Standard Plus električni i solarni krovni prozori

Ako tražite najpovoljnije rješenje, nudimo vam električne i solarne krovne prozore koji vam pomažu da češće i na jednostavan način prozračite svoj dom. Sada možete upravljati svojim krovnim prozorom iz udobnosti svog doma, bez straha da ćete zaboraviti prozračiti sobu ili zatvoriti prozor dok pada kiša. Prozor je opremljen senzorom za kišu koji vam pruža potpuni mir jer će automatski zatvoriti krovne prozore u slučaju kiše, štiteći vaš dom od mogućih oštećenja uzrokovanih kišom tijekom provjetravanja prostora.

Pobrinite se za svoj dom i voljene osobe pomoću VELUX električnih i solarnih krovnih prozora. Unesite svježi zrak i dnevnu svjetlost kako biste stvorili zdrav dom koji se češće provjetrava, za ugodnu i energetski učinkovitu unutarnju klimu.

Daljinski upravljan krovni prozor dolazi sa zidnim prekidačem za jednostavno otvaranje i zatvaranje, pružajući vam praktičnost i lakoću upravljanja.

 • Udobnost daljinskog upravljanja putem bežičnog zidnog prekidača 

 • Senzor za kišu zatvara prozor s prvim kapima kiše

 • Mogućnost automatskog upravljanja prozorima, sjenilima i roletama putem VELUX ACTIVE with NETATMO kontrole klime, te putem aplikacije instalirane na pametnom telefonu

Pogledajte galeriju

Karakteristike proizvoda

Bijeli poliuretan
Bezbojni lak
 • 1
  ThermoTechnologyTM

  ThermoTechnologyTM

  Iskusite više udobnosti i manju potrošnju energije u svojem domu uz VELUX ThermoTechnology™. Inovativna upotreba visoko kvalitetnih materijala u konstrukciji prozora donose energetsku učinkovitost, izolaciju i zrakonepropusnost.

  Bezbojni lak
  Bijeli poliuretan
 • 2
  Prirodno prozračivanje

  Prirodno prozračivanje

  Pustite svjež zrak u svoj dom i kad niste kod kuće ili dok spavate, bez brige o sigurnosti ili lošem vremenu. Jednom povucite ručku prozora i pustite svjež, filtrirani zrak kroz ventilacijski preklop.
 • 3
  Odaberite električno ili solarno napajanje

  Odaberite električno i solarno napajanje

  VELUX solarni i električni krovni prozor se otvara putem motora koji se napaja električno ili solarno. Za solarno napajano rješenje nema potrebe za ožičenjem pa je ugradnja brza i jednostavna. PV solarna ćelija je postavljena na vanjskoj strani prozora. Ukoliko imate više proizvoda iste vrste, grupiranjem ćete njima moći upravljati u isto vrijeme. Pogledajte video da vidite kako.

 • 4
  Senzor za kišu

  Senzor za kišu

  Svi naši električno ili solarno pokretani prozori su opremljeni senzorom za kišu koji zatvara prozor s prvim kapima kiše. Ovo je vrlo korisno i praktično rješenje ako ste zauzeti u drugoj prostoriji ili niste kod kuće.

 • 5
  Kako oprati prozor

  Kako oprati prozor

  Kako biste oprali vanjsko staklo zarotirajte krilo prozora za 180°. Krilo fiksirajte u poziciji za pranje povlačenjem zasuna u prihvatnik zasuna koji se nalazi na dnu bočnog okvira. Filter zraka se može skinuti i oprati s običnim kuhinjskim deterdžentom. Filter skidajte kada je prozor postavljen u položaj za čišćenje.

   

 • 6
  Održavanje

  Održavanje

  Ako želite produžiti životni vijek vašeg VELUX krovnog prozora ili ga jednostavno osvježiti, VELUX nudi set za zamjenu filtera zraka i podmazivanje ovjesa.

 • 7
  Sjenila i rolete

  Sjenila i rolete

  Upotpunite vaš VELUX krovni prozor VELUX sjenilima. Postoji sjenilo za svaku potrebu. Bilo da tražite određenu funkciju ili odrđeni izgled, VELUX nudi širok izbor dekorativnih rješenja u boji koja odgovara vašem stilu.

  Tražite zaštitu od topline? - naše vanjske tende i rolete smanjuju zagrijavanje čak do 90%.

Materijali

VELUX Standard Plus krovni prozori su dostupni u dvije varijante završne obrade drveta te dva načina upravljanja. Odaberite željeni odjeljak u nastavku za više informacija.
 • Završna obrada drva
  Dostupan u dvije vrste završne obrade - bezbojni lak i bijeli poliuretan.
 • Vanjski profili

  Svi VELUX krovni prozori dolaze sa sivim aluminijskim vanjskim profilima.

 • Ostakljenje

Udobnost upravljanja putem bežičnog  zidnog prekidača

VELUX zidni prekidac

Automatsko zatvaranje prozora kad počne kiša

Estetski dizajn i tih rad


Za struku

Ako ste majstor ili arhitekt, putem donjih linkova možete pronaći upute za ugradnju te dwg detalje ugradnje. Osim toga, u odjeljku Za struku možete pronaći stavke troškovnika, informacije o stručnom usavršavanju, Izjave o svojstvima proizvoda i drugo.

Možda će vas zanimati i...

Želite li upravljati svim svojim proizvodima s jednog uređaja?

Upravljajte svojim VELUX električnim i solarnim krovnim prozorima, sjenilima i roletama uz pametna rješenja. Jednostavna i praktična kontrola nad unutarnjom klimom prostora, količinom svježeg zraka i svjetlosti u vašem domu.