VELUX INTEGRA® obitelj - krovni prozori na daljinsko upravljanje

 

 

 

 

 

 

Trebate više slobodnog vremena?

Zamislite da vaši krovni prozori automatski propuštaju svjež zrak kada ga trebate. Da se vaša sjenila automatski spuštaju tijekom vrućeg poslijepodneva kako bi u vašoj kući bilo ugodnije. Na odlasku mogli biste zatvoriti sve svoje krovne prozore jednim pritiskom. Ovo i još mnogo više moguće je s VELUX INTEGRA® sustavom, dostupnim po cijenama koje bi vas mogle iznenaditi.

Prednosti

Prozračivanje jednim pritiskom na gumb

Više udobnosti s unaprijed namještenim programima.

Osigurajte svoj dom kada ste vani

Upoznajte VELUX INTEGRA® obitelj

VELUX INTEGRA® sustav predstavlja portfelj krovnih prozora, sjenila, vanjskih roleta i dodatne opreme na mrežno i solarno napajanje koji omogućavaju još jednostavniju upotrebu VELUX prozora. Svi proizvodi laki su za upotrebu i predstavljaju užitak zahvaljujući elegantnom VELUX INTEGRA®  upravljačkom panelu i njegovom intuitivnom sučelju s ikonama i predefiniranim programima.

Svi proizvodi temelje se na sigurnom io-homecontrol®  standardu

8 unaprijed postavljenih programa

Kako bismo vas rasteretili od svakodnevnih obaveza i povećali vaš komfor, postoji 8 korisnih programa koji su unaprijed postavljeni i spremni za uporabu.

  • Unutarnja klima
  • Ventilacija
  • Energetska bilanca
  • Zasjenjenje
  • Laku noć
  • Dobro jutro
  • Napuštanje kuće
  • Na odmoru

VELUX INTEGRA temelji se na
io-homecontrol®

Što je io-homecontrol®?

io-homecontrol® je jezik koji VELUX INTEGRA® proizvodi upotrebljavaju za komunikaciju s daljinskim upravljačem. Koncipirano u svrhu povećanja komfora i sigurnosti, to je jedno od najnaprednijih rješenja za automatizaciju kuće na tržištu danas – uz potporu nekih od najboljih trvtki u ovoj privrednoj grani.

Je li io-homecontrol® siguran?

io-homecontrol® upotrebljava bežičnu komunikaciju za sigurno prenošenje naredbe ili informacija, čime stvara digitalni pečat oko vašeg doma. Uzmemo li stvarni primjer, razina sigurnosti usporediva je s komunikacijskim kanalima između bankomata i banke.

Mogu li upotrebljavati i svoj pametni telefon? 

Svim svojim VELUX INTEGRA® proizvodima možete upravljati preko aplikacije na pametnom telefonu, tabletu ili računalu kada ste daleko od kuće. Zahvaljujući io-homecontrol® standardu lako možete upotrebljavati sustave TaHoma Connect Box tvrtke Somfy. Kliknite ovdje za više informacija.