Prva Aktivna kuća
u Rusiji

Inspirirana tradicionalnim drvenim kućama i opremljena modernim pogodnostima, prva Aktivna kuća u Rusiji pokazuje kako prepoznatljiva arhitektura može stvoriti zdrav i lijep dom.

Drvena kuća nadomak Moskve prva je Aktivna kuća u Rusiji. Svojim robusnim, ali toplim i privlačnim dizajnom, dvoetažna zgrada crpi nadahnuće iz tradicionalne ruske arhitekture, kao i najmodernije tehnologije.

Inspirirale su nas manje drvene kućice. Naša kuća ima tradicionalni drveni krov, veliki dimnjak i proširene elemente. Dimnjak nije samo za ispuštanje dima; sadrži i cijevi i druge instalacije.

Leonov objašnjava.

Privatni životni prostori - glavna spavaća soba, kupaonice i dvije manje spavaće sobe - nalaze se na drugom katu. Brojni vertikalni i krovni prozori upotpunjuju prostor dnevnom svjetlošću i stvaraju osjećaj povezanosti sa selom i zajednicom izvan zidova kuće, što je obilježje koje su prvi stanovnici kuće - Asja, Korney i njihova djeca jako cijenili.

Osjećam se iznimno smireno i sretno gledajući okolnu prirodu, kao da sam vani, ali bez hladnoće zimi i vrućine i komaraca ljeti.

kaže Asja.

Ruska klima poznata je po ekstremnim temperaturama, koje se mogu kretati od + 35 ° C ljeti do -35 ° C zimi. Prva Aktivna ruska kuća dokazala je da se može nositi i s najoštrijom ruskom zimom. Tijekom prve novogodišnje noći ostalo je toplo, čak i kad je vanjska temperatura pala na -30 ° C.

Integrirani solarni kolektori pridonijeli su grijanju, dok su višestruki slojevi drveta fasade smanjili toplinske mostove, a teška žbuka u unutarnjim zidovima stvorila je toplinsku masu u zgradi. Tijekom tople sezone, automatska zaštita od sunca na krovnim i vertikalnim prozorima održava dom i njegove stanovnike ugodno hladnim.


VELUX solarni i elektični krovni prozori

Ako želite potpunu udobnost, VELUX solarni i električni krovni prozor na daljinsko upravljanje je odgovor. Uz solarni i električni krovni prozor dobivate novi VELUX zidni prekidač sa kojim možete lakše i brže upravljati svojim prozorima i dodatnom opremom, kao npr. sjenilima, vanjskim tendama i roletama, i to s bilo kojeg mjesta u kući. VELUX krovni prozori dostupni su u verzijama s električnim ili solarnim napajanjem.

Sjenila i rolete

Upotpunite svoj VELUX krovni prozor VELUX sjenilom. VELUX sjenila nude učinkovitu zaštitu od sunca i zamračenje.

Kombinacije krovnih i vertikalnih  prozora

Okupajte svoj potkrovni prostor s još više prirodnog svjetla dodavajući VELUX elemente ispod vaših krovnih prozora. Dobit ćete pogled od poda do stropa koji briše granice između interijera i eksterijera i nudi vam pogled na dlanu.

VELUX dodatni vertikalni elementi

Vertikalni prozorski elementi namijenjeni su ugradnji direktno ispod vaših VELUX krovnih prozora. Kako se prozori protežu gotovo skroz do poda, pružaju sjajan pogled te otvaraju vaše potkrovlje i stambeni prostor. 

VELUX solarna i električna dodatna oprema

VELUX solarni i električni proizvodi su asortiman krovnih prozora, sjenila, roleta i dodatne opreme koji imaju električno i solarno napajanje i čine rad s VELUX krovnim prozorima lakšim i praktičnijim. Svi VELUX solarni i električni  proizvodi su jednostavni za upotrebu i uživanje zahvaljujući elegantnoj upravljačkoj podlozi i intuitivnom sučelju zasnovanom na ikonama i unaprijed definiranim programima.   

Kontaktirajte nas: