Manje vrućine, više svježine

Dodajte vanjske tende ili rolete svojim VELUX krovnim prozorima!

Tko kontrolira temperaturu vašeg potkrovlja?

Ljetne sparine su stvar prošlosti – barem u vašem potkrovlju. Ako svojim krovnim prozorima dodate VELUX vanjska tende ili rolete, smanjit ćete temperaturu u svom domu i stvoriti ugodno mjesto za sebe i svoje najmilije. U nastavku saznajte kako!

Kako funkcionira?

Umjesto ulaganja energije i novca u rashlađivanje prostorije koja je već ugrijana, nemojte vrućini uopće dopustiti da uđe.

Ugradnjom vanjske tende ili rolete na svoj VELUX krovni prozor
zaustavit ćete sunčeve zrake prije nego zagriju prozorska stakla.
Vaš prostor u potkrovlju bit će do 87 %* hladniji!

Uživajte u rashlađenom i ugodnom potkrovlju čak i u najtoplijim ljetnim danima uz veliki izbor vanjskih tendi i roleta koje nude rješenja za sve potrebe.

Otkrijte cijeli asortiman > 

*Ovisno o vrijednosti propuštanja sunčeve energije stakla krovnog prozora.

Koliko svjetlosti propuštaju vanjske tende i rolete?

VELUX vanjske tende i rolete štite od vrućine te kontroliraju količinu svjetlosti.

Ako želite blokirati vrućinu, no treba vam dovoljno svjetlosti u prostoru, možete odabrati našu vanjsku tendu. Izrađena je od providne tkanine, pa možete i uživati u pogledu!

VELUX vanjske rolete SOFTvanjske rolete ALU, uz zaštitu od vrućine
pružaju i mogućnost potpunog zamračenja u bilo koje doba dana ili noći.

Uz naše vanjske rolete ALU također možete uživati u prednostima dodatne sigurnosti: vaša prozorska stakla zaštićena su od vanjskih oštećenja, tuče i oluja.

Otkrijte cijeli asortiman > 

Kako upravljati?

Naše vanjske tende moguće je upravljati ručno ili daljinski. Daljinski upravljane tende imaju električno ili solarno napajanje. Svi modeli se jednostavno ugrađuju iznutra i kompatibilni su s većinom VELUX krovnih prozora.

Vanjskim roletama se upravlja daljinski, a moguće je odabrati električno ili solarno napajanje.

Elektrificiranim modelima se osim zidnog prekidača može upravljati i putem pametnog telefona, odnosno putem VELUX aplikacije.

Za potpunu automatizaciju upravljanja dostupna je unutarnja kontrola klime VELUX ACTIVE. VELUX ACTIVE with NETATMO putem senzora temperature automatski upravlja vašim VELUX tendama i roletama,
pa u svakom trenutku možete imati optimalnu unutarnju klimu.

Otkrijte naša rješenja za pametni dom > 

Kome se obratiti za ugradnju?

Vaši VELUX krovni prozori već su spremni za postavljanje vanjskih tendi i roleta. 

Originalni VELUX proizvodi uvijek su međusobno kompatibilni, a sve što trebate za ugradnji uključeno je u pakiranju. Nema potrebe za mjerenjem ili rezanjem. Vanjsku tendu ćete moći ugraditi i samostalno, no za ugradnju vanjskih roleta savjetujemo da kontaktirate VELUX preporučene majstore.

Pogledajte koliko je ugradnja jednostavna >

Koji proizvod odabrati?

Vanjska tenda, vanjska roleta SOFT ili vanjska roleta ALU? Dopustite nam da vam pomognemo u odabiru! Pogledajte videozapis za više informacija.
Ako želite više pojedinosti, pogledajte naš vodič.

Pronađite savršeno rješenje za sebe

Što imate u planu za svoje krovne prozore?

Kako ugraditi vanjske tende?

Vaši VELUX krovni prozori spremni su za svoje tende! Slijedite tri jednostavna koraka za ugradnju vanjskih tendi s ručnim upravljanjem, objašnjena u našem videozapisu, i obavite ugradnju sami za pet minuta.

Za ugradnju VELUX električnih ili solarnih vanjskih tendi, vanjskih roleta SOFT i vanjskih roleta ALU možete angažirati VELUX preporučene majstore.

Pronađite VELUX preporučenog majstora >

Trebate savjet?

Naša korisnička služba stoji vam na raspolaganju! Nazovite nas na besplatni telefon 0800 600 400 ili ispunite obrazac za kontakt.