VELUX plisirano sjenilo

VELUX plisirano sjenilo

Fleksibilno zaustavljanje u bilo
kojem položaju

Privatnost i nježno zasjenjenje

Plisirana sjenila

Od 579,00 Kn

PDV uključen

Fleksibilno sjenilo koje osigurava potpunu privatnost


Preporučuje se za prostoriju tipa:

 • Prigušuje dnevno svjetlo
 • Fleksibilno zaustavljanje u bilo kojoj poziciji
 • Dostupno u 20 različite boje i dezena

VELUX plisirano sjenilo elegantan je način pružanja privatnosti dok istovremeno obasipa vašu sobu ugodnim i blagim svjetlom. Za podešavanje količine ulazećeg svjetla može se postaviti bilo gdje u prozoru te ćete u isto vrijeme sačuvati pogled prema van.Pogledajte kako funkcionira sjenilo

Postoji sjenilo za svaki ukus

Dostupno u 20 različite boje i dezena

VELUX plisirana sjenila ublažavaju svjetlo koje ulazi u sobu. Koliko je svjetlo prigušeno, ovisi o boji sjenila.

Koje upravljanje sjenilom trebam odabrati?

Za odabir odgovarajućeg upravljanja svojim VELUX sjenilom trebali biste uzeti u obzir gdje se nalazi vaš krovni prozor te koliko često ćete podešavati položaj sjenila.

Plisiranim sjenilima na električno napajanje upravlja se daljinski te su idealan izbor za one koji imaju VELUX krovne prozore van dohvata ili one koji žele dodati nijansu inovativnog luksuza svojoj sobi u potkrovlju.

„Leteće“ ručno upravljanje s ručkom za upravljanje i zaustavljanjem u bilo kojem položaju

„Leteća“ plisirana sjenila na ručno upravljanje vrlo se lako koriste. Sjenilo prolazi kroz bočne vodilice koje osiguravaju lagan rad i zaustavljanje u bilo kojoj poziciji. Nije pričvršćeno ni za donji, ni za gornji dio prozora, što vam omogućuje da namjestite sjenilo s gornje kao i s donje strane. Jednostavno se služite ručkom za upravljanje na dnu ili vrhu sjenila pa ga podižite ili spuštajte po želji. 

Kako biste pojednostavili ručno rukovanje sjenilom putem ručke za upravljanje, također možete kupiti šipke za upravljanje, produžetke za šipke i adaptere za šipke.

Na daljinsko upravljanje i električno napajanje

Plisiranim sjenilima na daljinsko upravljanje i električno napajanje upravlja se pomoću inteligentnog VELUX INTEGRA® upravljačkog panela na dodir koji se izvorno isporučuje s vašim VELUX INTEGRA® krovnim prozorom. Intuitivno rješenje koje vam omogućuje da lako upravljate svojim sjenilima na daljinu. VELUX INTEGRA® upravljački panel nudi niz unaprijed unesenih programa za svakodnevni komfor i bolju unutarnju klimu. Sjenilom možete upravljati bilo gdje iz sobe te uživati u svim značajkama unaprijed postavljenih programa kao što je mogućnost programiranja sjenila da se podižu i spuštaju o određeno vrijeme.  


Sjenilo se po potrebi također može podići i spustiti ručno pomoću ručke za upravljanje na dnu sjenila.  

Što ako nemam VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje?  

Ako nemate VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje, ali biste htjeli sjenilo na električno napajanje, isprobajte upravljački sustav KUX 100. Time ćete moći upotrebljavati  VELUX sjenila ili vanjske rolete na električno napajanje u krovnim prozorima na ručno upravljanje. Ili isprobajte upravljački sustav KMX 100 pa svoj krovni prozor na isključivo ručno upravljanje pretvorite u automatski. Upravljački sustav KMX 100 omogućit će vam  da upravljate s više električnih proizvoda. 

Oba upravljačka sustava imaju VELUX daljinski upravljač koji će omogućiti da sjenilo ili roleta budu kompatibilni s io-homecontrol®. Upravljački sustav KMX 100 također ima senzor za kišu. Nađite cijenu svoga VELUX plisiranog sjenila

Upute za ugradnju

Laka ugradnja s VELUX Pick&Click!® sustavom

Naši unaprijed postavljeni nosači standard su na svakom VELUX krovnom prozoru te odgovaraju bilo kojem našem VELUX sjenilu, što omogućuje ugradnju bez gnjavaže. Upute za montažu dobit ćete pri kupnji sjenila.

Upute za ugradnju

PDF-ovi daju detaljne, ilustrirane upute koje vas pažljivo vode kroz svaki korak u procesu ugradnje. Kako biste mogli čitati PDF datoteku trebate imati Acrobat Reader na svom kompjuteru. Alat je besplatan i može se preuzeti s Adobe .

VELUX plisirano sjenilo na ručno upravljanje
VELUX plisirano sjenilo s daljinskim upravljačem i na električno napajanje


Povećajte komfor kombinacijom svoga VELUX sjenila za prigušenje svjetla s…

Plisirano sjenilo može se također kombinirati s VELUX vanjskom tendom ili roletama za dodatnu zaštitu od vrućine i VELUX komarnicima za prostor bez kukaca, čak i kada vam je prozor otvoren.

Vanjske tende

 • Zaštita od vrućine
 • Prozirna tkanina
 • Ugrađuje se s unutarnje strane

VELUX vanjske tende za krovne prozore blokiraju sunčeve zrake prije nego udare u prozorsko staklo te smanjuju pasivno grijanje do 72%*. Pomažu održati vašu sobu ugodnom tijekom vrućeg i sunčanog dana. Vanjske tende su providne, tako da još možete uživati u pogledu.

Rolete


 • Zaštita od vrućine
 • Potpuno zamračenje
 • Izolacija i smanjenje buke

Savršena za bilo koje podneblje ili doba godine, vanjska VELUX roleta za krovne prozore sprječava pretjerano zagrijavanje sobe tijekom ljeta, održava je toplom tijekom zime te vam omogućuje da potpuno blokirate svjetlo u bilo koje doba dana.

Komarnici

 • 100% zaštita od insekata
 • Izdržljiva prozirna tkanina
 • Ne ometa vam pogled

VELUX komarnik omogućuje vam uživanje u svježem zraku bez insekata. Lak je za rukovanje i uklapa se u bilo koji VELUX krovni prozor. Kada nije u uporabi komarnik se može praktično pospremiti u tanko gornje aluminijsko kućište.

 

Možda će vam se također svidjeti

6
Razloga za odabir VELUX sjenila
 • Savršeno odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru
 • VELUX sjenila ugrađuju se za par minuta
 • Postoji sjenilo za svaki ukus
 • Komfor vam je uvijek nadohvat ruke
 • VELUX sjenila izrađena su da traju
 • Pametni dezeni i stilovi