Postoji vrijeme za igru, ali i vrijeme za spavanje

VELUX dječja kolekcija, plavo nebo, ikona
Pogledajte galeriju

DKL--, DFD--

Dječja kolekcija

Od 111,00 € (PDV uklj.)

Najveće pustolovine započinju kvalitetnim snom. VELUX sjenila iz Dječje kolekcije dostupna su u nadahnutim i veselim dezenima osmišljenim za dječje sobe. 

Savršeno pristaje vašim VELUX krovnim prozorima pa je ugradnja jednostavna i brza bez potrebe za mjerenjem, podešavanjem ili rezanjem. Dostupno je u različitim bojama te s bijelim ili brušenim aluminijskim bočnim vodilicama.
  • Potpuno zamračite sobu Rolo sjenilom za zamračenje ili kombinirajte zamračenje i zasjenjenje odabirom 2 u 1 roloa 
  • Certificirani, bežični dizajn siguran za djecu
  • OEKO-TEX® certifikat - zajamčeno bez štetnih tvari
  • Dostupno s bijelim ili brušenim aluminijskim bočnim vodilicama

Možda će vam se svidjeti i ovo

VELUX vanjska mekana roleta za zaštitu od topline
VELUX komarnik

Bez obzira na to kakav stil njegujete, pronaći ćete sjenilo koje će vam odgovarati


Dostupna u 9 zabavnih dezena, sjenila iz VELUX dječje kolekcije testirana su kako bi vam pružila najbolje zamračenje dostupno na tržištu. Bez obzira na boju sjenila, ona osiguravaju potpuno zamračenje.

Dječja kolekcija boja je dostupna za  Rolo sjenilo za zamračenje i 2 u 1 rolo sjenilo za zamračenje i zasjenjenje.

Dostupno s bijelim bočnim vodilicama

VELUX siesta sjenila, aluminijski bočni kanali
VELUX siesta sjenila, bijeli bočni kanali

Birajte između bijelih ili brušenih aluminijskih bočnih vodilica. Uz standardne aluminijske bočne vodilice po narudžbi su dostupne i bijele bočne vodilice koje se savršeno uklapaju s bijelim VELUX krovnim prozorima.

Ručno upravljanje 


VELUX unutarnjim roloima upravlja se ručno putem diskretne letvice koja se nalazi u donjem dijelu sjenila. Roloi glatko klize i mogu se postaviti bilo gdje na prozoru.

2 u 1 rolo sjenilo ima dvije ručke koje se mogu podesiti neovisno jedna o drugoj – iako su dvije tkanine pričvršćene jedna za drugu: prva ručka postavljena je između dvije tkanine, a druga na dnu plisirane tkanine. To olakšavakontrolu svjetlosti – koliko blokirati, raspršiti i koliko prirodnog svjetla propustiti u prostoriju. 

VELUX siesta sjenila, ručno upravljanje

Pronađite cijenu svog unutarnjeg roloa

Jednostavna ugradnja


Ugradite originalna VELUX sjenila u 15 minuta

Ugradnja VELUX sjenila ne zahtijeva mjerenje, podešavanje, rezanje ili dodatne alate. Izrađena su za savršeno uklapanje, a sve što vam je potrebno nalazi se u paketu sa sjenilom. Vaši VELUX prozori već imaju ugrađene montažne nosače za sjenila. Jednostavno zakvačite originalno VELUX sjenilo i dodajte prethodno prilagođene bočne kanale.

Upute za ugradnju

U PDF-ovima se nalaze detaljne, slikovne upute koje vas pažljivo vode kroz svaki korak postupka ugradnje. Da biste mogli čitati PDF datoteku, na računalu morate imati instaliran Acrobat Reader. Alat je besplatan i može se preuzeti s Adobe besplatno.

VELUX unutarnji siesta rolo – ručno upravljanje
VELUX duo unutarnji siesta rolo – ručno upravljanje