijenama koje bi vas mogle iznenaditi.

Prednosti

Prozračivanje jednim pritiskom na gumb

Više udobnosti s unaprijed namještenim programima.

Osigurajte svoj dom kada ste vani

Upoznajte VELUX INTEGRA® obitelj

VELUX INTEGRA® sustav predstavlja portfelj krovnih prozora, sjenila, vanjskih roleta i dodatne opreme na mrežno i solarno napajanje koji omogućavaju još jednostavniju upotrebu VELUX prozora. Svi proizvodi laki su za upotrebu i predstavljaju užitak zahvaljujući elegantnom VELUX INTEGRA®  upravljačkom panelu i njegovom intuitivnom sučelju s ikonama i predefiniranim programima.

Svi proizvodi temelje se na sigurnom io-homecontrol®  standardu

8 unaprijed postavljenih programa

Kako bismo vas rasteretili od svakodnevnih obaveza i povećali vaš komfor, postoji 8 korisnih programa koji su unaprijed postavljeni i spremni za uporabu.

  • Unutarnja klima
  • Ventilacija
  • Energetska bilanca
  • Zasjenjenje
  • Laku noć
  • Dobro jutro
  • Napuštanje kuće
  • Na odmoru

VELUX INTEGRA temelji se na
io-homecontrol®

Što je io-homecontrol®?

io-homecontrol® je jezik koji VELUX INTEGRA® proizvodi upotrebljavaju za komunikaciju s daljinskim upravljačem. Koncipirano u svrhu povećanja komfora i sigurnosti, to je jedno od najnaprednijih rješenja za automatizaciju kuće na tržištu danas – uz potporu nekih od najboljih trvtki u ovoj privrednoj grani.

Je li io-homecontrol® siguran?

io-homecontrol® upotrebljava bežičnu komunikaciju za sigurno prenošenje naredbe ili informacija, čime stvara digitalni pečat oko vašeg doma. Uzmemo li stvarni primjer, razina sigurnosti usporediva je s komunikacijskim kanalima između bankomata i banke.

Mogu li upotrebljavati i svoj pametni telefon? 

Svim svojim VELUX INTEGRA® proizvodima možete upravljati preko aplikacije na pametnom telefonu, tabletu ili računalu kada ste daleko od kuće. Zahvaljujući io-homecontrol® standardu lako možete upotrebljavati sustave TaHoma Connect Box tvrtke Somfy. Kliknite ovdje za više informacija.