VELUX duo siesta + plisirano sjenilo, ružičasta boja, zatamnjeno, prozračno
Pogledajte galeriju

DFD--

2 u 1 rolo sjenilo za zamračenje i zasjenjenje

Od 123,00 € (PDV uklj.)

Ovo dva-u-jednom sjenilo savršen je izbor za spavaće ili dnevne sobe u kojima je potrebno upravljati intenzitetom svjetla ili ga sasvim blokirati za dobar san. Osmišljen je da svršeno pristaje na vaš VELUX krovni prozor pa je ugradnja jednostavna bez potrebe za mjerenjem, podešavanjem ili rezanjem. Dostupno s bijelim ili brušenim aluminijskim bočnim vodilicama.

  • Dva načina kontrole svjetlosti u jednom rješenju – idealno za spavaće i dječje sobe
  • Dolazi u različitim modernim i klasičnim bojama
  • Dostupno i u Colour by You i Dječjoj kolekciji

Možda će vam se svidjeti i ovo

VELUX vanjska mekana roleta za zaštitu od topline
VELUX energetsko plisirano sjenilo, zelena boja

Bez obzira na to kakav stil njegujete, pronaći ćete sjenilo koje će vam odgovarati


Od klasične do moderne, kolekcija VELUX sjenila odlikuje se elegantnim bojama i diskretnim uzorcima koji prekrasno upotpunjuju svaki dom i prostor.

Asortiman sjenila dostupan je u različitim bojama koje možete kombinirati odabirom različitih ili sličnih boja ili vrsta sjenila u pojedinim prostorijama.

Plisirana tkanina za 2 u 1 rolo je uvijek bijele boje.

Dostupno s bijelim bočnim kanalima

 
VELUX duo siesta + plisirano sjenilo, bijeli bočni kanali
VELUX duo siesta + plisirano sjenilo, aluminijski bočni kanali

Birajte između bijelih ili brušenih aluminijskih bočnih vodilica. Uz standardne aluminijske bočne vodilice po narudžbi su dostupne i bijele bočne vodilice koje se savršeno uklapaju s bijelim VELUX krovnim prozorima.

Ručno upravljanje pomoću ručke i beskoračno pozicioniranje


VELUX rolo sjenilo za zamračenje + plisirano sjenilo pričvršćeno je za kućište i klizi bočnim kanalima što osigurava nesmetan rad i beskoračno pozicioniranje na prozoru. 

Duo siesta + plisirano sjenilo ima dvije ručke koje se mogu podesiti neovisno jedna o drugoj – iako su dvije tkanine pričvršćene jedna za drugu: prva ručka postavljena je između dvije tkanine, a druga na dnu plisirane tkanine. To olakšava upravljanje ulaznim intenzitetom svjetla – koliko blokirati, raspršiti i koliko prirodnog svjetla propustiti u prostoriju. Upotrijebite ručke da biste, u skladu sa željama, podigli ili spustili rolo.

Za jednostavnije upravljanje sjenilom na ručno upravljanje, možete kupiti šipku za upravljanje, dijelove za produljenje šipke i adaptere za šipku.
VELUX siesta sjenila, ručno upravljanje

Pronađite cijenu svog VELUX 2 u 1 rolo sjenila

Jednostavna ugradnja


Ugradite originalna VELUX sjenila u 15 minuta

Ugradnja VELUX sjenila ne zahtijeva mjerenje, podešavanje, rezanje ili dodatne alate. Izrađena su za savršeno uklapanje, a sve što vam je potrebno nalazi se u paketu sa sjenilom. Vaši VELUX prozori već imaju ugrađene montažne nosače za sjenila. Jednostavno zakvačite originalno VELUX sjenilo i dodajte prethodno prilagođene bočne kanale.

Upute za ugradnju

U PDF-ovima se nalaze detaljne, slikovne upute koje vas pažljivo vode kroz svaki korak postupka ugradnje. Da biste mogli čitati PDF datoteku, na računalu morate imati instaliran Acrobat Reader. Alat je besplatan i može se preuzeti s Adobe besplatno.

VELUX duo siesta + plisirano sjenilo – ručno upravljanje