VELUX električni krovni prozori s dvostrukim ovjesom 

Od 1.510,00 € (PDV uklj.)

Dobro došli u svijet jednostavnog rukovanja prozorima. VELUX električni krovni prozor s dvostrukim ovjesom  u jednom prozoru kombinira panoramski pogled, praktičan rad na motorni pogon i, po potrebi, ručno upravljanje. Stvara dojam boravka na balkonu te vaš prostor obasjava prirodnom dnevnom svjetlošću.

Prednosti

  • Jednostavno otvaranje do 45 stupnjeva pruža zapanjujući panoramski pogled.
  • Nema opasnosti od kiše u zatvorenom prostoru – ugrađeni senzor za kišu zatvara vaše prozore.
  • VELUX ACTIVE with NETATMO omogućuje vam pametno upravljanje putem senzora i aplikacije.
 
Pronađi majstora


Unaprijedite svoje krovne prozore pametnom kontrolom unutarnje klime

VELUX ACTIVE with NETATMO je jednostavan put do zdravije unutarnje klime. Pametni senzori mjere temperaturu, razinu CO2 i vlažnost zraka te u skladu s time upravljaju vašim VELUX solarnim i električnim krovnim prozorima, sjenilima i roletama.

Pojedinosti o proizvodu

Bijeli poliuretan

Vaš krovni prozor

Krovni prozori VELUX dostupni su s različitim varijantama završne obrade, ostakljenja ili mogućnostima rukovanja. Za više informacija kliknite na odgovarajuću stavku u nastavku.

Završna obrada drva
Vanjski profili
Ostakljenje

Pronađite inspiraciju i dodatne pojedinosti u našim brošurama

VELUX brošure

VELUX brošure

Pogledajte sve brošure i vodiče koje smo pripremili za vas na jednom mjestu.

VELUX vodič

Vodič za preuređenje

Ako još niste sigurni kako preurediti vaš tavan u funkcionalan stambeni prostor, ovaj vodič će vam dati korak po korak savjete.

Za struku

Ako ste majstor ili arhitekt, putem donjih linkova možete pronaći upute za ugradnju te dwg detalje ugradnje. Osim toga, u odjeljku Za struku možete pronaći stavke troškovnika, informacije o stručnom usavršavanju, Izjave o svojstvima proizvoda i drugo.

Pronađite detalje pravilne ugradnje VELUX krovnih prozora, prozora za ravni krov i VELUX svjetlosnih tunela.

Pravilna ugradnja je bitna. Ovdje pronađite upute za pravilnu ugradnju VELUX krovnih prozora i opreme za ugradnju, prozora za ravni krov, svjetlosnih tunela i sjenila i roleta.

Pronađite opise VELUX krovnih prozora i prateće opreme.

Možda će vas zanimati i...

Rolo sjenilo za zamračenje

VELUX rolo sjenilo za zamračenje za krovni prozor osigurava potpuno zamračenje u svakom trenutku. Idealno je u spavaćim sobama, gdje vam je potrebna potpuna kontrola svjetla za čvrst noćni san ili miran poslijepodnevni odmor.

Vanjska tenda

Vanjska tenda idealno je rješenje za zaštititu od topline, kada ne želite zamračiti prostor. Tijekom vrućih, sunčanih dana pomaže održati vaš prostor ugodnim za boravak jer zaustavlja do 70 % topline. Crni mrežasti materijal od kojeg je izrađena ne ometa pogled kroz prozor.

Komarnici

VELUX komarnik omogućuje vam uživanje u svježem zraku bez insekata. Lak je za rukovanje i uklapa se u bilo koji VELUX krovni prozor. Kada nije u uporabi komarnik se može praktično pospremiti u tanko gornje aluminijsko kućište.