Dnevna soba 

Mjesto gdje provodite najviše vremena trebalo bi biti mjesto koje vam pruža najveću udobnost i praktičnost. Oživite svoju dnevnu sobu prirodnim svjetlom i svježim zrakom odozgo i stvorite bolje okruženje u zatvorenom prostoru. Krovni prozori obasjavaju vašu dnevnu sobu jarkom, izražajnom svjetlošću kako bi uređenje vaše dnevne sobe bilo puno boja i života. 

Soba u kojoj živimo 

Dnevna svjetlost se stalno mijenja. Prirodno svjetlo koje ulazi u vašu sobu mijenjat će položaj tijekom dana. Samo hvatanjem ove svjetlosti kroz krov moći ćete maksimalno iskoristiti svaku minutu prirodnog svjetla koje dan nudi! 

Pomaknite se prema dolje i istražite sve što trebate znati kako biste najbolje iskoristili svoju dnevnu sobu.

Ako ste poput većine ljudi, vjerojatno provodite dosta vremena u zatvorenom prostoru, zar ne? Istraživanja pokazuju da nevjerojatnih 90 % života provodimo u zatvorenom prostoru. A većinu tog vremena provodimo u središnjoj prostoriji naše kuće: dnevnoj sobi. No boravak u zatvorenom prostoru ne znači da morate pristati na kompromis u pogledu uživanja u prirodnom svjetlu. Krovni prozor idealan je način da unesete više dnevne svjetlosti u svoj dom i ostanete povezani s vanjskim svijetom. 

Što više krovnih prozora ugradite, više dnevne svjetlosti imate. Tako je jednostavno.

Dnevna soba – Vaše udobno gnijezdo

Gdje, što, kako?

Koje krovne prozore kupiti? S kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju najveću udobnost? Više informacija o vlastitom rješenju po mjeri potražite u našem online katalogu!

Koliki projekt planirate?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacija
prostora

Naša rješenja za dnevnu svjetlost pomažu vam da dobijte dodatni životni prostor ispod krova i pružaju neusporedivu vrijednost vašem domu, vašoj dobrobiti i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrijednosti doma 

Budite sigurni da će vaše ulaganje u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i isplatiti se.

Bezbrižnost u
vašem domu

S našom širokom ponudom sjenila i roleta, rezervnih dijelova i servisa, pružamo vam najbolje moguće iskustvo.

Ovdje smo da vam pomognemo

Naš tim posvećen je osiguravanju vašeg potpunog zadovoljstva, od prvog kontakta do konačne ugradnje.

Kvaliteta
bez kompromisa

Vaše potrebe naš su kompas. Neprestano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. i proizvodimo ih na način da dugo traju.

Odgovoran i održiv
odabir

Možete poboljšati kvalitetu svojeg života održivim rješenjima koja su dobra za vas i planet.