VELUX siesta sjenila

Savršen san
s potpunim zamračenjem

Pretvorite dan u noć

Siesta sjenila

Od 579,00 Kn

PDV uključen

Savršen san s potpunim zamračenjem


Preporučuje se za prostoriju tipa:
 
 • Potpuno zamračenje
 • Zaustavljanje u bilo kojoj poziciji
 • 42 različite boje i motiva uključujući 18 zabavnih Disney & VELUX motiva
 • Dostupne bijele ili aluminijske vodilice

VELUX siesta sjenilo osigurava potpuno zamračenje u bilo koje doba dana. Idealno je u spavaćim sobama, gdje vam je potrebna potpuna kontrola svjetla za čvrst noćni san ili miran poslijepodnevni odmor.Pogledajte kako funkcionira sjenilo

Postoji sjenilo za svaki ukus

©Disney. Prema pričama „Winnie the Pooh“, A.A. Milne i E.H. Shepard.


Dostupno u 42 različitih boja i motiva uključujući 12 zabavnih VELUX & Disney Dream Collection motiva. VELUX siesta sjenila testirana su kako bi vam pružila najbolji efekt zamračenja na tržištu. Pružaju zabrtvljenost koja ne propušta svjetlost i stvara potpunu tamu, bez obzira na boju sjenila. Odaberite dezen koji najbolje odgovara vašem stilu i interijeru vaše sobe.

Bijele vodilice

Aluminijske vodilice

Dostupno s bijelim vodilicama

Birajte između aluminijskih ili bijelih vodilica za vaše ručno upravljano siesta sjenilo. Bijele vodilice savršeno pristaju uz vaše bijele krovne prozore.

Koje upravljanje sjenilom trebam odabrati?

Za odabir odgovarajućeg upravljanja svojim VELUX sjenilom trebali biste uzeti u obzir gdje se nalazi vaš krovni prozor te koliko često ćete podešavati položaj sjenila.
 
Energetskim sjenilima na električno i solarno napajanje upravlja se daljinski i su ona idealan izbor za one koji imaju VELUX krovne prozore van dohvata ili one koji žele dodati nijansu inovativnog luksuza svom prostoru u potkrovlju.

Ručno upravljanje s mogućnošću zaustavljanja u bilo kojem položaju

Sjenilima na ručno upravljanje vrlo se lako rukuje pomoću ručki za upravljanje. Tkanina je smještena u kućištu i prolazi kroz bočne aluminijske vodilice koje osiguravaju lagan rad i zaustavljanje u bilo kojoj poziciji. Jednostavno uhvatite ručku za upravljanje na dnu sjenila pa ga po želji podižite ili spuštajte.


Kako biste pojednostavili rukovanje sjenilom na ručno upravljanje, također možete kupiti šipke za upravljanje i adaptere za šipke.

VELUX zidni prekidac

Na daljinsko upravljanje i električno napajanje

VELUX INTEGRA® siesta sjenilima na električno napajanje upravlja se pomoću bežičnog zidnog prekidača koji se isporučuje u pakiranju. Zidni prekidač je tvornički programiran pa je pokretanje vrlo jednostavno. Više sjenila može biti programirano u jedan zidni prekidač.

 
Sjenilo se po potrebi također može podići i spustiti ručno pomoću ručke za upravljanje na dnu sjenila.

VELUX INTEGRA® siesta sjenila se spajaju na VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje pa za njihovu ugradnju nije potrebno dodatno ožičenje. No, ukoliko električna siesta sjenila želite ugraditi na ručno upravljani VELUX krovni prozor, to možete učiniti upotrebom KUX 100 kontrolne jedinice.

VELUX zidni prekidač

Na daljinsko upravljanje i solarno napajanje

VELUX INTEGRA® siesta sjenilima na daljinsko upravljanje i solarno napajanje upravlja se pomoću bežičnog zidnog prekidača koji se isporučuje u pakiranju. Zidni prekidač je tvornički programiran pa je pokretanje vrlo jednostavno. Više sjenila može biti programirano u jedan zidni prekidač.

Po potrebi se sjenilom na solarno napajanje može upravljati i ručno. Solarna punjiva baterija ima dovoljno kapaciteta za 600 otvaranja, čak i ako nema izravnog sunčevog svjetla za punjenje.


Nađite cijenu svoga VELUX siesta sjenila

Upute za ugradnju

Laka ugradnja s VELUX Pick&Click!™ sustavom

Naši unaprijed postavljeni nosači standard su na svakom VELUX krovnom prozoru te odgovaraju bilo kojem našem VELUX sjenilu, što omogućuje ugradnju bez gnjavaže. Upute za montažu dobit ćete pri kupnji sjenila.

Upute za ugradnju

PDF-ovi daju detaljne, ilustrirane upute koje vas pažljivo vode kroz svaki korak u procesu ugradnje. Kako biste mogli čitati PDF datoteku trebate imati Acrobat Reader na svom kompjuteru. Alat je besplatan i može se preuzeti s Adobe.

VELUX siesta sjenilo na ručno upravljanje
VELUX siesta sjenilo s daljinskim upravljačem i na električni pogon
VELUX siesta sjenilo s daljinskim upravljačem i na solarni pogonPovećajte komfor kombinacijom svoga VELUX siesta sjenila s…

Kombinirajte siesta sjenilo s VELUX vanjskom tendom i roletama za dodatnu zaštitu od vrućine i VELUX komarnicima za prostor bez kukaca - čak i kada vam je prozor otvoren.

Oprez! Molimo uzmite u obzir da se sjenila na električni pogon i solarno napajanje ne mogu kombinirati.

Vanjske tende

 • Zaštita od vrućine
 • Prozirna tkanina
 • Ugrađuje se s unutarnje strane

VELUX vanjske tende za krovne prozore blokiraju sunčeve zrake prije nego udare u prozorsko staklo te smanjuju pasivno grijanje do 72%*. Pomažu održati vašu sobu ugodnom tijekom vrućeg i sunčanog dana. Vanjske tende su providne, tako da još možete uživati u pogledu.

Komarnici

 • 100% zaštita od insekata
 • Izdržljiva prozirna tkanina
 • Ne ometa vam pogled

VELUX komarnik omogućuje vam uživanje u svježem zraku bez insekata. Lak je za rukovanje i uklapa se u bilo koji VELUX krovni prozor. Kada nije u uporabi komarnik se može praktično pospremiti u tanko gornje aluminijsko kućište.

 

Možda će vam se također svidjeti

Disney & VELUX Laku noć kolekcija

 • 99.9 % zamračenje – najbolje na tržištu!
 • Bez štetnih kemikalija
 • 18 zabavnih motiva iz Disney & VELUX Laku noć kolekcije
Naša nova Disney & VELUX Laku noć kolekcija kombinira VELUX funkcionalnost i pouzdanost sa zabavnim i uzbudljivim svijetom omiljenih Disney likova. Savršeno za lak noćni san ili miran poslijepodnevni odmor.
 
Omogućite svojim voljenima da otputuju u svijet prijatelja, brzih trkaćih pista, leda i magije… i probude se spremni za novi dan. Naša tematska sjenila osiguravaju potpuno zamračenje za dobar san i sretnu djecu.

2 u 1 siesta + plisirano sjenilo

 • Dva sjenila u jednom
 • Potpuno zamračenje bilo kada
 • Lagano zasjenjenje

VELUX duo siesta sjenilo za prozore je sjenilo za zamračenje i plisirano sjenilo u jednom. Nudi najbolje od oba svijeta: Zamračenje bilo kada ili lagano propuštanje prirodnog svjetla čitav dan. Dostupno je u svim bojama siesta sjenila u kombinaciji s bijelim, plisiranim sjenilom.

Energetska sjenila

 • Efekt zamračenja
 • Poboljšana izolacija
 • Fleksibilno pozicioniranje bez koraka

VELUX energetska sjenila imaju dvoslojno plisiranu tkaninu za zamračenje s aluminijskom saćastom strukturom koja poboljšava izolaciju do 26%. I budući da nisu fiksirana na vrhu ili dnu, mogu se postaviti bilo gdje u prozoru za postizanje izmjenjivog zamračenja, kontrole svjetla i privatnosti.

 

Vanjske rolete, ALU

 • Zaštita od vrućine
 • Potpuno zamračenje
 • Izolacija i smanjenje buke

Savršena za bilo koje podneblje ili doba godine, vanjska VELUX roleta za krovne prozore sprječava pretjerano zagrijavanje sobe tijekom ljeta, održava je toplom tijekom zime te vam omogućuje da potpuno blokirate svjetlo u bilo koje doba dana.

6
Razloga za odabir VELUX sjenila
 • Savršeno odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru
 • VELUX sjenila ugrađuju se za par minuta
 • Postoji sjenilo za svaki ukus
 • Komfor vam je uvijek nadohvat ruke
  VELUX zidni prekidac
 • VELUX sjenila izrađena su da traju
 • Pametni dezeni i stilovi