1. Ušteda energije

Renovacija dugoročno dovodi do značajnih ušteda energije. Na primjer, zamislite da stare prozore kroz koji stvaraju propuh zamijenite novima s izvrsnim svojstvima toplinske izolacije. Jednokratna skuplja investicija će vam se isplatiti kroz par godina. Kratki podsjetnik: izolacija se ne radi samo radi uštede energije zimi, odgovarajuća vanjska izolacija također održava unutarnju klimu hladnijom ljeti. Bakrena vanjska izolacija kuće djeluje na isti način kao termos.

2. Pristupačan dodatni prostor

Bez obzira na to raste li vaša obitelj ili vam jednostavno treba više prostora u kući, prenamjena potkrovlja je najbolja stvar koju možete učiniti. Ne samo da poboljšavate unutarnju klimu u kući i renovirate svoje potkrovlje, nego i dobivate dodatni prostor po pristupačnoj cijeni. Ako ste tijekom pandemije navikli raditi od kuće, možete iskoristiti dodatni prostor za stvaranje vlastitog radnog prostora, gdje ćete imati puno dnevne svjetlosti i motivaciju za rad.

3. Ugodniji život

Imat ćete ugodniji život zahvaljujući boljim uvjetima života. Što to znači? Kada se osjećate dobro kod kuće, to se odražava i na vaš život; na vašu sposobnost da se nosite sa svim vrstama situacija – i pozitivnim i negativnim. Projekt renovacije kuće razveselit će vas jer ćete imati viziju promjene koja će vam pružati zadovoljstvo u narednim mjesecima i godinama. Zamjenom prozora i povećanjem površine prozora više dnevne svjetlosti ulazi u zatvoren prostor. U kombinaciji s ventilacijom spriječit ćete stvaranje plijesni ili povećanu vlagu, koji su česti okidači bolesti dišnog sustava i alergija.

4. Veća vrijednost nekretnine

Renovacija je još jedan način da povećate tržišnu cijenu svoje kuće ili stana. VELUX proizvodi dobra su investicija i povećavaju vrijednost nekretnine zbog kvalitetnih i prostranijih soba osvijetljenih dnevnom svjetlošću, boljeg pogleda ili jedinstvenog dizajna. Unaprjeđujemo vaš svakodnevni život.

5. Pametniji dom

Tehnološki napredak nudi nam mnogo načina da si olakšamo život. Pa zašto ih ne iskoristiti? Bilo da se odlučite za preuređenje potkrovlja, renovaciju potkrovlja ili potpunu prenamjenu potkrovlja, dobit ćete priliku da pojednostavite svoj život i počnete živjeti u pametnoj kući.

6. Život koji ste vi dizajnirali

Možda ste kuću ili stan naslijedili ili kupili od nekoga, ali najbolje je kada nekretninu možete sagledati iz vlastite perspektive i kada se ne morate prilagođavati nikome, pa ni prijašnjim vlasnicima. Tijekom renovacije u nekretninu utiskujete djelić sebe i svoje individualnosti. Renovacija također spaja dvije komponente – život u lijepom prostoru koji vam služi i u kojem se svaki dan osjećate ugodno sa funkcionalnim aspektom sobe.

"Tijekom jeseni, kada se naši poznanici već griju tjednima, mi većinom ne moramo paliti grijanje.

Marko, vlasnik kuće

Majstor postavlja novi VELUX krovni prozor na krov s crnim crijepom.