{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Dizajn: Floreat Homes; Fotografije: Torben Eskerod
Ugodan osjećaj stanovanja u kući u nizu

Izgradnja kuća u nizu obično je pametan način za stanovnike da stvore udoban i ugodan dom koji se uklapa u okolinu. U Velikoj Britaniji ovakav tip kuća u nizu postoji u tisućama varijacijama. Novi kompleks tvrtke Floreat Homes, Radbrook Village, nudi nekoliko vrsta u blizini centra grada Shrewsburyja.

Radbrook Village elegantno se uklapa u okruženje zahvaljujući činjenici da je okružen parkovima i svaka kuća upotpunjena je velikim vrtovima, a diskretna, tradicionalna obloga od crvene opeke i visoki kosi krovovi sviđaju se ljudima zbog izgleda ugodnog za stanovanje.

Mjesto koje se prilagođava potrebama koje se neprestano mijenjaju

Da bi ostala konkurentna na tržištu nekretnina, tvrtka Floreat Homes morala je osmisliti jedinstvene koncepte koji bi zadovoljili potrebe obitelji koje se stalno razvijaju i nove oblike suživota.

Kuća ima tri spavaće sobe slične veličine, svaka od 12 četvornih metara, što omogućuje mnoštvo namjena. Jedna se nalazi u prizemlju pored kupaonice i može se obnoviti kako bi se dobio zaseban ulaz. Dnevni boravak nije povezan ni s jednim drugim prostorom, što omogućuje veliku fleksibilnost u korištenju. Najveća prostorija kuće je kuhinja u kombinaciji s blagovaonicom. Nadsvođeni strop i posljedično velika površina daju prostoru ugodan, svijetao izgled koji velike, duge prostorije često nemaju.

Kuće u nizu u Shrewsburyju s VELUX prozorimaDizajn: Floreat Homes; Fotografije: Torben Eskerod

Dizajn: Floreat Homes; Fotografije: Torben Eskerod
Rješenja za nedostatke kišne klime

Iza kuhinje nalazi se praktično spremište: VELUX krovni prozori bili su najbolje rješenje za pružanje optimalnog prirodnog svjetla tamo gdje je najpotrebnije. Krovni prozori posebno su prikladni u kišnoj klimi jer pružaju najmanje dvostruko više svjetla od okomitih prozora iste veličine. Osim toga, mogu prozračiti cijelu prostoriju.

Racionalni izgled ima još nekoliko luksuznih značajki. Kupaonica opremljena VELUX krovnim prozorom i stubište obasjano svjetlom čine da kuća izgleda veće i prozračnije. Činjenice potvrđuju izgled: strateški raspored prozora omogućuje optimalnu izmjenu zraka u kući, čineći je ne samo ugodnom, već i zdravom.

Dizajn: Floreat Homes; Fotografije: Torben Eskerod
Izvanredan prostor preplavljen svjetlošću

Svaki četvorni metar prizemlja optimalno je iskorišten i omogućuje maksimalnu fleksibilnost.
Krovni prozor iznad stepenica osvjetljava samo središte kuće, područje koje obično nema dnevne svjetlosti. Kompaktni prvi kat sastoji se samo od onoga što je prijeko potrebno – dvije spavaće sobe i kupaonice.

No, zbog lagane, izdašne i moderne kupaonice, daleko je od prosjeka. Baš kao i cijela kuća, kupaonica je jednostavno i pametno osmišljena, a istovremeno pruža osjećaj da je to sve što vam je potrebno kako biste se u svojoj kući osjećali kao u palači.

Preporučeni VELUX proizvodi
Krovni prozor (GLU) sa KMG elektromotorom
Idi na proizvod
Rolo sjenilo za zamračenje (DKL)
Idi na proizvod

Vanjske rolete, ALU (SSL)
Idi na proizvod