1. Ušteda energije

Renovacija dugoročno dovodi do značajnih ušteda energije. Na primjer, zamisli da stare prozore kroz koji stvaraju propuh zamijeniš novima s izvrsnim svojstvima toplinske izolacije. Jednokratna skuplja investicija će ti se isplatiti kroz par godina. Kratki podsjetnik: ne izoliraš samo zbog uštede energije zimi, odgovarajuća vanjska izolacija također održava unutarnju klimu hladnijom ljeti. Bakrena vanjska izolacija kuće djeluje na isti način kao termos.

2. Pristupačan dodatni prostor

Bez obzira na to raste li tvoja obitelj ili ti jednostavno treba više prostora u kući, prenamjena potkrovlja je najbolja stvar koju možeš učiniti. Ne samo da poboljšavaš unutarnju klimu u svojoj kući i renoviraš svoje potkrovlje, već također dobivaš dodatni prostor po pristupačnoj cijeni. Ako si se tijekom pandemije navikao/la raditi od kuće, možeš iskoristiti dodatni prostor za stvaranje vlastitog radnog prostora, gdje ćeš imati puno dnevne svjetlosti i motivaciju za rad.

3. Bolji život

Imat ćeš bolji život zahvaljujući boljem življenju. Što to znači? Kada se osjećaš dobro kod kuće, to se odražava i na tvoj život; na tvoju sposobnost da se nosiš sa svim vrstama situacija – i pozitivnim i negativnim. Projekt renovacije kuće razveselit će te jer ćeš imati viziju promjene koja će ti pružati zadovoljstvo sljedećih mjeseci i godina. Zamjenom prozora i povećanjem površine prozora više dnevne svjetlosti ulazi u zatvoren prostor. U kombinaciji s ventilacijom spriječit ćeš stvaranje plijesni ili povećanu vlagu, koji su česti okidači bolesti dišnog sustava i alergija.

4. Veća vrijednost nekretnine

Renovacija je još jedan način da povećaš tržišnu cijenu svoje kuće ili stana. VELUX rješenja proizvoda su dobra investicija i povećavaju vrijednost nekretnine zbog kvalitetnih i prostranijih soba osvijetljenih dnevnom svjetlošću, boljeg pogleda ili jedinstvenog dizajna. Unaprjeđujemo tvoj svakodnevni život.

5. Pametniji dom

Tehnološki napredak nudi nam mnogo načina da si olakšamo život. Pa zašto ih ne iskoristiti? Bilo da se odlučiš za preuređenje potkrovlja, renovaciju potkrovlja ili potpunu prenamjenu potkrovlja, dobit ćeš priliku da pojednostaviš svoj život i počneš živjeti u pametnoj kući.

6. Život koji si ti dizajnirao/la

Možda si kuću ili stan naslijedio/la ili kupio/la od nekoga; međutim, najbolje je kada nekretninu možeš sagledati iz vlastite perspektive i ne moraš se prilagođavati nikome, pa ni prijašnjim vlasnicima. Tijekom renovacije u nekretninu utiskuješ djelić sebe i svoje individualnosti. Renovacija također spaja dvije komponente – život u lijepom prostoru koji ti služi i u kojem se svaki dan osjećaš ugodno sa funkcionalnim aspektom sobe.

"Tijekom jeseni, kada se naši poznanici već griju tjednima, mi većinom ne moramo paliti grijanje.


Marko, kućevlasnik

Majstor postavlja novi VELUX krovni prozor na krov s crnim crijepom.