VELUX vanjske tende - učinkovita zaštita od vrućine

Učinkovita zaštita od vrućine

Podesite 
temperaturu u svom prostoru

Prozirna tkanina
čuva vaš pogled

Vanjske tende

Od 399,00 Kn

PDV uključen

Održavajte vašu sobu svježom s učinkovitom zaštitom od vrućine


Preporučuje se za prostoriju tipa:
  • Zaštita od vrućine do 70%
  • Providna tkanina
  • Ugrađuje se s unutarnje strane

VELUX vanjske tende za krovne prozore blokiraju sunčeve zrake prije nego udare u prozorsko staklo te smanjuju pasivno grijanje do 70%*. Pomažu održati vašu sobu ugodnom tijekom vrućeg i sunčanog dana. Vanjske tende su providne, tako da još možete uživati u pogledu.

Izražene tehničke vrijednosti sjenila dobivene su standardiziranim testiranjem i kalkulacijama, u skladu s internacionalnim standardima EN ISO 12567-2, EN 13363-2 i ISO 15099 u odnosu na prozor sa staklom --70. Napominjemo da navedene vrijednosti vrijede samo u slučaju kada su sjenila na prozoru potpuno spuštena.

Pogledajte kako funkcionira sjenilo

Boje

Dostupno s crnom mrežom (5060) s 14% propusnosti svjetla. 

VELUX vanjske tende mogu smanjiti ulazak topline u sobu do 72%.

 

Koje upravljanje sjenilom trebam odabrati?

Za odabir odgovarajućeg upravljanja svojim VELUX sjenilom trebali biste uzeti u obzir gdje se nalazi vaš krovni prozor te koliko često ćete podešavati položaj sjenila.
 
Energetskim sjenilima na električno i solarno napajanje upravlja se daljinski i su ona idealan izbor za one koji imaju VELUX krovne prozore van dohvata ili one koji žele dodati nijansu inovativnog luksuza svom prostoru u potkrovlju.

Ručno upravljanje s kukama

VELUX vanjska tenda vrlo je laka za upravljanje. Jednostavno otvorite prozor, rotirajte ga za 180 stupnjeva i fiksirajte sjenilo na dvije kuke s vanjske strane donjeg prozorskog krila. Sjenilo se može postaviti s unutarnje strane te tako možete otvoriti i zatvoriti prozor čak i kada je sjenilo spušteno.

Na daljinsko upravljanje i električno napajanje

Vanjskim tendama na daljinsko upravljanje i električno napajanje upravlja se pomoću inteligentnog VELUX INTEGRA® upravljačkog panela na dodir koji se isporučuje zajedno s vašim VELUX INTEGRA® krovnim prozorom. Intuitivno rješenje koje vam daje da lako upravljate svojim sjenilima izdaleka. VELUX INTEGRA® upravljački panel nudi niz unaprijed unesenih programa za svakodnevni komfor i bolju unutarnju klimu. Sjenilom možete upravljati bilo gdje iz sobe te uživati u svim značajkama unaprijed postavljenih programa kao što je mogućnost programiranja sjenila da se podižu i spuštaju o određeno vrijeme.  


Sjenilo se po potrebi također može podići i spustiti ručno pomoću ručke za upravljanje na dnu sjenila.  

Što ako nemam VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje?  

Ako nemate VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje, ali biste htjeli sjenilo na električno napajanje, isprobajte upravljački sustav KUX 100. Time ćete moći upotrebljavati  VELUX sjenila ili vanjske rolete na električno napajanje u krovnim prozorima na ručno upravljanje. Ili isprobajte upravljački sustav KMX 100 pa svoj krovni prozor na isključivo ručno upravljanje pretvorite u automatski. Upravljački sustav KMX 100 omogućit će vam  da upravljate s više električnih proizvoda. 

Oba upravljačka sustava imaju VELUX daljinski upravljač koji će omogućiti da sjenilo ili roleta budu kompatibilni s io-homecontrol®. Upravljački sustav KMX 100 također ima senzor za kišu.

Na daljinsko upravljanje i solarno napajanje

Vanjskim tendama na daljinsko upravljanje i solarno napajanje upravlja se pomoću daljinskog upravljača koji se isporučuje sa tendom. Ako imate INTEGRA® krovni prozor na solarno napajanje, također možete koristiti VELUX INTEGRA® inteligentni upravljački panel na dodir koji se izvorno isporučuje s vašim VELUX INTEGRA® krovnim prozorom.  
VELUX INTEGRA® upravljački panel nudi niz unaprijed unesenih programa za svakodnevni komfor i bolju unutarnju klimu. Sjenilom možete upravljati bilo gdje iz sobe te uživati u svim značajkama unaprijed postavljenih programa kao što je mogućnost programiranja sjenila da se podižu i spuštaju o određeno vrijeme.  

Po potrebi se sjenilom na solarno napajanje može upravljati i ručno. Solarna punjiva baterija ima dovoljno kapaciteta za 600 otvaranja, čak i ako nema izravnog sunčevog svjetla za punjenje.

Nađite cijenu svoje VELUX vanjske tende

Jeste li spremni za kupnju?


Upute za ugradnju

Udvostručite svoj komfor 

Puno vremena provodimo u kući. Stoga nam je važan prioritet postići što je veću udobnost u kući. Kombiniranje VELUX proizvoda pomaže vam da maksimalno iskoristite svoje VELUX krovne prozore i osigurate najbolju moguću unutarnju klimu. Za pronalaženje prave ravnoteže između topline, svjetla i svježeg zraka (bez insekata!) često je potrebno nekoliko proizvoda za zasjenjenje. Kombinacijom različitih VELUX proizvoda dobivate optimalno rješenje za svaku prostoriju.

Energetsko sjenilo i vanjska tenda

Za udobnost i komfor kroz čitavu godinu idealna je kombinacija VELUX energetskog sjenila i VELUX vanjske tende. Dobivate učinkovitu zaštitu od vrućine naše vanjske tende zajedno s fleksibilnom kontrolom svjetlosti, efektom zamračenja i poboljšanom izolacijom našeg energetskog sjenila.

Siesta sjenilo i vanjska tenda

Ako trebate potpuno zamračenje i zaštitu od vrućine, kombinacija VELUX siesta sjenila s našom vanjskom tendom je pametan potez. Uvijek dobivate potpunu tamu pa možete održavati svježinu svoje sobe tijekom sunčanog poslijepodneva dok istovremeno uživate u dnevnom svjetlu i svježem zraku.

Možda će vam se također svidjeti

6
Razloga za odabir VELUX sjenila
  • Savršeno odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru
  • VELUX sjenila ugrađuju se za par minuta
  • Postoji sjenilo za svaki ukus
  • Komfor vam je uvijek nadohvat ruke
  • VELUX sjenila izrađena su da traju
  • Pametni dezeni i stilovi