Prednosti koje vam VELUX krovni prozori mogu pružiti

Poboljšana iskoristivost prostora

Krovni prozori mogu transformirati bilo koji prostor u omiljeno mjesto. Također, možete optimalno iskoristiti sve vrijedne kvadratne metre ispod krova.


Kreirajte dodatni prostor

Ako smatrate da vam kuća ili stan nisu dovoljno prostrani, selidba nije uvijek rješenje. Krovni prozori mogu se upotrijebiti za pretvaranje neiskorištenog prostora ispod krova u vrijedne dodatne četvorne metre. Proširenje doma u visinu je lakše i jeftinije, svoje snove možete lako ostvariti.


Poboljšajte iskoristivost postojećeg prostora

Krovni prozori mogu pomoći da se nedovoljno iskorištenim prostorijama daju dodatne funkcije, poboljšavajući iskoristivost prostora.

Vrijednost vašeg doma će se povećati

Kada odaberete pouzdanu i izdržljivu kvalitetu koju mi nudimo, možete biti sigurni da će se isplatiti. VELUX rješenja proizvoda predstavljaju dobru investiciju i povećavaju vrijednost nekretnine. Kako? Prostorije će postati prostrane i osvijetljene, kombinacija krovnih prozora pružit će izvrstan pogled, a naši proizvodi dugotrajni su i jedinstvenog dizajna.

Zdravija unutarnja klima

Krovni prozori mogu pomoći u stvaranju zdravijeg, pozitivnijeg, osvježavajućeg i produktivnijeg okruženja za život i rad. 


Dvostruko više prirodnog svjetla

Krovni prozori propuštaju dvostruko više dnevne svjetlosti od vertikalnih prozora iste veličine.


Bolji uvjeti dnevne svjetlosti

Krovni prozori pružaju prirodno osvjetljenje koje dokazano poboljšava raspoloženje i cjelokupnu kvalitetu života.


Četiri puta učinkovitija ventilacija

Krovni prozori mogu četiri puta povećati prirodnu ventilaciju u odnosu na vertikalne.


Bolja kvaliteta zraka

Krovni prozori osiguravaju prirodnu ventilaciju, što može smanjiti vlažnost, kondenzaciju i simptome alergije.

Poboljšana energetska učinkovitost

Krovni prozori mogu biti učinkovit način uštede energije za grijanje, hlađenje i rasvjetu tijekom cijele godine, pridonoseći ukupnoj energetskoj učinkovitosti vašeg doma.


Uštedite energiju uz prirodnu ventilaciju

Krovni prozori koji koriste prirodnu ventilaciju daleko su energetski učinkovitiji od klima uređaja, i do četiri puta učinkovitiji od korištenja samo fasadnih prozora.


Uštedite na računima za rasvjetu

Krovni prozori su niskoenergetski izvori svjetlosti, dvostruko učinkovitiji od fasadnih prozora i mogu smanjiti potrebu za umjetnom rasvjetom do 20 % u domovima i 60 % u uredima.


Smanjite troškove grijanja s novim krovnim prozorima

Novi krovni prozori mogu imati i do tri puta bolju toplinsku učinkovitost od starih (u slučaju zamjene krovnog prozora), što može dovesti do značajnih ušteda energije.


Krovni prozori i solarni paneli savršena su kombinacija

Krovni prozori mogu se ugraditi sa solarnim panelima, kao učinkovit način uštede energije za grijanje, hlađenje i osvjetljenje ispod krova, poboljšavajući ukupnu energetsku učinkovitost vašeg doma.

Pogled

Krovni prozori pružaju uzbudljiv pogled koji vam može pružiti nove perspektive u vašem danu.


Povežite se s okruženjem

Pogled s krova se ne može usporediti s onim što se vidi iz prizemlja. Uživajte u prirodnom (ili gradskom) krajoliku kroz svoje krovne prozore, a pritom sačuvajte svoju privatnost! Bez obzira vidite li vrt ili susjedstvo oko svoje kuće, imat ćete osjećaj kao da je vanjski prostor produžetak vaše sobe. 


Proširite svoj pogled

Možete proširiti pogled koristeći različite kombinacije krovnih prozora. Najbolji učinak postižemo korištenjem naših naprednih rješenja – spajanjem krovnog prozora s prozorom na parapetnom zidu ili ugradnjom krovnog prozora s donjim, dodatnim elementom. Ova rješenja interijer čine prostranijim, modernijim i bolje osvijetljenim!


Uživajte u pogledu

Krovni prozori nude pogled na nebo danju i noću koji vas može opustiti ili čak unijeti romantiku u vaš svakodnevni život.

Svakodnevna udobnost


Možete preuzeti kontrolu nad udobnošću u svojem domu

Originalna VELUX sjenila i rolete posljednji su detalji: osim njihove osnovne uloge da ograniče ulazak topline ili svjetlosti, također odgovaraju unutarnjem dizajnu vašeg doma. Bilo da volite klasičniji ili suvremeniji stil uređenja, u našoj ponudi Color by You ili Nature Collection sigurno ćete pronaći ono što tražite.


Praktičnost s automatizacijom

Električni ili solarni krovni prozori, rolete, vanjska i unutarnja sjenila idealno su rješenje za vrhunsku praktičnost i udobnost u vašem domu. Ovo je naša preporuka za moderan i bezbrižan život.
Senzor za kišu osigurat će sigurnu ventilaciju, a svim svojim prozorima moći ćete upravljati pomoću jednog zidnog prekidača.


Pametno upravljanje domom

Možete povezati sve VELUX proizvode na daljinsko upravljanje s našim rješenjima za upravljanje domom kao što je daljinski upravljač VELUX Touch s npr. mjeračem vremena ventilacije ili daljinskim upravljanjem putem pametnog telefona pomoću aplikacije VELUX App Control. Naš sustav automatizacije VELUX ACTIVE temeljen je na senzorima i vrhunsko je rješenje za održavanje zdravih domova.


Povezivost

Dodatna prednost je što možete povezati VELUX električne proizvode sa sustavima za automatizaciju kuće ili zgrade.

Napravljeno imajući na umu održivost

VELUX krovni prozori napravljeni su da traju. Izrađeni su od odgovorno nabavljenih i certificiranih materijala. Naš je cilj doživotno ostati ugljično neutralni, smanjujući utjecaj na okoliš na minimum.

Zašto VELUX?

Transformacija
prostora

Naša rješenja za dnevnu svjetlost pomažu vam da dobijte dodatni životni prostor ispod krova i pružaju neusporedivu vrijednost vašem domu, vašoj dobrobiti i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrijednosti doma 

Budite sigurni da će vaše ulaganje u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i isplatiti se.

Bezbrižnost u
vašem domu

S našom širokom ponudom sjenila i roleta, rezervnih dijelova i servisa, pružamo vam najbolje moguće iskustvo.

Ovdje smo da vam pomognemo

Naš tim posvećen je osiguravanju vašeg potpunog zadovoljstva, od prvog kontakta do konačne ugradnje.

Kvaliteta
bez kompromisa

Vaše potrebe naš su kompas. Neprestano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. i proizvodimo ih na način da dugo traju.

Odgovoran i održiv
odabir

Možete poboljšati kvalitetu svojeg života održivim rješenjima koja su dobra za vas i planet.