Učinkovita zaštita od vrućine

Kontrolirajte toplinu u vašem domu

Prozirna tkanina
čuva vaš pogled

Vanjske tende

Održavajte vašu sobu svježom s učinkovitom zaštitom od vrućine

Od 63,00 € (PDV uklj.)

Uštedite 10 % kupnjom u setu s unutarnjim sjenilom
Provjerite setove sjenila

Preporučuje se za prostoriju tipa:

 • Smanjuje unutarnju temperaturu prostora tijekom ljeta do 4.1 °C.*
 • Providni materijal ne ometa pogled kroz prozor
 • Jednostavna ugradnja i upravljanje iz prostorije

Vanjska tenda idealno je rješenje za zaštititu od topline, kada ne želite zamračiti prostor. Tijekom vrućih, sunčanih dana pomaže održati vaš prostor ugodnim za boravak jer zaustavlja do 70 %! topline. Crni mrežasti materijal od kojeg je izrađena ne ometa pogled kroz prozor.

* Podaci iz simuliranog prostora usmjerenog prema jugu s dva najprodavanija modela VELUX krovnih prozora, GGL 70, dimenzije MK06 (780 x 1178 mm), u srpnju i kolovozu 2023., prikupljeni u gradu Ljubljani. Temeljeno je na istraživanju iz 2023. koje je provela tvrtka VELUX o utjecaju sjenila i vanjskih roleta na krovnim prozorima tijekom ljeta.

! Izražene tehničke vrijednosti sjenila dobivene su standardiziranim testiranjem i kalkulacijama, u skladu s internacionalnim standardima EN ISO 12567-2, EN 13363-2 i ISO 15099 u odnosu na prozor sa staklom --70. Napominjemo da navedene vrijednosti vrijede samo u slučaju kada su sjenila na prozoru potpuno spuštena.

Pogledajte kako funkcionira sjenilo

Boje

Dostupno s crnom mrežom (5060) s 14% propusnosti svjetla. 

VELUX vanjske tende mogu smanjiti ulazak topline u sobu do 70%.

 

Koje upravljanje sjenilom trebam odabrati?

Za odabir odgovarajućeg upravljanja svojim VELUX sjenilom trebali biste uzeti u obzir gdje se nalazi vaš krovni prozor te koliko često ćete podešavati položaj sjenila.
 
Energetskim sjenilima na električno i solarno napajanje upravlja se daljinski i su ona idealan izbor za one koji imaju VELUX krovne prozore van dohvata ili one koji žele dodati nijansu inovativnog luksuza svom prostoru u potkrovlju.

Ručno upravljanje s kukicama

VELUX vanjska tenda vrlo je laka za upravljanje. Jednostavno otvorite prozor, rotirajte ga za 180 stupnjeva i fiksirajte sjenilo na dvije kuke s vanjske strane donjeg prozorskog krila. Sjenilo se može postaviti s unutarnje strane te tako možete otvoriti i zatvoriti prozor čak i kada je sjenilo spušteno.

VELUX zidni prekidac

Na daljinsko upravljanje i električno napajanje

VELUX električnom vanjskom tendom upravlja se pomoću bežičnog zidnog prekidača koji se isporučuje u pakiranju. Zidni prekidač je tvornički programiran pa je pokretanje vrlo jednostavno. Više tendi može biti programirano u jedan zidni prekidač.
 
VELUX električne vanjske tende se spajaju na VELUX električni krovni prozor pa za njihovu ugradnju nije potrebno dodatno ožičenje.

VELUX zidni prekidač

Na daljinsko upravljanje i solarno napajanje

VELUX solarnim vanjskim tendama na daljinsko upravljanje, upravlja se pomoću bežičnog zidnog prekidača koji se isporučuje u pakiranju. Zidni prekidač je tvornički programiran pa je pokretanje vrlo jednostavno. Više sjenila može biti programirano u jedan zidni prekidač.

Solarna punjiva baterija ima dovoljno kapaciteta za 600 otvaranja, čak i ako nema izravnog sunčevog svjetla za punjenje.

Nađite cijenu svoje VELUX vanjske tende

Jeste li spremni za kupnju?


Upute za ugradnju

Udvostručite svoj komfor 

Puno vremena provodimo u kući. Stoga nam je važan prioritet postići što je veću udobnost u kući. Kombiniranje VELUX proizvoda pomaže vam da maksimalno iskoristite svoje VELUX krovne prozore i osigurate najbolju moguću unutarnju klimu. Za pronalaženje prave ravnoteže između topline, svjetla i svježeg zraka (bez insekata!) često je potrebno nekoliko proizvoda za zasjenjenje. Kombinacijom različitih VELUX proizvoda dobivate optimalno rješenje za svaku prostoriju.

Energetsko sjenilo i vanjska tenda

Za udobnost i komfor kroz čitavu godinu idealna je kombinacija VELUX energetskog sjenila i VELUX vanjske tende. Dobivate učinkovitu zaštitu od vrućine naše vanjske tende zajedno s fleksibilnom kontrolom svjetlosti, efektom zamračenja i poboljšanom izolacijom našeg energetskog sjenila.

Rolo sjenilo za zamračenje i vanjska tenda

Ako trebate potpuno zamračenje i zaštitu od vrućine, kombinacija VELUX rolo sjenila za zamračenje s našom vanjskom tendom je pametan potez. Uvijek dobivate potpunu tamu pa možete održavati svježinu svoje sobe tijekom sunčanog poslijepodneva dok istovremeno uživate u dnevnom svjetlu i svježem zraku.

Možda će vam se također svidjeti

6
Razloga za odabir VELUX sjenila
 • Savršeno odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru
 • VELUX sjenila ugrađuju se za par minuta
 • Postoji sjenilo za svaki ukus
 • Komfor vam je uvijek nadohvat ruke
  VELUX zidni prekidac
 • VELUX sjenila izrađena su da traju
 • Pametni dezeni i stilovi