VELUX zamjenski unutarnji siesta rolo, izbliza
Pogledajte galeriju

DBL--

VELUX rolo sjenilo za zamračenje Classic

Od 66,00 € (PDV uklj.)

Za VELUX krovne prozore proizvedene prije 2013. godine (dimenzije prozora C02-U08 i starije dimenzije drvenih krovnih prozora 306-808). Provjerite šifru proizvodnje na unutarnjem krilu prozora kako biste vidjeli je li sjenilo kompatibilno. Savršen odabir za više udobnosti u vašem domu. Sjenilo se jednostavno upravlja te ima uzice diskretno postavljene unutar bočnih vodilica.

  • VELUX sjenilo za krovne prozore proizvedene prije 2013. godine
  • Izbor između 4 različite boje
  • Brušene aluminijske bočne vodilice

Možda će vam se svidjeti i ovo

VELUX energetsko plisirano sjenilo, narančasta boja
VELUX vanjska mekana roleta za zaštitu od topline

Boje


Dostupno u 4 standardne boje.
VELUX zamjenski unutarnji siesta rolo, izblizap

Dostupno s aluminijskim bočnim kanalima

Upravljanje


Jednostavno rješenje za prozore ugrađene na dohvat ruke. Ručno upravljano VELUX sjenilo opremljeno je diskretnom letvicom za upravljanje koja omogućava jednostavno i udobno rukovanje. Sjenilo klizi po bočnim vodilicama i može se zaustaviti u bilo kojem položaju.

Za jednostavnije upravljanje sjenilom na ručno upravljanje, možete dodati svom krovnom prozoru šipku za upravljanje, dijelove za produljenje šipke te adaptere.

VELUX zamjenski unutarnji siesta rolo, ručno upravljanje

Pronađite cijenu svog VELUX rolo sjenila za zamračenje Classic

Jednostavna ugradnja


Jednostavno postavljanje VELUX prethodno ugrađenog montažnog nosača

Ugradnja VELUX sjenila ne zahtijeva mjerenje, podešavanje, rezanje ili dodatne alate. Izrađena su za savršeno uklapanje, a sve što vam je potrebno nalazi se u paketu sa sjenilom. Vaši VELUX prozori već imaju ugrađene montažne nosače za sjenila. Jednostavno zakvačite originalno VELUX sjenilo i dodajte prethodno prilagođene bočne kanale.

Upute za ugradnju

U PDF-ovima se nalaze detaljne, slikovne upute koje vas pažljivo vode kroz svaki korak postupka ugradnje. Da biste mogli čitati PDF datoteku, na računalu morate imati instaliran Acrobat Reader. Alat je besplatan i može se preuzeti s Adobe besplatno.

VELUX rolo sjenilo za zamračenje Classic – ručno upravljanje