Zašto odabrati VELUX? Evo glavnih razloga.

Kvaliteta

Mi osiguravamo najvišu kvalitetu i pouzdanost naših proizvoda, s dugim vijekom trajanja. Vodimo računa da svi krovni prozori prođu rigorozna ispitivanja kako bismo mogli jamčiti vrhunsku kvalitetu i pouzdanost. Budite sigurni da će svi VELUX proizvodi ispravno funkcionirati godinama.


Zdrav život

Temperatura, dnevna svjetlost, kvaliteta zraka. Mi znamo da ti čimbenici trebaju biti optimalni kako biste imali zdravo životno i radno okruženje. Zapravo, proširujući koncept „zdravog života”, kroz naša rješenja vam pružamo energetsku učinkovitost i uštedu energije, a istovremeno podržavamo zaštitu okoliša.


Povećanje vrijednosti doma

Svjesni smo važnosti ulaganja u vaš dom. Možete biti sigurni da naši proizvodi i rješenja ne samo da pružaju pouzdanu i trajnu kvalitetu, već također pomažu povećati vrijednost vaše imovine. S VELUX rješenjima možete uživati u prostranijim i osvijetljenim sobama, boljim pogledima i jedinstvenim dizajnerskim rješenjima koja će vas sigurno impresionirati.


Energetska ravnoteža

Naši krovni prozori pomažu vam da postignete savršenu ravnotežu između potrošnje i očuvanja energije. Kako vam to zvuči? U proljeće i jesen možete uživati u besplatnoj energiji sunčeve svjetlosti koju prozori propuštaju, a tijekom sezone grijanja naši prozori ograničavaju gubitke energije, što znači da vaš dom ostaje topao i ugodan. Osim toga, VELUX sjenila i rolete pružaju maksimalnu fleksibilnost kako biste prilagodili toplinu i svjetlost svojim potrebama. 


Stručnost

Prvi moderni krovni prozor proizveo je osnivač tvrtke VELUX 1942. godine. Od tada razvijamo i usavršavamo proizvode i neprestano se prilagođavamo promjenjivim potrebama kupaca. S ponosom možemo reći da je VELUX sada brend koji predstavlja stručnost i povijest. Prodajom krovnih prozora bavimo se najduže na tržištu.


Pristup usmjeren na kupca

Mi prioritet dajemo potrebama i željama naših kupaca, nudeći niz usluga podrške, uključujući stručne savjete, službu za korisnike i digitalne alate. Usluge korisničke podrške uključuju telefonsku podršku, mrežnu i izvanmrežnu podršku. Cilj nam je premašiti vaša očekivanja u svakom pogledu, od kvalitete proizvoda do razine usluge.


Skandinavski dizajn

Skandinavski dizajn. . . Sviđa li vam se to? Pa, mi nudimo ove vrste rješenja: inovativni skandinavski dizajn u najboljem izdanju. VELUX krovni prozori pružaju prirodno svjetlo, ventilaciju i energetsku učinkovitost, osiguravajući ugodno i održivo životno okruženje. Dizajni inspirirani skandinavskim stilom daju prednost jednostavnosti, funkcionalnosti i minimalizmu, a istovremeno stavljaju poseban naglasak na praktičnost i trajnost.


Održive prakse

Predani smo tome da uspostavimo mjere očuvanja klime i prirode. Stoga osmišljamo održive proizvode koji brinu o okolišu i ljudima poboljšavaju unutarnje prostore — VELUX proizvodi dizajnirani su sa svrhom da budu energetski učinkoviti i društveno odgovorni. Također vjerujemo da je odgovorno poslovanje ono koje brine o svojim zaposlenicima, kupcima i planetu. Slažete li se?


Inovacija

S ponosom možemo reći da je VELUX predvodnik u uvođenju novih tehnologija i proizvoda koji oblikuju trendove budućnosti. Jeste li voljni povećati udobnost života u zatvorenom prostoru, a istovremeno smanjiti račune za energiju? Da? Onda ste na pravom mjestu: VELUX nudi inovativne prozore, motore, sjenila i rolete na solarni pogon koji koriste besplatnu solarnu energiju za vašu udobnost.


Stručnjaci na usluzi

Mi imamo vlastite partnere od povjerenja koji pružaju širok raspon proizvoda i usluga ugradnje. Kod VELUX partnera prodavatelja možete dodirnuti i opipati proizvode i jednostavno naručiti. Kvalificirani partneri za majstore su stručnjaci od povjerenja, koji jamče da su vaši VELUX proizvodi ugrađeni sigurno i pouzdano.


Usluga nakon prodaje

Mi vjerujemo u pružanje iznimne službe za korisnike koja traje doživotno. Nudimo opsežnu ponudu sjenila, rezervnih dijelova i zamjenskih rješenja za popravke krovnih prozora, tako da možete biti sigurni da imate sve što vam je potrebno za ugodan dom. Imamo mrežu usluga nakon prodaje širom zemlje koja pruža profesionalne, brze i pouzdane popravke ili nadogradnje... u slučaju da nešto pođe po zlu nakon kupnje.