Istražite više
Ideje za spavaću sobu - U snovima dotaknite zvijezde

Spavanje pod zvijezdama

Veliki nagib krova u ovoj spavaćoj sobi omogućuje ugradnju kompleta od četiri velika krovna prozora koji pružaju fantastičan panoramski pogled. Budući da su van dohvata, svi prozori su VELUX solarni i električni model kojima se može upravljati pomoću našeg upravljačkog panela, na dodir. Sva sjenila su opremljena vanjskim tendama koje smanjuju toplinu do 73%. U vašoj spavaćoj sobi bit će ugodno i tijekom toplih, sunčanih dana. Mrežast, proziran materijal tende propušta dnevnu svjetlost i omogućava pogled prema van.

Ideje za modernu spavaću sobu
Istražite više
Ideje za spavaću sobu – Svjetlija spavaća soba

Svjetlija spavaća soba

Zahvaljujući kompletu krovnih prozora, ova spavaća soba na gornjem katu sada je okupana prirodnim svjetlom tijekom dana. Upravljanje našim standardnim prozorima odozgo nikada nije bilo lakše, čak i kad se nalaze tik uz krevet. A bijelo obojeno prozorsko krilo daje sobi čist i moderan izgled.

Inspiracija za spavaću sobu
Istražite više
Ideje za spavaću sobu – Maksimalno iskoristite svoj prostor

Maksimalno iskoristite svoj prostor


Ova dva VELUX prozora za ravni krov daju prostoru novu dimenziju, unose dodatno prirodno svjetlo i čine sobu vedrijom.
Dnevno svjetlo u spavaćoj sobi – ideje
Istražite više
Vaš novi balkon

Vaš novi balkon

U ovoj sobi nalazi se jedinstvena kombinacija inovativnog VELUX

krovnog balkona s jedne strane, a s druge strane i kombinacija krovnog prozora sa dvostrukim ovjesom i fiksiranog prozorskog elementa koji se nalazi ispod. U samo nekoliko sekundi VELUX krovni prozor pretvara se u mali balkon.

Istražite više
Nađite savršeno svjetlo

Nađite savršeno svjetlo

U ovoj spavaćoj sobi s visokim parapetnim zidovima tri VELUX krovna prozora s gornjim otvaranjem i završnim premazom od prozirnog laka donose dnevno svjetlo u sobu. Ako je tijekom dana potrebna tama, rolete pružaju 100% zamračenje. Spustite roloe radi prigušivanja ulazećeg svjetla i dobijte privatnost.
Istražite više
Spavaća soba za dan i noć

Spavaća soba za dan i noć

Tri krovna prozora s dvostrukim ovjesom i završnim premazom od prozirnog laka osiguravaju ulazno svjetlo i pogled na prirodu. Svi prozori imaju ugrađena sjenila za zamračenje kako bi osigurala dobar san i 100% zamračenje tijekom dana.

VELUX spavaća soba
Istražite više
Ekstra svjetlo i pogled – Ideje za spavaću sobu

Ekstra svjetlo i pogled – Ideje za spavaću sobu

U ovoj spavaćoj sobi bila je moguća ugradnja dvaju krovnih prozora s donjim otvaranjem koji pružaju fantastičan panoramski pogled. Ispod krovnih prozora s donjim otvaranjem ugrađeni su GIU prozori s posebnom funkcijom koji osiguravaju lijep pogled na vrt i još više dnevnog svjetla.