Room to discover

Discover how more daylight and fresh air leads to a new and healthy children's bedroom where your child can play more happily, concentrate better and get a better night's sleep. We can offer you inspiration, practical tips and bespoke Light&Air advice.

Create room for your child's dreams.

VELUX rješenja za ugodan i zdrav dom:

VELUX krovni prozori idealan su izbor za dovoljno dnevne svjetlosti i svježeg zraka u domovima ispod krova. Kako bi osigurali vodonepropusnu vezu krovnog prozora i krovišta i najbolju moguću toplinsku izolaciju, za ugradnju krovnog prozora preporučujemo VELUX Komplet za ugradnju. 

  • Krovni prozori dovode svjež zrak i obilje dnevne svjetlosti u vaš dom ispod krova
  • VELUX Komplet za ugradnju osim krovnog prozora sadrži opremu za ugradnju koja garantira vodonepropusnost i vrhunsku toplinsku izolaciju
  • Upravljački panel VELUX solarnih i električnih proizvoda omogućava automatizirano provjetravanje prostora
  • VELUX sjenila reguliraju količinu dnevne svjetlosti i toplinu u prostoru te stvaraju ugodnu klimu za kvalitetan san

Sjenila i rolete

Za regulaciju količine dnevne svjetlosti i topline u prostoru koristite VELUX sjenila i rolete. Za kvalitetan san je osim dovoljno svježeg zraka potrebno i kvalitetno zamračenje.

VELUX krovni prozori

VELUX krovni prozori idealno su rješenje za puno dnevne svjetlosti i svježeg zraka u vašem domu. Odaberite model za vaše potrebe.

VELUX komplet za ugradnju

Vrhunski prozori zaslužuju vrhunsku ugradnju. Komplet za ugradnju osigurati će vodonepropusnu vezu krovnog prozora i krovišta i najbolju moguću toplinsku izolaciju, parna brana spriječit će ulazak vlage iz prostora u krovište.

Zdrav dom je ključ zdravog života

Znamo da  je kvaliteta života usko povezana s kvalitetom našeg okoliša. Budući da čak 90% vremena provodimo u zatvorenom prostoru, od izuzetne je važnosti da klima našeg doma bude ugodna i zdrava. Dovoljno dnevne svjetlosti i svježeg zraka utjecat će na naše raspoloženje, smanjiti probleme s disanjem, te povećati koncentraciju i sposobnost učenja.

Email magazine: Spatial Awareness

From loft to dream room in three steps

Email magazine: Spatial Awareness

Inspiration

Initial Ideas

Completion

Europsko istraživanje

Healthy Homes Barometer

Healthy Homes Barometer je godišnje istraživanje koje se bavi stavovima i navikama Europljana u odnosu na udobnost stanovanja, potrošnju energije i utjecaj okoliša. Studiju pokreće VELUX grupa, a provode neovisni konzultanti s akademskom podrškom Prof. Dr. Dr. h. c. Bernd Wegener, Humboldt University Berlin.

Kontrola topline i svjetlosti.