VELUX unutarnja žaluzina, ikona
Pogledajte galeriju

PAL--

Unutarnja žaluzina

Od 123,00 € (PDV uklj.)

Ovo bezvremensko rješenje za kontrolu svjetlosti i privatnost idealno je za kupaonice i kuhinje jer je otporno na vlagu. Savršeno pristaje vašim VELUX krovnim prozorima pa je ugradnja jednostavna i brza bez potrebe za mjerenjem, podešavanjem ili rezanjem. Dostupno je u različitim bojama te s bijelim ili brušenim aluminijskim bočnim vodilicama.
  • Otporna na vlagu – savršena za prostorije s visokom koncentracijom vlage
  • Jednostavna za čišćenje
  • Dizajn bez uzica

Kombinirajte ovaj proizvod s...

VELUX vanjska tenda
VELUX komarnik

Bez obzira na to kakav stil njegujete, pronaći ćete sjenilo koje će vam odgovarati


Lamele unutarnjih žaluzina široke su 35 mm izrađene su od lakiranog aluminija. 
S obje strane su iste boje.

Dostupno s bijelim bočnim vodilicama

VELUX unutarnja žaluzina, bijeli bočni kanali
VELUX unutarnja žaluzina, aluminijski bočni kanali

Birajte između bijelih ili brušenih aluminijskih bočnih vodilica. Uz standardne aluminijske bočne vodilice po narudžbi su dostupne i bijele bočne vodilice koje se savršeno uklapaju s bijelim VELUX krovnim prozorima.

Ručno upravljanje


Unutarnje žaluzinama se ručno upravlja. Za razliku od klasičnih unutarnjih žaluzina, VELUX unutarnje žaluzine su bez uzica. Upravljanje je jednostavno putem diskretne letvice koja se nalazi na donjem dijelu žaluzine.

Da biste zakrenuli lamele i podesili smjer svjetlosti, jednostavno pomaknite klizač koji se nalazi na bočnoj vodilici prema gore ili dolje. Za žaluzine koje su van dohvata ruke dostupne su šipke za upravljanje te adapteri.
VELUX unutarnja žaluzina, ručno upravljanje

Pronađite cijenu svoje VELUX unutarnje žaluzine

Jednostavna ugradnja


Ugradite originalna VELUX sjenila u 15 minuta

Ugradnja VELUX sjenila ne zahtijeva mjerenje, podešavanje, rezanje ili dodatne alate. Izrađena su za savršeno uklapanje, a sve što vam je potrebno nalazi se u paketu sa sjenilom. Vaši VELUX prozori već imaju ugrađene montažne nosače za sjenila. Jednostavno zakvačite originalno VELUX sjenilo i dodajte prethodno prilagođene bočne kanale.

Upute za ugradnju

U PDF-ovima se nalaze detaljne, slikovne upute koje vas pažljivo vode kroz svaki korak postupka ugradnje. Da biste mogli čitati PDF datoteku, na računalu morate imati instaliran Acrobat Reader. Alat je besplatan i može se preuzeti s Adobe besplatno.

VELUX unutarnja žaluzina – ručno upravljanje