Učinkovita zaštita od vrućine

Kontrolirajte toplinu u vašem domu

Prozirna tkanina
čuva vaš pogled

Vanjske tende

Održavajte vašu sobu svježom s učinkovitom zaštitom od vrućine

Od 479,00 kn (PDV uklj.)

Od 63,58 € (PDV uklj.)

Uštedite 10 % kupnjom u setu s unutarnjim sjenilom
Provjerite setove sjenila


Preporučuje se za prostoriju tipa:
 • Zaštita od vrućine do 70%
 • Providni materijal ne ometa pogled kroz prozor
 • Jednostavna ugradnja i upravljanje iz prostorije
 • Napominjemo da se električna vanjska tenda MML može postaviti samo na tvornički sastavljene električne INTEGRA® prozore

Vanjska tenda idealno je rješenje za zaštititu od topline, kada ne želite zamračiti prostor. Tijekom vrućih, sunčanih dana pomaže održati vaš prostor ugodnim za boravak jer zaustavlja do 70 % topline. Crni mrežasti materijal od kojeg je izrađena ne ometa pogled kroz prozor.

Izražene tehničke vrijednosti sjenila dobivene su standardiziranim testiranjem i kalkulacijama, u skladu s internacionalnim standardima EN ISO 12567-2, EN 13363-2 i ISO 15099 u odnosu na prozor sa staklom --70. Napominjemo da navedene vrijednosti vrijede samo u slučaju kada su sjenila na prozoru potpuno spuštena.

Pogledajte kako funkcionira sjenilo

Boje

Dostupno s crnom mrežom (5060) s 14% propusnosti svjetla. 

VELUX vanjske tende mogu smanjiti ulazak topline u sobu do 70%.

 

Koje upravljanje sjenilom trebam odabrati?

Za odabir odgovarajućeg upravljanja svojim VELUX sjenilom trebali biste uzeti u obzir gdje se nalazi vaš krovni prozor te koliko često ćete podešavati položaj sjenila.
 
Energetskim sjenilima na električno i solarno napajanje upravlja se daljinski i su ona idealan izbor za one koji imaju VELUX krovne prozore van dohvata ili one koji žele dodati nijansu inovativnog luksuza svom prostoru u potkrovlju.

Ručno upravljanje s kukicama

VELUX vanjska tenda vrlo je laka za upravljanje. Jednostavno otvorite prozor, rotirajte ga za 180 stupnjeva i fiksirajte sjenilo na dvije kuke s vanjske strane donjeg prozorskog krila. Sjenilo se može postaviti s unutarnje strane te tako možete otvoriti i zatvoriti prozor čak i kada je sjenilo spušteno.

VELUX zidni prekidac

Na daljinsko upravljanje i električno napajanje

VELUX INTEGRA® vanjskom tendom na električno napajanje upravlja se pomoću bežičnog zidnog prekidača koji se isporučuje u pakiranju. Zidni prekidač je tvornički programiran pa je pokretanje vrlo jednostavno. Više tendi može biti programirano u jedan zidni prekidač.
 
VELUX INTEGRA® vanjske tende se spajaju na VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje pa za njihovu ugradnju nije potrebno dodatno ožičenje.

VELUX zidni prekidač

Na daljinsko upravljanje i solarno napajanje

VELUX INTEGRA® vanjskim tendama na daljinsko upravljanje i solarno napajanje upravlja se pomoću bežičnog zidnog prekidača koji se isporučuje u pakiranju. Zidni prekidač je tvornički programiran pa je pokretanje vrlo jednostavno. Više sjenila može biti programirano u jedan zidni prekidač.

Solarna punjiva baterija ima dovoljno kapaciteta za 600 otvaranja, čak i ako nema izravnog sunčevog svjetla za punjenje.

Nađite cijenu svoje VELUX vanjske tende

Jeste li spremni za kupnju?


Upute za ugradnju

Udvostručite svoj komfor 

Puno vremena provodimo u kući. Stoga nam je važan prioritet postići što je veću udobnost u kući. Kombiniranje VELUX proizvoda pomaže vam da maksimalno iskoristite svoje VELUX krovne prozore i osigurate najbolju moguću unutarnju klimu. Za pronalaženje prave ravnoteže između topline, svjetla i svježeg zraka (bez insekata!) često je potrebno nekoliko proizvoda za zasjenjenje. Kombinacijom različitih VELUX proizvoda dobivate optimalno rješenje za svaku prostoriju.

Energetsko sjenilo i vanjska tenda

Za udobnost i komfor kroz čitavu godinu idealna je kombinacija VELUX energetskog sjenila i VELUX vanjske tende. Dobivate učinkovitu zaštitu od vrućine naše vanjske tende zajedno s fleksibilnom kontrolom svjetlosti, efektom zamračenja i poboljšanom izolacijom našeg energetskog sjenila.

Rolo sjenilo za zamračenje i vanjska tenda

Ako trebate potpuno zamračenje i zaštitu od vrućine, kombinacija VELUX rolo sjenila za zamračenje s našom vanjskom tendom je pametan potez. Uvijek dobivate potpunu tamu pa možete održavati svježinu svoje sobe tijekom sunčanog poslijepodneva dok istovremeno uživate u dnevnom svjetlu i svježem zraku.

Možda će vam se također svidjeti

6
Razloga za odabir VELUX sjenila
 • Savršeno odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru
 • VELUX sjenila ugrađuju se za par minuta
 • Postoji sjenilo za svaki ukus
 • Komfor vam je uvijek nadohvat ruke
  VELUX zidni prekidac
 • VELUX sjenila izrađena su da traju
 • Pametni dezeni i stilovi