VELUX App Control - aplikacija za upravljanje

– pametno upravljanje VELUX solarnim i električnim  prozorima, sjenilima i roletama

Vaš dom na vašem dlanu

VELUX App Control vam pruža potpunu kontrolu nad svim vašim VELUX solarnim i električnim proizvodima izravno s vašeg telefona. Otvorite i zatvorite krovne prozore, sjenila i rolete jednim prijelazom prsta ili grupirajte VELUX solarne i električne proizvode za simultano upravljanje. Podijelite aplikaciju za upravljanje VELUX sa svim članovima kućanstva i neka vam svaki krovni prozor bude nadohvat ruke – kako kod kuće tako i kad ste u pokretu.

Preuzmite kontrolu nad upravljanjem svojim domom.

Dnevni boravak s aplikacijom za upravljanje VELUX
Ikona

Udobnost na zahtjev

Uz VELUX App Control udobnost je uvijek nadohvat ruke. Jednostavno dodirnite svoj pametni telefon i pustite dašak svježeg zraka ili se zaštitite od sunca te upravljajte temperaturom, svjetlošću i atmosferom u svom domu.            
Ikona

Iskusite praktičnost

Uz intuitivne značajke izrade rasporeda, integraciju pametnog zvučnika i glasovno upravljanje, VELUX App Control omogućuje vam prozračivanje doma dok ste na poslu ili zatvaranje sjenila čak i ako imate pune ruke posla. 
Ikona

Sigurnost u svakom trenutku

U svakom trenu možete provjeriti status i upravljati svojim VELUX solarnim i električnim krovnim prozorima – čak i kad niste kod kuće. Nikad više ne morate brinuti jeste li zaboravili zatvoriti krovni prozor. 

VELUX solarni i električni krovni prozori

VELUX App Control sljedeći je korak u udobnosti upravljanja vašim VELUX solarnim i električnim proizvodima kojima se inače upravlja putem daljinskog upravljača. Saznajte više o prednostima!

Žena s aplikacijom za upravljanje VELUX u kuhinji

Što god želite, samo pitajte

Glasovno upravljanje i integracija pametnog zvučnika standardno se isporučuju uz VELUX App Control, omogućujući vam zatvaranje sjenila ili otvaranje krovnih prozora u par riječi.

Apple HomeKit  Hey Google

Pametno upravljanje, jednostavan život

Pametno upravljanje
 • Upravljajte svojim domom
  Ostvarite potpunu kontrolu nad svojim domom pomoću aplikacije za upravljanje VELUX. Otvorite ili zatvorite VELUX solarne i električne krovne prozore, sjenila i rolete dodirom na pametnom telefonu.
 • Bolja jutra, bolje noći
  Upotrijebite značajku izrade rasporeda za prozračivanje tijekom spavanja i vremenski postavite položaj sjenila pomoću budilice kako biste se svako jutro ugodno probudili uz prirodnu svjetlost.
 • Jednostavan odlazak
  Pritiskom na jedan gumb postavite sve VELUX solarne i električne krovne prozore u zaključani položaj, omogućujući stalnu, ali sigurnu ventilaciju kad ste daleko od kuće.
 • Daljinsko upravljanje s bilo kojeg mjesta
  Provjerite i upravljajte svojim VELUX solarnim i električnim krovnim prozorima, sjenilima i roletama s bilo kojeg mjesta.
 • Upravljanje grupom
  Upravljajte svojim VELUX solarnim i električnim krovnim prozorima, sjenilima i roletama  pojedinačno ili u grupama proizvoda u svakoj prostoriji zasebno.
 • Pristup svim članovima kućanstva
  Pristup za više korisnika omogućava svim članovima vašeg kućanstva upravljanje proizvodima VELUX solarnim i električnim proizvodima putem telefona.
 • Raspored u skladu s osobnim preferencijama
  Izradite raspored za svoje VELUX solarne i električne krovne prozore, sjenila i rolete da bi se tijekom dana otvorili ili zatvorili u određeno vrijeme.
 • Tajmer za ventilaciju
  Upotrijebite tajmer za ventilaciju da bi se vaši VELUX solarni i električni krovni prozori automatski nakon prozračivanja zatvorili u za to predviđenom vremenskom intervalu.

Instalirajte, povežite, uživajte

Svatko u trenu može započeti upotrebljavati aplikaciju za upravljanje VELUX.
Evo kako:
 1. Kupite VELUX App Control (pristupnik povezuje vaše VELUX
  solarne i električne proizvode s pametnim telefonom putem tehnologije Wi-Fi).
 2. Preuzmite aplikaciju VELUX ACTIVE.
 3. Slijedite upute za instalaciju u aplikaciji.
 4. Uživajte u upravljanju svojim domom.
 

      Trgovina aplikacijama  Google Play

Paket aplikacije za upravljanje VELUX

Imate pitanje?

Ako imate pitanja o postavljanju uređaja gateway, zaštiti podataka, načinu upravljanja aplikacijom ili korištenju glasovnog upravljanja pomoću aplikacije za upravljanje VELUX, posjetite našu stranicu za podršku i FAQ.

Što najbolje odgovara vašem domu?

Aplikacija za upravljanje VELUX nudi jednostavno i pametno upravljanje svim VELUX solarnim i električnim proizvodima izravno s telefona, dok VELUX ACTIVE with NETATMO osim toga nudi i niz značajki za automatsko upravljanje unutarnjom klimom kako bi se u svom domu u svakom trenutku osjećali što ugodnije.

 Značajke

Aplikacija za upravljanje VELUX

VELUX ACTIVE with NETATMO

Upravljanje putem pametnog telefona 

Funkcija upravljanja grupom


 Izrada rasporeda


 Glasovno upravljanje
Hey Google i
Apple HomeKit
Hey Google i
Apple HomeKit
 Interoperabilnost
Hey Google,
Apple HomeKit, 
Somfy proizvodi za zaštitu od sunca
Hey Google,
Apple HomeKit, 
Somfy proizvodi za zaštitu od sunca
Automatizirana zaštita od topline

Tajmer za prozračivanje

Upravljanje unutarnjom klimom
-

Prozračivanje na temelju senzora 
-

Podaci pametnog senzora 
-

Podaci o trenutnim vremenskim uvjetima 
-

Vremenske stanice
-

VELUX App Control se može nadograditi u svakom trenutku

Uvijek možete nadograditi VELUX App Control na naše cjelovito rješenje za unutarnju klimu, VELUX ACTIVE with NETATMO, kako biste u svom domu automatski u svakom trenutku udisali svjež i zdrav zrak.

Nadogradnja je jednostavna, a potreban je samo senzor unutarnje klime VELUX ACTIVE.

VELUX App Control se uvijek može nadograditi

Uvijek možete nadograditi  VELUX App Control na naše cjelovito rješenje za unutarnju klimu, VELUX ACTIVE with NETATMO, kako biste u svom domu  u svakom trenutku udisali svjež i zdrav zrak.

Nadogradnja je jednostavna, a potreban je samo senzor unutarnje klime VELUX ACTIVE.

Možda će vas zanimati i...