{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Kada je arhitekt dobio slobodu da zamisli što bi ova klasična, ali pomalo dosadna kuća mogla poslati, ideje su zasjale i rezultat oduzima dah. „Većina ljudi nije svjesna koliku su prirodna svjetlost i pogled na prirodu važni te koliku razliku to može učiniti”, kaže arhitekt. „S pravim prozorima, ispunjavanje tih kvaliteta puno je jednostavnije nego što možda mislite.”

Dodatni prozori i krovna terasa pretvorili su monotonu, običnu i mračnu spavaću sobu u svijetao, uzbudljiv i luksuzan prostor za odrasle, u kojem su jutra ispunjena energijom.

Prozori VELUX krovne terase vam pružaju pristup vanjskoj terasi kada su otvoreni i puno dnevne svjetlosti kada su zatvoreni. Pružaju vam priliku da započnete svoj dan ispijajući svoju kavu na svježem zraku dok ste još u spavaćoj sobi – život na visokoj nozi obično se može iskusiti samo u luksuznim hotelima.

Ako želite prekrasan panoramski pogled ili prirodniji način ventilacije, možete otvoriti gornji dio prozora krovne terase. Ako želite izaći van, jednostavno otvorite i gornji i donji dio da biste stvorili vrata.

Ugradnja dodatnih krovnih prozora najbrži je način za značajno poboljšanje ugođaja u prostoru i otvorenosti doma, a kada imate mogućnost kombinirati ih kako god želite, tada imate priliku prostorijama dodati čak i više svjetline i dramatičnosti.
Uz VELUX krovne prozore možete osmisliti vlastitu jedinstvenu kombinaciju kako biste zaista prilagodili prostor sebi. Postoji rješenje za svaku potrebu, bilo da tražite rješenje koje uključuje prozor do prozora, gornji i donji prozor ili četvrtasti prozor. Koju god kombinaciju imate na umu, možete svoje snove o dnevnoj svjetlosti pretvoriti u stvarnost.

Pojedinačni krovni prozori savršena su rješenja za male prostore, kao što su stubišta. Svjetlost odozgo u ovom domu čini kretanje po stepenicama sigurnijim, a istovremeno otvara prostor i čini ga modernijim i otkačenim – tko bi rekao da jednostavno, funkcionalno stubište može imati tako dramatičan učinak?
Paleta boja u kući uglavnom se sastoji od neutralnih boja, čime se stvara umirujuće, čisto i moderno okruženje. Drveni prozori uklapaju se u tu estetiku, no dašak boje na žutim sjenilima u dječju sobu unosi malo zaigranosti. Sjenila su također odlično rješenje za umjereno propuštanje sunčeve svjetlosti, bilo da vaši najmlađi trebaju više svjetla za igru, čitanje ili učenje, prigušeno svjetlo za pripremu za spavanje, slušanje priča i opuštanje ili čak potpuni mrak za dobar san tijekom noći ili popodnevno drijemanje.
Ovaj pomalo monoton i jednostavan dom nakon renovacije se pretvorio u kuću ispunjenu svjetlom i osjećajem luksuza, a ispod klasičnih se prozora ugnijezdio savršen obiteljski dom.

Preporučeni VELUX proizvodi
VELUX kombinacija s fiksnim elementom
Idi na proizvode
VELUX krovni balkon (GDL)
Idi na proizvode
Rolo sjenilo za zamračenje (DKL)
Idi na proizvode