Želite li zadržati ugodnu temperaturu u vašem potkrovlju i za vrućih ljetnih dana?

VELUX vanjske rolete

Iskoristite akciju BESPLATNE ugradnje vanjske rolete do 01.07.2021. godine

Za učinkovitu zaštitu od vrućine i zamračenje prostora

VELUX vanjska roleta SOFT blokira sunčeve zrake prije nego što dođu do vašeg prozorskog stakla i pomaže održati vaš dom hladnim tijekom ljetnih, sunčanih dana. Neprovidno gumirano platno omogućuje zamračenje za bolji noćni san.

SSS- solarna, daljinsko upravljanje 

velux vanjske rolete

Od 2.469,00 kn (PDV uključen)
(SSS CK02)

Naručite OVDJE

Potpuna zaštita - štite od vrućine ljeti, od hladnoće zimi, potpuno zamračuju i izoliraju buku

VELUX vanjske rolete ALU su savršeno rješenje za bilo koje podneblje ili doba godine jer sprječavaju pretjerano zagrijavanje sobe tijekom ljeta, održavaju je toplom tijekom zime te vam omogućuju da potpuno blokirate svjetlo u bilo koje doba dana. Idealno su rješenje za spavaće sobe jer dodatno smanjuju buku izazvanu kišom ili tučom.

SML- električna, daljinski upravljana
SSL- solarna, daljinski upravljana 

 

velux vanjske rolete

Od 2.599,00 kn (PDV uključen)*
(*SML CK02)

Naručite OVDJE

U par koraka do BESPLATNE ugradnje

Naručite željeni model VELUX vanjske rolete ovdje i na vaš e-mail ćemo vam dostaviti predračun. Po primitku uplate kontaktirat ćemo vas i dogovoriti besplatnu ugradnju roleta na vašoj lokaciji.
Akcija vrijedi za vanjske rolete SSS, SML, SSL i SMH, a narudžba mora biti poslana u razdoblju od 01. lipnja do 01. srpnja 2021. godine.

Za više informacija i pomoć oko narudžbe nazovite nas na besplatni telefon 0800 600 400 ili pošaljite svoj upit na velux-hr@velux.com

Cjenik VELUX vanjskih roleta

Cjenik VELUX vanjskih roleta

Još uvijek niste odlučili koji model rolete odabrati?

SSS model - najuniverzalnije rješenje za VELUX krovne prozore

SML model - rolete prikladne za već ugrađene elektrificirane krovne prozore ili VELUX INTEGRA® prozore

SSL model - vanjske rolete najprikladnije za ručno upravljane i solarne VELUX krovne prozore

 

Preuzmite vodič

velux vanjske rolete

Preuzmite vodič

Pitate se kako odabrati model vanjske rolete i kada je prikladnije odabrati vanjsku tendu?

Kontrolirajte količinu svjetlosti i temperaturu u vašem potkrovlju s VELUX roletama i tendama kako bi boravak u njemu bio uvijek ugodan. Besplatno preuzmite vodič koji smo pripremili za vas kako biste pronašli idealno rješenje za vas i vaše potrebe.

Zaštita od vrućine

Najbolje rješenje za ugodan boravak u potkrovlju i za najtoplijih dana je zaštita krovnih prozora vanjskim roletama ili tendama. Vanjske rolete VELUX imaju funkciju sprječavanja prodora sunčeve svjetlosti kroz staklo i na taj način pregrijavanja prostorije, održavajući tako ugodnu temperaturu u domu čak i ljeti.

Boravak u potkrovlju može biti ugodan tijekom cijele godine, ako se pobrinemo za odgovarajuću zaštitu krovnih prozora od vremenskih prilika i za to izaberemo pravo rješenje. VELUX višenamjenske vanjske rolete osigurat će bolju izolaciju od buke, manju potrošnju električne energije za hlađenje / grijanje prostora i bolje spavanje zbog mogućnosti potpunog zamračenja. Sve što morate učiniti je odabrati - ALU ili SOFT model?

Naručite OVDJE

heat-protection

Ostale prednosti

Želite li spriječiti pregrijavanje prostorije ljeti i izolirati buku od vanjskog okruženja? Znate li učinke dnevnog svjetla i potpunog zamračenja sobe na vašu dobrobit? Različite sobe zahtijevaju različita rješenja za zaštitu od topline, buke i za osiguranje boljeg sna, zato pogledajte naše savjete:

Vanjske rolete ALU ne samo da sprečavaju toplinu, već i štite sobu od buke i potpuno zamračuju prostor čak i pri jakom dnevnom svjetlu. Zbog toga su rolete idealne za spavaće sobe i dječje sobe. No, rolete ne čuvaju ugodnu temperaturu prostora samo ljeti, čak i zimi, kad je vani hladno, pomažu u uštedi energije poboljšavajući izolaciju krovnih prozora.

Svako potkrovlje ima različite potrebe. Za prostorije u kojima želite zaštitu od topline, ali ne trebaju zamračenje, preporučujemo VELUX vanjske tende. Sprječava pregrijavanje stakla krovnog prozora i prostorije, istovremeno omogućujući nesmetan pogled iz sobe.

Ako trebate i toplinsku zaštitu i zamračenje, tada su vanjske rolete SOFT sa solarnim napajanjem, u modernom novom izgledu i s izdržljivim materijalom, idealno rješenje za vaš prostor.

 

more-benefits

Jednostavno upravljanje

Solarne ili električno napajane VELUX vanjske rolete pružaju vam vrhunsku udobnost jer je za zaštitu od topline i zamračenje potreban samo jedan dodir na bežičnom prekidaču.

Osim bežičnim prekidačem, svim VELUX elektrificiranim i solarnim proizvodima za zaštitu od topline i svjetlosti može se upravljati  i putem aplikacije na mobilnom telefonu. VELUX App Control ili VELUX ACTIVE kontrola unutarnje klime omogućuju vam potpunu kontrolu gdje god se nalazili. Sustav automatski provjetrava sobu u skladu s vremenskom prognozom i na temelju senzora koji nadziru temperaturu, vlažnost i količinu CO2.

VELUX App Contol >

VELUX ACTIVE sustav>