Krovni prozori
za zaštićene građevine

Sve prednosti
VELUX krovnog prozora

S tradicionalnim
izgledom

Naši klasični prozori elegantno se uklapaju u krov vaše stare zgrade s okomitom središnjom šipkom i crnim vanjskim završim premazom. Svi naši krovni prozori za zaštićene povijesne građevine imaju tehnički izvrsne značajke VELUX krovnog prozora u tradicionalnom crnom konzervatorskom stilu. I koju god vrstu ostakljenja odabrali, dobit ćete dodatnu prednost energetske učinkovitosti i sve ostale značajke koje biste očekivali.

Značajke proizvoda:
  • Dostupno otvaranje sa središnjim ili gornjim ovjesom.
  • Crni vanjski profili i prozorska šipka.
  • Upuštena ugradnja moguća za krovove od šindre i crijepa.
  • Za lako čišćenje vanjskog stakla rotira se 180°.

Unutrašnji premaz i ostakljenje

Opcionalne prozorske šipke za standardne VELUX krovne prozore

Odredbe konzervatora različite su širom zemlje pa u vašoj regiji možda neće biti potreban crni završni premaz iz naših paketa za zaštićene građevine.

Obratite se svom lokalnom konzervatorskom odjelu ako možete ostvariti tradicionalni izgled dodavanjem prozorske šipke standardnom VELUX krovnom prozoru sive boje.

Time ćete moći iskoristiti puni opseg dostupnih stilova i veličina za prozore, kao što su VELUX električni krovni prozori ili prozori s unutarnjim bijelim poliuretanskim završim premazom bez održavanja. Kao i s našim standardnim paketima za zaštićene zgrade i kao dodatak opcionalnoj prozorskoj šipci, tradicionalniji izgled također se može postići ugradnjom prozora dublje u liniju krova pomoću VELUX seta za ulegnute opšave. 

Jednostavno izaberite VELUX krovni prozor koji vam se sviđa, zajedno s pripadajućim setom opšava za vaš krovni pokrov pa dodajte jednu ili više šipki za stakla na zaštićenim građevinama u odgovarajućoj veličini.