Jadarhus ISOBO Aktiv
Norway

Kako je stvarnost ultimativni test novih ideja, Jadarhus ISOBO Aktiv želi testirati niz novih tehnologija za poboljšanje energetske učinkovitosti i unutarnje klime.

Solarni kolektori integrirani u krov okrenut prema jugu pružaju energiju za grijanje prostora i toplu vodu. Oni obično mogu generirati do 70% energije potrebne za proizvodnju tople vode. Svježi zrak isporučen prirodnom ventilacijom bitan je sastojak zdrave unutarnje klime. Tim Jadarhus ISOBO Aktiv dizajnirao je sustav aktivne ventilacije, s automatskim vertikalnim prozorima i VELUX INTEGRA® krovnim prozorima, kojima upravlja sustav io-homecontrol®. 


VELUX INTEGRA® krovni prozori

Ako želite potpunu udobnost, VELUX INTEGRA® krovni prozor na daljinsko upravljanje je odgovor. Uz prozor dobivate novi VELUX INTEGRA®  zidni prekidač sa kojim možete lakše i brže upravljati svojim prozorima i dodatnom opremom, kao npr. sjenilima, vanjskim tendama i roletama, i to s bilo kojeg mjesta u kući. VELUX INTEGRA® krovni prozor dostupan je u verzijama s električnim ili solarnim napajanjem.

Kombinacije krovnih i vertikalnih  prozora

Okupajte svoj potkrovni prostor s još više prirodnog svjetla dodavajući VELUX elemente ispod vaših krovnih prozora. Dobit ćete pogled od poda do stropa koji briše granice između interijera i eksterijera i nudi vam pogled na dlanu.

VELUX INTEGRA® dodatna oprema

VELUX INTEGRA® sustav je asortiman krovnih prozora, sjenila, roleta i dodatne opreme koji imaju električno i solarno napajanje i čine rad sa VELUX krovnim prozorima lakšim i praktičnijim. Svi proizvodi su jednostavni za upotrebu i uživanje zahvaljujući elegantnoj upravljačkoj podlozi VELUX INTEGRA® i intuitivnom sučelju zasnovanom na ikonama i unaprijed definiranim programima.   

Kontaktirajte nas: