Vrijedi razmotriti svaku promjenu koja će poboljšati svakodnevnu udobnost; bilo da se odlučiš za preuređenje potkrovlja, renovaciju potkrovlja ili potpunu prenamjenu potkrovlja.

Preuređenje potkrovlja

Manje promjene nisu samo praktične; također su ugodne tvojem oku i tvojoj duši. Promjena čak i sitnih elemenata može učiniti da se osjećaš kao da si na novom mjestu. Pogledaj svoje potkrovlje iz druge perspektive i možda ćeš primijetiti tamnu boju zidova. Što kažeš na novu boju? Nemaš dovoljno dnevne svjetlosti? Dodaj još prozora. Mnogo je jednostavnije nego što misliš. Postoji mnogo načina da unaprijediš svoje potkrovlje.

Renovacija potkrovlja

Možda već deset ili dvadeset godina živiš u starom potkrovlju. Zastarjelo je i tu se ne osjećaš ugodno. Hajde da ga renoviramo! Ako razmišljaš o renovaciji, gledaj širu sliku. Provjeri svoj krov, da li je izolacija dobra, a ako nije, uključite i nju u renovaciju; isplatit će se za nekoliko godina. Isto vrijedi za uređaje za grijanje, prozore i podove. A možda je došlo vrijeme da razmisliš o izgradnji drugačijeg ulaza u svoju kuću.

Prenamjena potkrovlja

Tražiš neki pristupačan način da dobiješ više prostora u svojem domu? Ako u tvojoj kući postoji neiskorišteno potkrovlje, započni svoj projekt prenamjene tamo. To je najučinkovitiji način da preobraziš svoje potkrovlje s obzirom na budžet i prostor. To će također imati pozitivan učinak na tvoje račune za struju.

Jesi li znao/la?

Jesi li znao/la da postoji mnogo načina pomoću kojih možeš pokriti troškove renovacije?
Ovdje potraži najnovije mogućnosti subvencija.

"Posebna svjetlost ulazi tijekom dana i noći.

Luigi, kućevlasnik

Majstor postavlja novi VELUX krovni prozor na krov s crnim crijepom.