VELUX unutarnji rolo s vodilicama

Omekšava dnevnu svjetlost

Unutarnji roloi

Od 439,00 Kn

PDV uključen

Ublažite sunčevu svjetlost i spriječite bliještanje


Preporučuje se za prostoriju tipa:

 • Zaštita od bliještanja
 • Zaustavljanje u bilo kojoj poziciji
 • Dostupno u 15 različitih boja i dezena

Ekonomično rješenje je VELUX osnovni rolo koji se može zaustaviti u tri pozicije na prozoru. Osnovni rolo zasjenjuje i osigurava privatnost. Dostupan već od 299,00 kn (PDV uključen).
Pogledajte kako funkcionira sjenilo

Postoji sjenilo za svaki ukus

Dostupno u 15 različitih boja i dezena

VELUX roloi prigušuju svjetlo koje ulazi u sobu. Koliko je svjetlo prigušeno, ovisi o boji sjenila.

Koje upravljanje sjenilom trebam odabrati?

Za odabir odgovarajućeg upravljanja svojim VELUX sjenilom trebali biste uzeti u obzir gdje se nalazi vaš krovni prozor te koliko često ćete podešavati položaj sjenila.
 
Energetskim sjenilima na električno i solarno napajanje upravlja se daljinski i su ona idealan izbor za one koji imaju VELUX krovne prozore van dohvata ili one koji žele dodati nijansu inovativnog luksuza svom prostoru u potkrovlju.

Ručno upravljanje s ručkom za gornje upravljanje i zaustavljanje u bilo kojem položaju

Roloi na ručno upravljanje vrlo se lako koriste. Sjenilo je pričvršćeno za gornje kućište na krovnom prozoru te prolazi kroz bočne vodilice koje osiguravaju lagan rad i zaustavljanje u bilo kojoj poziciji. Jednostavno se služite šipkom za upravljanje na dnu sjenila pa ga podižite ili spuštajte po želji. 

Kako biste pojednostavili ručno rukovanje sjenilom putem ručke za upravljanje, također možete kupiti šipke za upravljanje, produžetke za šipke i adaptere za šipke.

Na daljinsko upravljanje i električno napajanje

Roloima na daljinsko upravljanje i električno napajanje upravlja se pomoću inteligentnog VELUX INTEGRA® upravljačkog panela na dodir koji se izvorno isporučuje s vašim VELUX INTEGRA® krovnim prozorom. Intuitivno rješenje koje vam omogućava da lako upravljate svojim sjenilima izdaleka. VELUX INTEGRA® upravljački panel nudi niz unaprijed unesenih programa za svakodnevni komfor i bolju unutarnju klimu. Sjenilom možete upravljati bilo gdje iz sobe te uživati u svim značajkama unaprijed postavljenih programa kao što je mogućnost programiranja sjenila da se podižu i spuštaju o određeno vrijeme.  


Sjenilo se po potrebi također može podići i spustiti ručno pomoću ručke za upravljanje na dnu sjenila.  

Što ako nemam VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje?  

Ako nemate VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje, ali biste htjeli sjenilo na električno napajanje, isprobajte upravljački sustav KUX 100. Time ćete moći upotrebljavati  VELUX sjenila ili vanjske rolete na električno napajanje u krovnim prozorima na ručno upravljanje. Ili isprobajte upravljački sustav KMX 100 pa svoj krovni prozor na isključivo ručno upravljanje pretvorite u automatski. Upravljački sustav KMX 100 omogućit će vam  da upravljate s više električnih proizvoda.  

Na daljinsko upravljanje i električno napajanje 

Roloima na daljinsko upravljanje i električno napajanje upravlja se pomoću daljinskog upravljača koji se isporučuje sa sjenilom. Ako imate INTEGRA® krovni prozor na solarno napajanje, također možete koristiti VELUX INTEGRA® inteligentni upravljački panel na dodir koji se izvorno isporučuje s vašim VELUX INTEGRA® krovnim prozorom.  
VELUX INTEGRA® upravljački panel nudi niz unaprijed unesenih programa za svakodnevni komfor i bolju unutarnju klimu. Sjenilom možete upravljati bilo gdje iz sobe te uživati u svim značajkama unaprijed postavljenih programa kao što je mogućnost programiranja sjenila da se podižu i spuštaju o određeno vrijeme.  

Po potrebi se sjenilom na solarno napajanje može upravljati i ručno. Solarna punjiva baterija ima dovoljno kapaciteta za 600 otvaranja, čak i ako nema izravnog sunčevog svjetla za punjenje.


Nađite cijenu svoga VELUX roloa

Upute za ugradnju

Laka ugradnja s VELUX Pick&Click!® sustavom

Naši unaprijed postavljeni nosači standard su na svakom VELUX krovnom prozoru te odgovaraju bilo kojem našem VELUX sjenilu, što omogućuje ugradnju bez gnjavaže. Upute za montažu dobit ćete pri kupnji sjenila.

Upute za ugradnju

PDF-ovi daju detaljne, ilustrirane upute koje vas pažljivo vode kroz svaki korak u procesu ugradnje. Kako biste mogli čitati PDF datoteku trebate imati Acrobat Reader na svom kompjuteru. Alat je besplatan i može se preuzeti s Adobe.

VELUX rolo na ručno upravljanje
VELUX rolo na ručno upravljanje s kukicama
VELUX rolo s daljinskim upravljačem i na električni pogon
VELUX rolo na daljinsko upravljanje i solarno napajanjePovećajte komfor kombinacijom VELUX roloa s…

Kombinirajte rolo s VELUX vanjskom tendom i roletama za dodatnu zaštitu od vrućine i VELUX komarnicima za prostor bez kukaca, čak i kada vam je prozor otvoren.

Oprez! Molimo uzmite u obzir da se sjenila na električni pogon i solarno napajanje ne mogu kombinirati.

Vanjske tende

 • Zaštita od vrućine
 • Prozirna tkanina
 • Ugrađuje se s unutarnje strane

VELUX vanjske tende za krovne prozore blokiraju sunčeve zrake prije nego udare u prozorsko staklo te smanjuju pasivno grijanje do 72%*. Pomažu održati vašu sobu ugodnom tijekom vrućeg i sunčanog dana. Vanjske tende su providne, tako da još možete uživati u pogledu.

Rolete


 • Zaštita od vrućine
 • Potpuno zamračenje
 • Izolacija i smanjenje buke

Savršena za bilo koje podneblje ili doba godine, vanjska VELUX roleta za krovne prozore sprječava pretjerano zagrijavanje sobe tijekom ljeta, održava je toplom tijekom zime te vam omogućuje da potpuno blokirate svjetlo u bilo koje doba dana.

Komarnici

 • 100% zaštita od insekata
 • Izdržljiva prozirna tkanina
 • Ne ometa vam pogled

VELUX komarnik omogućuje vam uživanje u svježem zraku bez insekata. Lak je za rukovanje i uklapa se u bilo koji VELUX krovni prozor. Kada nije u uporabi komarnik se može praktično pospremiti u tanko gornje aluminijsko kućište.

 

Možda će vam se također svidjeti

Plisirana sjenila

 • Prigušuje dnevno svjetlo
 • Fleksibilno zaustavljanje u bilo kojoj poziciji
 • Dostupno u 20 različitih boja i dezena

VELUX plisirano sjenilo elegantan je način pružanja privatnosti dok istovremeno obasipa vašu sobu ugodnim i blagim svjetlom. Za podešavanje količine ulazećeg svjetla može se postaviti bilo gdje u prozoru te ćete u isto vrijeme sačuvati pogled prema van.

Žaluzine

 • Privatnost i kontrola svjetlosti
 • Upravljanje bez uzica
 • Vodootporno i lako za čišćenje

VELUX žaluzina je laka za održavanje i otporna na vlagu što je čini savršenom za kupaonice i kuhinje. Jedinstven dizajn uklanja neprivlačne viseće uzice. Jednostavno nagnite lamele u bilo kojem smjeru kako biste podesili kut i količinu dolazećeg svjetla.

6
Razloga za odabir VELUX sjenila
 • Savršeno odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru
 • VELUX sjenila ugrađuju se za par minuta
 • Postoji sjenilo za svaki ukus
 • Komfor vam je uvijek nadohvat ruke
 • VELUX sjenila izrađena su da traju
 • Pametni dezeni i stilovi