VELUX GGU krovni prozor za pasivne kuće

GGU 008230 je prozor certificiran za pasivne kuće u hladnim podnebljima

Predstavljamo GGU 008230, koji je idealan za situacije kada su potrebne građevinske komponente certificirane za pasivne kuće. Ovo je prvi i jedini krovni prozor na tržištu certificiran za gradnju pasivnih kuća u predjelima s hladnom klimom* kao što je prikazano na gornjoj karti.

Ovaj krovni prozor sastoji se od naprednog trostrukog vanjskog ostakljenja uz dodatno unutarnje dvostruko ostakljenje. Sam krovni prozor ima Uw 0,51 W/(m2K) (EN ISO 12567-2), koji je najbolji na tržištu.

Krovni prozor napaja sunce. Za veći komfor mogu se dodati rolete ili vanjske tende na solarno napajanje. Naš jedinstveni upravljački panel na dodir omogućuje vam da upravljate potpunim rješenjem na praktičan i intuitivan način.

* iziskuje ugradnju u ravnini s EDJ 2000 ili EDN 2000 opšavima.

 Vrlo vruće, često vlažno
 Vruće
 Toplo
 Toplo/umjereno
 Hladno/umjereno
 Hladno 
 Vrlo hladno

Prednosti krovnog prozora za pasivne kuće

Ušteda energije – najbolji na tržištu

Ovaj prozor ima napredno trostruko vanjsko prozorsko staklo uz dodatno unutarnje dvostruko staklo, čime se osigurava izvanredna toplinska izolacija. Zahvaljujući tome, vaš će dom biti topliji, a računi za struju manji.

Veći komfor uz upravljački panel

Razne aktivnosti u kući, poput spavanja, tuširanja i kuhanja, povećavaju razinu vlage u domovima. Loša kvaliteta zraka u kući ozbiljno utječe na naše zdravlje, no nekoliko svakodnevnih postupaka u bitnome mogu utjecati na udobnost u domu. Dopustite da vam upravljački panel priskoči u pomoć. Jednostavno se služite unaprijed definiranim programima za ventilaciju i uživajte u automatskom prozračivanju bez razmišljanja.

Ne marite za kišu – Senzor za kišu

Svi naši krovni prozori na solarno napajanje imaju senzor za kišu. To znači da se prozor automatski zatvara kada padnu prve kapi kiše – zato se više ne morate brinuti o tome da će kiša oštetiti vaš interijer. Vrlo korisna opcija ako radite nešto u nekoj drugoj prostoriji ili niste kod kuće.

Rukovanje

Krovni prozori na solarno napajanje olakšavaju otvaranje i zatvaranje prozora i štede energiju.

Održavanje

Lako čišćenje zahvaljujući poliuretanskoj površini bez održavanja i unutarnjem dvostrukom ostakljenju koje se može otvoriti.

Ostakljenje

Ostakljenje na GGU 008230 posebno je konstruirano za gradnju pasivnih kuća. Za standardne građevinske konstrukcije pogledajte naš postojeći VELUX program krovnih prozora.

 

 

 

Jeste li spremni za kupnju?