Istražite više
Ideje za dnevni boravak - udvostručite svjetlo i pogled

Udvostručite svjetlo i pogled

Kako biste dobili sjajan pogled i još više dnevnog svjetla u dnevnom boravku, ugradite krovne prozore u paru. VELUX solarni krovni prozori mogu se otvarati i zatvarati pomoću bežičnog zidnog prekidača za potpunu udobnost i komfor. Za održavanje ugodne temperature tijekom toplih, sunčanih dana možete ugraditi VELUX solarne vanjske tende s vanjske strane prozora.

Dio 2 – ideje za spavaću sobu
Istražite više
Ideje za spavaću sobu – razvedrite si dan

Razvedrite si dan

Par VELUX solarnih i električnih krovnih prozora otvara ovaj dnevni boravak na katu i unosi nov život u prostor. VELUX solarni i električni krovni prozori upravljaju se pomoću bežičnog zidnog prekidača, pomoću kojeg također možete lako podesiti svu svoju unutarnju i vanjsku VELUX solarnu i električnu dodatnu opremu.

Ideje za spavaću sobu
Istražite više
Ideje za spavaću sobu – udobnost i komfor

Udobnost i komfor

Niz prozora postavljenih u ovome visokom stropu oživljavaju prostor i donose dnevno svjetlo u svaki kutak prostorije. VELUX solarni i električni krovni prozori bili su savršen izbor za ovo mjesto van dohvata zbog toga što se mogu otvoriti pomoću bežičnog zidnog prekidača. A zahvaljujući jedinstvenom senzoru za kišu prozor će se zatvoriti automatski u slučaju kiše.
Ideje za dnevni boravak
Istražite više
Ideje za dnevni boravak – Sjajna kombinacija VELUX krovnih prozora

Sjajna kombinacija VELUX krovnih prozora

Niz od četiri VELUX krovna prozora ispunjava ovaj dnevni boravak na katu obiljem prirodnog svjetla te pruža fantastičan pogled na vrt i nebo. Lako se može upravljati dvama krovnim prozorima s gornjim otvaranjem u kombinaciji s okomitim prozorskim elementima koji se otvaraju prema unutra.