Bez ventilatora.
Bez sunčanih naočala.

Koristite VELUX vanjske rolete i sjenila za zaštitu od vrućine i kontrolu svjetlosti

Kombinirajte izvrsnu zaštitu od vrućine s potpunim zamračenjem po odličnoj cijeni – izaberite VELUX vanjske rolete SOFT!

Nova, niža cijena!

Odličan proizvod, sada po povoljnijoj cijeni.
Nova niža cijena: od 307,00 EUR od 04.07.2023. (bila je od 417,00 EUR od 28.03.2023. do 03.07.2023.)

Elegantan dizajn

Diskretan dizajn se savršeno uklapa u krov. Solarne ćelije su diskretno integrirane u gornje kućište.

Odlična zaštita od vrućine

Ova učinkovita kombinacija omogućuje vam zadržati ugodnu temperaturu u prostoru tijekom vrućih dana i noći.

Čvrst i dugovječan poliesterski materijal

Materijal koji ne zahtijeva održavanje može izdržati sve vremenske uvjete.

Učinkovito zamračenje danju i noću

Čvrst i nepropisan materijal potpuno blokira svjetlost.

Ljeto je prekrasno, ali ljetna vrućina može biti neugodna. Umjesto da koristite kućne trikove za rashlađivanje, opremite svoje VELUX krovne prozore originalnim VELUX vanjskim roletama i sjenilima!

VELUX vanjske rolete i tende mogu zaštititi vaše potkrovlje od vrućine koja dolazi izvana.

Unutarnja VELUX sjenila omogućuju vam kontrolu, ublažavanje ili usmjeravanje svjetlosti.

Ugradnjom ovih proizvoda postići ćete ugodnu temperaturu u prostoru i ugodnu atmosferu.

Manje vrućine, više udobnosti

Blokirajući sunčeve zrake prije nego prodru u vaš dom, VELUX vanjske rolete i tende zaustavljaju vrućinu i štite vaš dom od ljetnog pregrijavanja. Usto, vanjske rolete mogu potpuno zamračiti prostor, dok vanjska tenda s jedinstvenom transparentnom tkaninom omogućava pogled prema van.  
 
Vanjske rolete ALU su osiguravaju cjelogodišnju zaštitu od vremenskih neprilika i zimske hladnoće.  


Želite li pogledati cijeli asortiman?

Da, želim!

Želite provjeriti našu najbolju ponudu?

Kliknite ovdje!

Više ili manje svjetlosti?

Unatoč jakoj vanjskoj svjetlosti, vi možete kontrolirati koju količinu svjetlosti pustiti u vaš dom. Zahvaljujući VELUX sjenilima imat ćete potpunu kontrolu.

 

VELUX unutarnja sjenila dostupna su u širokom rasponu boja i modela, kako bi odgovarala vašim osobnim potrebama. Sjenila za zamračenje pomoći će vam kreirati savršen prostor za dobar san ili okrepljujući dnevni odmor. 
 
Želite li pogledati cijeli asortiman?

Da, želim!

Tko ih može ugraditi? Vi.

VELUX sjenila jednostavna su i moderna. Prilikom ugradnje VELUX sjenila i ručno upravljanih vanjskih tendi, nije potrebno nikakvo mjerenje, rezanje ili dodatni alati. Izrađena su da savršeno pristaju vašem krovnom prozoru, a sve što vam je potrebno za ugradnju se nalazi u pakiranju. Vaše novo sjenilo može biti postavljeno jako brzo. Za vanjske rolete ili sjenila sa solarnim napajanjem, možda ćete trebati majstora. No, za ugradnju proizvoda s električnim napajanjem, zasigurno ćete trebati pomoć.

Ručno upravljane vanjske tende jednostavne su za ugradnju. Potrebno je svega nekoliko koraka i 5 minuta.


Želite li vidjeti kako se ugrađuju?

Da, želim!

Zatvorite, pritisnite ili pustite Suncu da to učini umjesto vas!

VELUX sjenila i vanjske rolete su dostupni u tri verzije upravljanja: ručno, električno ili solarno. Svi modeli su jednostavni za ugradnju iz unutarnjeg prostora i kompatibilni s većinom VELUX krovnih prozora. Električnim i solarnim modelima može se upravljati daljinski putem

VELUX Touch upravljača ili VELUX aplikacije na pametnom telefonu. VELUX Touch je daljinski upravljač (radi neovisno o WiFi-ju) dizajniran za vašu maksimalnu udobnost. Može kontrolirati više električnih ili solarnih proizvoda.

VELUX App Control vam pruža potpunu kontrolu nad svim vašim VELUX električnim i solarnim proizvodima izravno s vašeg telefona.

Potpuno automatiziran VELUX ACTIVE sam se brine za optimalnu unutarnju klimu prostora.

Zašto VELUX sjenila i vanjske rolete?

  • Proizvodi visoke kvalitete - sva sjenila i vanjske rolete su rezultat rigoroznih testiranja što osigurava njihovu dugotrajnost koja je potvrđena dvogodišnjim jamstvom.

  • Širok asortiman proizvoda - bez obzira na potrebu, naše vanjske rolete, tende ili unutarnja sjenila savršeno odgovaraju vašim krovnom prozorima, osiguravajući vrhunsku zaštitu od vrućine i najbolju regulaciju količine svjetlosti u vašem prostoru.

  • Jednostavna i sigurna ugradnja - originalna VELUX sjenila, tende i rolete su izrađeni po mjeri vaših VELUX krovnih prozora. To znači da uvijek savršeno odgovaraju i lako se ugrađuju - bez mjerenja ili rezanja.

 

 

Pronađite vaše rješenje

Kombinirajte vanjske i unutarnje VELUX proizvode za optimalnu temperaturu i maksimalnu udobnost vašeg doma tijekom cijele godine.

Odlična ljetna kombinacija

Čak i u najtoplijim ljetnim danima, VELUX vam nudi savršenu kombinaciju sjenila i tendi za vašu udobnost. Osim što štiti od vrućine, vanjska tenda MHL omogućava pogled i propušta svjetlost, a uz DKL rolo sjenilo za zamračenje možete bilo kada zamračiti prostor i neometano spavati. Ova kombinacija dostupna je uz 10 % popusta.

Opcija 3 u 1

VELUX 2-u-1 vanjska roleta SOFT (SSS) nudi odličnu zaštitu od vrućine i zamračenje za udoban boravak u zatvorenom tijekom vrućih dana i bolji san tijekom vrućih noći. Uz sjenilo za zasjenjenje RFL, održavate privatnost dok u isto vrijeme propuštate dnevno svjetlo u prostor. Kolekcija Colour By You omogućuje vam odabir između tisuća boja za stvaranje savršenog sjenila koje pristaje vašem interijeru.

Majstorski dvojac

Vanjske rolete ALU (SML/SSL) osigurava vrhunsku zaštitu od vrućine i mogućnost potpunog zamračenja. 2 u 1 sjenilo DFD se sastoji od rola za zamračenje i plisiranog sjenila za zasjenjenje u jednom. Odaberite bilo koju boju rolo sjenila za zamračenje s bijelim plisiranim sjenilom za zasjenjenje. Na raspolaganju su vam jedinstveni uzorci i boje.

Kako ugraditi vanjske tende?

Vaši VELUX krovni prozori su pripremljeni za ugradnju dodatne opreme! Slijedite 4 jednostavna koraka objašnjena u našem videu kako biste ugradili vanjsku tendu u 5 minuta!

Za ugradnju VELUX električnih i solarnih tendi, te vanjskih roleta zatražite pomoć VELUX preporučenih majstora.

Ovog ljeta, rashladite se na pametan način!

Ovog ljeta, rashladite se na pametan način!

Razumljivo je da želite da vaše potkrovlje bude ugodna oaza, čak i za vrijeme najtoplijih ljetnih dana. Postoji mnogo trikova kojima to možete postići, ali neke od njih ne vrijedi isprobavati. Pomoći ćemo vam otkriti koje savjete za hlađenje treba izbjegavati i što biste umjesto toga trebali učiniti kako bi vam bilo ugodno!