Istražite naših 5 priča kako dnevna svjetlost preoblikuje prostore u omiljena mjesta

Boje se najbolje vide na dnevnom svjetlu

Stvorimo najbolji prostor za našu djecu. Pravilna orijentacija, optimalna dnevna svjetlost u radnom prostoru te pogled prema van osnove su kvalitetno projektirane prostorije.

Dnevna svjetlost oživljava unutarnji prostor

U dnevnoj sobi provodimo većinu vremena dok smo kod kuće. Ne postoji zamjena za dnevnu svjetlost, jer ono mijenja svoj intenzitet i boju tijekom dana. Izloženost dnevnoj svjetlosti  može smanjiti osjećaj umora.

Dnevna svjetlost stvara različite atmosfere u interijeru tijekom dana

Suvremeni prozori za ravni krov osiguravaju nam obilje svjetlosti u svakom dijelu prostorije. Svjetlost odozgo idealna je za osvjetljavanje srednjeg dijela tlocrtne površine. 

Zadaća arhitekta je unijeti svjetlost u unutarnji prostor

Preuređenje praznog potkrovlja u privlačan stan može ponuditi mnoge mogućnosti. Ali samo dovoljno dnevne svjetlosti i prekrasan pogled prema van može donijeti poseban šarm.

Svaka prostorija treba prirodno svjetlo

Kupaonica s prirodnom svjetlosti san je svih koji žive u stanovima. Ova mala promjena povećat će ne samo zadovoljstvo vlasnika, već i vrijednost cijele nekretnine.

A daylight provision strategy is a game changer when it comes to a good or bad room design

Za učinkovit rad potreban je ured koji nije samo radni stol na kojem je prijenosno računalo. Najvažnije stvari za kućni ured jesu: obilje prirodne svjetlosti, svježi zrak i odgovarajuće zasjenjenje.