Preobraztei svoju kuhinju uz ove savjete za uređenje kuhinje

Tražite savjete za uređenje kuhinje? Pretvorite svoju kuhinju u živahan, funkcionalan i prekrasan prostor primjenjujući ove savjete.  

Najbolji savjeti za uređenje kuhinje kako bi postala središte vašeg doma

Kažu da je kuhinja srce doma. Od brzih doručaka do dugih razgovora tijekom obiteljskih objeda, kuhinja je mjesto u kojem se odvija život. Puno nas provodi brojne sate u kuhinji, stoga je ključno urediti taj prostor tako da u njemu uživamo. To možete postići s dobro osmišljenim dizajnom. U nastavku su naši savjeti uz pomoć kojih ćete na najbolji način iskoristiti svoju kuhinju:

Učinite svoju kuhinju prikladnom za druženja

Kuhinja je središte doma. To je često mjesto gdje se obitelj i prijatelji okupljaju prije nego što se hrana posluži. Stoga je sjajna ideja uključiti kuhinjski otok u svoj dizajn. To će vam dati dodatan prostor za kuhanje, rad, objedovanje ili druženje. Upotpunite kuhinjski otok udobnim blagovaonskim ili barskim stolicama kako biste potaknuoli ljude da provode više vremena zajedno. 

Pametni kućanski aparati olakšavaju život

Pametni hladnjaci s ugrađenim pločama za podsjetnike i funkcijama popisa za kupovinu, pametne pećnice koje unaprijed griju hranu i kuhinjske jedinice koje steriliziraju pribor: na tržištu su se tijekom godina pojavila brojna pametna rješenja. Olakšajte si svakodnevni život uključivanjem pametnih kućanskih aparata u dizajn svoje kuhinje. 

Stvorite elegantan, moderan izraz s prirodnim svjetlom

Stvorite modernu kuhinju spajanjem unutrašnjosti s vanjskim prostorom. Rješenje s krovnim prozorom prenosi osjećaj vanjskog prostora u unutrašnji prostor i stvara opuštajuću i privlačnu atmosferu.

Stvaranje prostora koji ćete voljeti

Učinite svoju kuhinju mjestom koje ćete voljeti godinama. Kada u dizajn svoje kuhinje uključite održive mjere, boje, prirodno svjetlo i ventilaciju, kuhinja će brzo postati omiljena prostorija u kući.  

Budite održivi – neka recikliranje bude jednostavno

Održivi način života treba biti prirodan. Zato bi sortiranje otpada trebalo biti što jednostavnije. Planirajte prostor za otpad: opremite kuhinjski ormarić odvojenim kantama za staklo, plastiku i metal i osigurajte dodatnu ladicu za stare novine i druge ambalaže koje treba reciklirati. 

Neka vaša kuhinja diše

Uključene pećnice, kuhala na štednjaku i električni uređaji mogu brzo zagrijati kuhinju. Uključivanje krovnih prozora u dizajn kuhinje prirodan je način za održavanje niskih temperatura. Uz krovne prozore možete prozračiti prostor u samo nekoliko minuta nakon kuhanja ili zabava.  

Naglasite boje

Odaberite boje koje vas čine sretnim. Tople nijanse na kuhinjskim ormarićima mogu vizualno proširiti mali prostor, dok su hladne boje izvrsne za stvaranje ugođaja i dodavanje karaktera. Obavezno u dizajn svoje kuhinje uključi dovoljno prirodnog svjetla, neovisno o bojama koje odabereš. Prirodna svjetlost u kuhinji učinit će da prostor izgleda veći i istaknut će boje!  

Puno nas provodi brojne sate u kuhinji, stoga je ključno urediti taj prostor tako da u njemu uživamo. To možete postići s dobro osmišljenim dizajnom. 

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacija
prostora

Naša rješenja za dnevnu svjetlost pomažu vam da dobijte dodatni životni prostor ispod krova i pružaju neusporedivu vrijednost vašem domu, vašoj dobrobiti i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrijednosti doma 

Budite sigurni da će vaše ulaganje u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i isplatiti se.

Bezbrižnost u
vašem domu

S našom širokom ponudom sjenila i roleta, rezervnih dijelova i servisa, pružamo vam najbolje moguće iskustvo.

Ovdje smo da vam pomognemo

Naš tim posvećen je osiguravanju vašeg potpunog zadovoljstva, od prvog kontakta do konačne ugradnje.

Kvaliteta
bez kompromisa

Vaše potrebe naš su kompas. Neprestano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. i proizvodimo ih na način da dugo traju.

Odgovoran i održiv
odabir

Možete poboljšati kvalitetu svojeg života održivim rješenjima koja su dobra za vas i planet.