Spavaća soba 

Vjerujemo da su domovi koji su puni svjetla domovi puni života. Dnevno svjetlo i svježi zrak moćni su i obnavljaju energiju. Zajedno, mogu pomoći poboljšati našu sveukupnu dobrobit u našem domu i vratiti funkcionalnost prostoru. 

Lijepo spavajte. 

Mnogi vjeruju da što manje svjetla imamo u spavaćoj sobi, to bolje spavamo. Ali upravo je suprotno! Prirodno svjetlo pomaže uravnotežiti naš dnevni ritam (ciklus spavanja) kako bismo imali mirniji san tijekom noći i produktivniji dan. 

Pomaknite se prema dolje i istražite sve što trebate znati kako biste uživali u najboljem snu 

Kada spojite prirodnu svjetlost i svježi zrak, svojoj spavaćoj sobi pružate oštriji, čišći zrak i svjetlije dane. Sunce postavlja fazu našeg dnevnog ritma. To znači da kad sunce izađe, mi se obično probudimo čak i ako ne spavamo osam sati. Svjetlarnici ili krovni prozori pomažu uravnotežiti vaš dnevni ritam unoseći prirodno svjetlo u vašu spavaću sobu. Vaš dnevni ritam kontrolira sve, vaše navike spavanja, apetit i moždane aktivnosti. 

Što više krovnih prozora ugradite, više dnevne svjetlosti imate. Tako je jednostavno.   

Spavaća soba – Vaš privatni otok

Gdje, što, kako?

Koje krovne prozore kupiti? S kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju najveću udobnost? Više informacija o vlastitom rješenju po mjeri potražite u našem online katalogu!

Koliki projekt planirate?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacija
prostora

Naša rješenja za dnevnu svjetlost pomažu vam da dobijte dodatni životni prostor ispod krova i pružaju neusporedivu vrijednost vašem domu, vašoj dobrobiti i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrijednosti doma 

Budite sigurni da će vaše ulaganje u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i isplatiti se.

Bezbrižnost u
vašem domu

S našom širokom ponudom sjenila i roleta, rezervnih dijelova i servisa, pružamo vam najbolje moguće iskustvo.

Ovdje smo da vam pomognemo

Naš tim posvećen je osiguravanju vašeg potpunog zadovoljstva, od prvog kontakta do konačne ugradnje.

Kvaliteta
bez kompromisa

Vaše potrebe naš su kompas. Neprestano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. i proizvodimo ih na način da dugo traju.

Odgovoran i održiv
odabir

Možete poboljšati kvalitetu svojeg života održivim rješenjima koja su dobra za vas i planet.