Healthy Home gradske kuće
Stjørdal, Norveška

Kako je stvarnost ultimativni test novih ideja, Jadarhus ISOBO Aktiv želi testirati niz novih tehnologija za poboljšanje energetske učinkovitosti i unutarnje klime.

U dnevnoj sobi u prizemlju stanovnici mogu uživati u sunčevoj svjetlosti sa gornje strane zahvaljujući svjetlosnom tunelu. No, središnja točka svakog doma je velika kuhinja i blagovaonica na gornjem katu, gdje krovni prozori pružaju dnevnu svjetlost sa gornje strane, a vertikalni prozori pružaju sjajan pogled na okolicu.

Jedinstvena značajka ovih gradskih kuća je niz ekskluzivnih detalja i standarda Aktivne kuće koji imaju cijenu sličnu cijeni tradicionalne novoizgrađene gradske kuće na istom području,

kaže Torstein Nordby, agent za nekretnine u Stjørdalu.

Oblik konstrukcije optimiziran je u odnosu na klimu i mjesto kako bi se osigurali dobri unutarnji uvjeti dnevne svjetlosti. Iznutra je postavljanje dnevne sobe na gornji kat stvorilo ravnomjerno osvijetljenu dnevnu zonu i bolje iskorištenje uske parcele.


VELUX solarni i elektični krovni prozori

Ako želite potpunu udobnost, VELUX solarni i električni krovni prozor na daljinsko upravljanje je odgovor. Uz solarni i električni krovni prozor dobivate novi VELUX zidni prekidač sa kojim možete lakše i brže upravljati svojim prozorima i dodatnom opremom, kao npr. sjenilima, vanjskim tendama i roletama, i to s bilo kojeg mjesta u kući. VELUX krovni prozori dostupni su u verzijama s električnim ili solarnim napajanjem.

VELUX svjetlosni tuneli

Svjetlosni tunel dovodi prirodno svjetlo u mračne dijelove kuće kao što su hodnici, kupaonice ili garderobe u koje nije moguće dovesti dnevnu svjetlost prozorima. Dnevna svjetlost poboljšava unutarnju klimu prostora i kreira bolje životne uvjete za sve članove obitelji. 

VELUX solarna i električna dodatna oprema

VELUX solarni i električni proizvodi su asortiman krovnih prozora, sjenila, roleta i dodatne opreme koji imaju električno i solarno napajanje i čine rad s VELUX krovnim prozorima lakšim i praktičnijim. Svi VELUX solarni i električni  proizvodi su jednostavni za upotrebu i uživanje zahvaljujući elegantnoj upravljačkoj podlozi i intuitivnom sučelju zasnovanom na ikonama i unaprijed definiranim programima.   

Sjenila i rolete

Upotpunite svoj VELUX krovni prozor VELUX sjenilom. VELUX sjenila nude učinkovitu zaštitu od sunca i zamračenje.

Kontaktirajte nas: