Zaštita od vrućine u ljetnim mjesecima

VELUX roleta

Potpuni mrak
za dobar san

VELUX roleta

Čuva toplinu doma zimi

Vanjske rolete, ALU

Potpuna zaštita od vremenskih uvjeta

Od 438,00 € (PDV uklj.)

Od 3.300,11 kn (PDV uklj.)

Preporučuje se za prostoriju tipa:

  • Čuva toplinu doma zimi
  • Zaštita od vrućine
  • Potpuno zamračenje
  • Izolacija i smanjenje buke

Savršena za bilo koje podneblje ili doba godine, VELUX roleta sprječava pretjerano zagrijavanje sobe tijekom ljeta, održava je toplom tijekom zime te vam omogućuje da potpuno blokirate svjetlo u bilo koje doba dana.


Pogledajte kako funkcionira električno upravljana VELUX vanjska roleta

Zaštita od vrućine i zamračenje – kupite u setu i uštedite 90 EUR

Potpuna udobnost uz VELUX proizvode:

  • Najbolja zaštita od vrućine 
  • Mogućnost potpunog zamračenja danju i noću
  • Nadogradite svoj ručno upravljani krovni prozor u VELUX solarni krovni prozor bez dodatnih ožičenja te na njega dodajte vanjsku roletu ALU na solarno upravljanje
  • Kupnjom VELUX ACTIVE rješenja zaštite svoj dom od prekomjernog zagrijavanja te kontrolirajte unutarnju klimu
     
Kupnjom vanjske rolete ALU (SSL) i solarnog seta za naknadnu elektrifikaciju prozora (KSX) uštedjeti 90 EUR, a vaš ručno upravljani krovni prozor postat će VELUX solarni krovni prozor s daljinskim upravljanjem.

Boje

VELUX vanjska roleta je izrađena od aluminija bojanog u antracit sivu boju.


Upravljanje

VELUX rolete su električno ili solarno napajane pa se njima upravlja daljinski. Samo jedan pritisak gumba na zidni prekidač otvorit će ili zatvoriti roletu. Ovakav način upravljanja posebno je pogodan za visoko postavljene prozore.

VELUX zidni prekidac

Na daljinsko upravljanje i električno napajanje

VELUX električna  vanjska roletama  upravlja se pomoću bežičnog zidnog prekidača koji se isporučuje u pakiranju. Zidni prekidač je tvornički programiran pa je pokretanje vrlo jednostavno.

VELUX električna vanjske rolete se spajaju na VELUX električne krovni prozor te za njihovu ugradnju nije potrebno dodatno ožičenje.

VELUX zidni prekidač

Na daljinsko upravljanje i solarno napajanje

VELUX solarnim vanjskim roletama upravlja se pomoću bežičnog zidnog prekidača koji se isporučuje u pakiranju. Zidni prekidač je tvornički programiran pa je pokretanje vrlo jednostavno. Zahvaljujući integriranoj solarnoj ćeliji, rolete ne zahtijevaju spajanje na dovod struje. Budući da je ugradnja bežična, ove rolete su idealno rješenje za naknadnu ugradnju na već prije ugrađene ručno upravljanje VELUX krovne prozore.

Solarna punjiva baterija ima dovoljno kapaciteta za 600 otvaranja, čak i ako nema izravnog sunčevog svjetla za punjenje.

Nađite cijenu svoje VELUX rolete

Upute za ugradnju