Učinkovita zaštita od vrućine

Kontrolirajte toplinu u vašem domu

Prozirna tkanina
čuva vaš pogled

Vanjske tende

Od 399,00 Kn

PDV uključen

Održavajte vašu sobu svježom s učinkovitom zaštitom od vrućine


Preporučuje se za prostoriju tipa:
  • Zaštita od vrućine do 70%
  • Providni materijal ne ometa pogled kroz prozor
  • Jednostavna ugradnja i upravljanje iz prostorije

Vanjska tenda idealno je rješenje za zaštititu od topline, kada ne želite zamračiti prostor. Tijekom vrućih, sunčanih dana pomaže održati vaš prostor ugodnim za boravak jer zaustavlja do 70 % topline. Crni mrežasti materijal od kojeg je izrađena ne ometa pogled kroz prozor.

Izražene tehničke vrijednosti sjenila dobivene su standardiziranim testiranjem i kalkulacijama, u skladu s internacionalnim standardima EN ISO 12567-2, EN 13363-2 i ISO 15099 u odnosu na prozor sa staklom --70. Napominjemo da navedene vrijednosti vrijede samo u slučaju kada su sjenila na prozoru potpuno spuštena.

Pogledajte kako funkcionira sjenilo

Boje

Dostupno s crnom mrežom (5060) s 14% propusnosti svjetla. 

VELUX vanjske tende mogu smanjiti ulazak topline u sobu do 70%.

 

Koje upravljanje sjenilom trebam odabrati?

Za odabir odgovarajućeg upravljanja svojim VELUX sjenilom trebali biste uzeti u obzir gdje se nalazi vaš krovni prozor te koliko često ćete podešavati položaj sjenila.
 
Energetskim sjenilima na električno i solarno napajanje upravlja se daljinski i su ona idealan izbor za one koji imaju VELUX krovne prozore van dohvata ili one koji žele dodati nijansu inovativnog luksuza svom prostoru u potkrovlju.

Ručno upravljanje s kukicama

VELUX vanjska tenda vrlo je laka za upravljanje. Jednostavno otvorite prozor, rotirajte ga za 180 stupnjeva i fiksirajte sjenilo na dvije kuke s vanjske strane donjeg prozorskog krila. Sjenilo se može postaviti s unutarnje strane te tako možete otvoriti i zatvoriti prozor čak i kada je sjenilo spušteno.

Na daljinsko upravljanje i električno napajanje

Vanjskim tendama na daljinsko upravljanje i električno napajanje upravlja se pomoću inteligentnog VELUX INTEGRA® upravljačkog panela na dodir koji se isporučuje zajedno s vašim VELUX INTEGRA® krovnim prozorom. Intuitivno rješenje koje vam daje da lako upravljate svojim sjenilima izdaleka. VELUX INTEGRA® upravljački panel nudi niz unaprijed unesenih programa za svakodnevni komfor i bolju unutarnju klimu. Sjenilom možete upravljati bilo gdje iz sobe te uživati u svim značajkama unaprijed postavljenih programa kao što je mogućnost programiranja sjenila da se podižu i spuštaju o određeno vrijeme.  


Sjenilo se po potrebi također može podići i spustiti ručno pomoću ručke za upravljanje na dnu sjenila.  

Što ako nemam VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje?  

Ako nemate VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje, ali biste htjeli sjenilo na električno napajanje, isprobajte upravljački sustav KUX 100. Time ćete moći upotrebljavati  VELUX sjenila ili vanjske rolete na električno napajanje u krovnim prozorima na ručno upravljanje. Ili isprobajte upravljački sustav KMX 100 pa svoj krovni prozor na isključivo ručno upravljanje pretvorite u automatski. Upravljački sustav KMX 100 omogućit će vam  da upravljate s više električnih proizvoda. 

Oba upravljačka sustava imaju VELUX daljinski upravljač koji će omogućiti da sjenilo ili roleta budu kompatibilni s io-homecontrol®. Upravljački sustav KMX 100 također ima senzor za kišu.

Na daljinsko upravljanje i solarno napajanje

Vanjskim tendama na daljinsko upravljanje i solarno napajanje upravlja se pomoću daljinskog upravljača koji se isporučuje sa tendom. Ako imate INTEGRA® krovni prozor na solarno napajanje, također možete koristiti VELUX INTEGRA® inteligentni upravljački panel na dodir koji se izvorno isporučuje s vašim VELUX INTEGRA® krovnim prozorom.  
VELUX INTEGRA® upravljački panel nudi niz unaprijed unesenih programa za svakodnevni komfor i bolju unutarnju klimu. Sjenilom možete upravljati bilo gdje iz sobe te uživati u svim značajkama unaprijed postavljenih programa kao što je mogućnost programiranja sjenila da se podižu i spuštaju o određeno vrijeme.  

Po potrebi se sjenilom na solarno napajanje može upravljati i ručno. Solarna punjiva baterija ima dovoljno kapaciteta za 600 otvaranja, čak i ako nema izravnog sunčevog svjetla za punjenje.

Nađite cijenu svoje VELUX vanjske tende

Jeste li spremni za kupnju?


Upute za ugradnju

Udvostručite svoj komfor 

Puno vremena provodimo u kući. Stoga nam je važan prioritet postići što je veću udobnost u kući. Kombiniranje VELUX proizvoda pomaže vam da maksimalno iskoristite svoje VELUX krovne prozore i osigurate najbolju moguću unutarnju klimu. Za pronalaženje prave ravnoteže između topline, svjetla i svježeg zraka (bez insekata!) često je potrebno nekoliko proizvoda za zasjenjenje. Kombinacijom različitih VELUX proizvoda dobivate optimalno rješenje za svaku prostoriju.

Energetsko sjenilo i vanjska tenda

Za udobnost i komfor kroz čitavu godinu idealna je kombinacija VELUX energetskog sjenila i VELUX vanjske tende. Dobivate učinkovitu zaštitu od vrućine naše vanjske tende zajedno s fleksibilnom kontrolom svjetlosti, efektom zamračenja i poboljšanom izolacijom našeg energetskog sjenila.

Siesta sjenilo i vanjska tenda

Ako trebate potpuno zamračenje i zaštitu od vrućine, kombinacija VELUX siesta sjenila s našom vanjskom tendom je pametan potez. Uvijek dobivate potpunu tamu pa možete održavati svježinu svoje sobe tijekom sunčanog poslijepodneva dok istovremeno uživate u dnevnom svjetlu i svježem zraku.

Možda će vam se također svidjeti

6
Razloga za odabir VELUX sjenila
  • Savršeno odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru
  • VELUX sjenila ugrađuju se za par minuta
  • Postoji sjenilo za svaki ukus
  • Komfor vam je uvijek nadohvat ruke
  • VELUX sjenila izrađena su da traju
  • Pametni dezeni i stilovi