Vrijedi razmotriti svaku promjenu koja će poboljšati svakodnevnu udobnost; bilo da se odlučite za preuređenje potkrovlja, renovaciju potkrovlja ili potpunu prenamjenu potkrovlja.

Preuređenje potkrovlja

Manje promjene nisu samo praktične, nego su ugodne i oku i srcu. Promjena čak i sitnih elemenata može učiniti da se osjećate kao da ste na novom mjestu. Pogledajte svoje potkrovlje iz druge perspektive i možda ćete primijetiti tamnu boju zidova. Što kažete na novu boju? Nemate dovoljno dnevne svjetlosti? Dodajte još prozora. Mnogo je jednostavnije nego što mislite. Postoji mnogo načina da unaprijedite svoje potkrovlje.

Renovacija potkrovlja

Možda već deset ili dvadeset godina živite u starom potkrovlju. Zastarjelo je i tu se ne osjećate ugodno. Hajde da ga renoviramo! Ako razmišljate o renovaciji, gledajte širu sliku. Provjerite svoj krov, da li je izolacija dobra, a ako nije, uključite i nju u renovaciju; isplatit će se za nekoliko godina. Isto vrijedi za uređaje za grijanje, prozore i podove. A možda je došlo vrijeme da razmislite o izgradnji drugačijeg ulaza u svoju kuću.

Prenamjena potkrovlja

Tražite neki pristupačan način da dobijete više prostora u svojem domu? Ako u vašoj kući postoji neiskorišteno potkrovlje, započnite svoj projekt prenamjene tamo. To je najučinkovitiji način da preobrazite svoje potkrovlje s obzirom na budžet i prostor. To će također imati pozitivan učinak na vaše račune za struju.

Jeste li znali?

Jeste li znali da postoji mnogo načina pomoću kojih možete pokriti troškove renovacije?
Ovdje potražite najnovije mogućnosti subvencija.

"Posebna svjetlost ulazi tijekom dana i noći.

Luigi, vlasnik kuće

Majstor postavlja novi VELUX krovni prozor na krov s crnim crijepom.