VELUX solarni i električni krovni prozori

Od 880,00 € (PDV uklj.)

Doživite udobnost daljinskog upravljanja. VELUX solani i  električni krovni prozori, sjenila i rolete upravljaju se jednim klikom na bežični, zidni prekidač. Birajte između električno ili solarno napajanih modela i uživajte u udobnosti upravljanja svim krovnim prozorima, pogotovo onima koji su ugrađeni van dohvata ruke. VELUX solarni i električni proizvodi čine vaš dom pametnim.

 • Udobnost daljinskog upravljanja putem bežičnog zidnog prekidača 

 • Senzor za kišu zatvara prozor s prvim kapima kiše

 • Mogućnost automatskog upravljanja prozorima, sjenilima i roletama putem VELUX ACTIVE with NETATMO kontrole klime, te putem aplikacije instalirane na pametnom telefonu

Pogledajte galeriju

Karakteristike proizvoda

Bijeli poliuretan
Bijelo bojano
Bezbojni lak
 • 1
  ThermoTechnologyTM

  ThermoTechnologyTM

  Iskusite više udobnosti i manju potrošnju energije u svojem domu uz VELUX ThermoTechnology™. Inovativna upotreba visoko kvalitetnih materijala u konstrukciji prozora donose energetsku učinkovitost, izolaciju i zrakonepropusnost.

  Bijeli lak
  Bezbojni lak
  Bijeli poliuretan
 • 2
  Prirodno prozračivanje

  Prirodno prozračivanje

  Pustite svjež zrak u svoj dom i kad niste kod kuće ili dok spavate, bez brige o sigurnosti ili lošem vremenu. Jednom povucite ručku prozora i pustite svjež, filtrirani zrak kroz ventilacijski preklop.
 • 3
  Odaberite električno ili solarno napajanje

  Odaberite električno i solarno napajanje

  VELUX solarni i električni krovni prozor se otvara putem motora koji se napaja električno ili solarno. Za solarno napajano rješenje nema potrebe za ožičenjem pa je ugradnja brza i jednostavna. PV solarna ćelija je postavljena na vanjskoj strani prozora. Ukoliko imate više proizvoda iste vrste, grupiranjem ćete njima moći upravljati u isto vrijeme. Pogledajte video da vidite kako.

 • 4
  Senzor za kišu

  Senzor za kišu

  Svi naši električno ili solarno pokretani prozori su opremljeni senzorom za kišu koji zatvara prozor s prvim kapima kiše. Ovo je vrlo korisno i praktično rješenje ako ste zauzeti u drugoj prostoriji ili niste kod kuće.

 • 5
  Kako oprati prozor

  Kako oprati prozor

  Kako biste oprali vanjsko staklo zarotirajte krilo prozora za 180°. Krilo fiksirajte u poziciji za pranje povlačenjem zasuna u prihvatnik zasuna koji se nalazi na dnu bočnog okvira. Filter zraka se može skinuti i oprati s običnim kuhinjskim deterdžentom. Filter skidajte kada je prozor postavljen u položaj za čišćenje.

   

 • 6
  Održavanje

  Održavanje

  Ako želite produžiti životni vijek vašeg VELUX krovnog prozora ili ga jednostavno osvježiti, VELUX nudi set za zamjenu filtera zraka i podmazivanje ovjesa.

 • 7
  Sjenila i rolete

  Sjenila i rolete

  Upotpunite vaš VELUX krovni prozor VELUX sjenilima. Postoji sjenilo za svaku potrebu. Bilo da tražite određenu funkciju ili odrđeni izgled, VELUX nudi širok izbor dekorativnih rješenja u boji koja odgovara vašem stilu.

  Tražite zaštitu od topline? - naše vanjske tende i rolete smanjuju zagrijavanje čak do 90%.

Materijali

VELUX krovni prozori su dostupni u različitim varijantama završne obrade drveta, različitim ostakljenjima i načinima upravljanja. Odaberite željeni odjeljak u nastavku za više informacija.
 • Završna obrada drva
  Dostupni u tri vrste završne obrade - bezbojni lak, bijeli lak i bijeli poliuretan
 • Vanjski profili

  Svi VELUX krovni prozori su s vanjske strane zaštićeni sivim aluminijskim profilima. Po narudžbi su dostupni bakar, titan cink i bojani aluminij.

 • Ostakljenje

Udobnost upravljanja putem bežičnog  zidnog prekidača

VELUX zidni prekidac

Automatsko zatvaranje prozora kad počne kiša

Estetski dizajn i tih rad


Za struku

Ako ste majstor ili arhitekt, putem donjih linkova možete pronaći upute za ugradnju te dwg detalje ugradnje. Osim toga, u odjeljku Za struku možete pronaći stavke troškovnika, informacije o stručnom usavršavanju, Izjave o svojstvima proizvoda i drugo.

Možda će vas zanimati i...