VELUX-vertikalni-elementi
VELUX-kombinacije

Prednosti

Krovni i vertikalni elementi

Dodatni elementi

Proširiti krovnim elementima

Ako se nagib vašeg krova nastavlja do poda, možete proširi svoj VELUX krovni prozor ugradnjom dodatnog prozorskog elementa GIL (drvo bojano bijelom bojom) ili GIU (bijeli poliuretan) ispod. Ovi prozori imaju fiksno prozorsko krilo i ne mogu se otvoriti. Kombinacija krovnog prozora s GIL/GIU elementom pružit će više prirodnog svjetla vašem stambenom prostoru. Prozore koji ne zahtijevaju održavanje (GIU) nije potrebno čistiti ili bojati, ali po potrebi se mogu obrisati mekanom vlažnom krpom.

Proširiti vertikalnim elementima

Vertikalni prozorski elementi namijenjeni su ugradnji direktno ispod vaših VELUX krovnih prozora. Kako se prozori protežu gotovo skroz do poda, pružaju sjajan pogled te otvaraju vaše potkrovlje i stambeni prostor. Možete odabrati vertikalni prozorski element VFE (drvo bojano bijelom bojom) koji se otvara otklopno pomoću ručke na gornjem krilu ili fiksnim VIU (bijeli poliuretan) elementom. Prozore koji ne zahtijevaju održavanje (VIU) nije potrebno čistiti ili bojati, ali po potrebi se mogu obrisati mekanom vlažnom krpom.

Kombinirajte više VELUX krovnih prozora

Horizontalno duo rješenje

Propustite više dnevnog svjetla ugradnjom dva identična VELUX krovna prozora jedan pored drugog. Kombinacija dva ili više prozora sjajan je način otvaranja vašeg potkrovlja. Odaberite krovne prozore sa središnjim (ručka gore) ili dvostrukim ovjesom (ručka dolje i gore). Krovni prozori sa središnjim ovjesom imaju jedinstvenu ručku za gornje upravljanje, čime se olakšava upravljanje prozorom čak i kada je ispod njega namještaj. Krovni prozori s dvostrukim ovjesom ručka dolje i gore) daju vam neometani, panoramski pogled kada su potpuno otvoreni.

Vertikalno duo rješenje

Uđite u svijet pun svjetla ugradnjom dva identična VELUX krovna prozora, jedan iznad drugog, koji stvaraju prekrasnu, svjetlom okupanu prostoriju u kojoj se osjećate kao da ste vani. Za potpunu udobnost ili ako su vaši VELUX prozori van dohvata odgovor je krovni prozor na daljinsko upravljanje VELUX INTEGRA®. Možete upravljati svim svojim prozorima i dodatnom opremom, kao npr. sjenilima, vanjskim tendama i roletama, i to s bilo kojeg mjesta u kući.

Quattro rješenje

Četiri identična VELUX krovna prozora ugrađena jedan iznad i jedan pored drugog mogu učiniti čuda u bilo kojoj prostoriji. Prozori će okupati vaš prostor prirodnim svjetlom te tako otvoriti vašu sobu i stvoriti vedrije, ugodnije mjesto na kojem će se vaša obitelj okupljati i provoditi vrijeme zajedno. Ako želite potpunu udobnost ili su vaši VELUX prozori van dohvata, odgovor je krovni prozor na daljinsko upravljanje VELUX INTEGRA®. Možete upravljati svim svojim prozorima i dodatnom opremom, kao npr. sjenilima, vanjskim tendama i roletama, i to s bilo kojeg mjesta u kući.

Jeste li spremni za kupnju?