…

Zaboravite ljetne vrućine uz VELUX ACTIVE

VELUX ACTIVE je jednostavan put do ugodne klime, čak i u ljetnim mjesecima! Pametni senzori automatizirano upravljaju VELUX krovnim prozorima, sjenilima i roletama.

Kako funkcionira?

Pogledajte video i saznajte kako VELUX ACTIVE održava ugodnu i zdravu klimu u vašem domu.

Upoznajte proizvode za savršenu unutarnju klimu

Kliknite na plus kako biste saznali više

VELUX INTEGRA®

VELUX ACTIVE kontrola unutarnje klime je kompatibilna s VELUX INTEGRA električnim krovnim prozorima. Ručno upravljani krovni prozori se mogu naknado elektrificirati.

VELUX vanjska tenda

Vanjska tenda idealno je rješenje za zaštititu od topline, kada ne želite zamračiti prostor. Tijekom vrućih, sunčanih dana pomaže održati vaš prostor ugodnim za boravak jer zaustavlja do 70 % topline. Električno i solarno napajani modeli su kompatibilni s VELUX ACTIVE kontrolom unutarnje klime.

VELUX ACTIVE osnovni paket

VELUX ACTIVE osnovni paket uključuje: jedan senzor unutarnje klime, jedan prekidač kod odlaska i jedan gateway. Osnovni paket i smartphone aplikacija su neophodni za ugradnju i pokretanje VELUX ACTIVE sustava u vašem domu. Cijena paketa je 1.949,00 kn. Do 31.08. dobravamo popust od 500 kn!

Mobilna aplikacija

Za kontrolu unutarnje klime vašeg prostora i vaših VELUX INTEGRA® krovnih prozora, sjenila i roleta s bilo kojeg mjesta možete koristiti i vaš pametni telefon. VELUX ACTIVE aplikacija za pametne telefone omogućuje vam spajanje s vašim električno i solarno napajanim proizvodima.

Upoznajte proizvode za savršenu unutarnju klimu

Kliknite na plus kako biste saznali više