VELUX krovni balkon

GDL

Od 2.831,00 € (PDV uklj.)

VELUX krovni balkon se otvara u trenutku kako bi u vaš dom doveo još više dnevne svjetlosti, svježeg zraka i neometan pogled na okolinu. S vanjske strane VELUX krovni balkon  izgleda kao i svaki drugi VELUX krovni prozor - savršeno se uklapa u konstrukciju krova kada je zatvoren.

Prednosti

 • Uživajte u prednostima balkona u svakom trenutku -  VELUX krovno balkon se transformira iz krovnog prozora u balkon u nekoliko sekundi

 • Dovedite još više dnevne svjetlosti i svježeg zraka 

 • Krovni prozor ili balkon - vaš izbor - gornji dio se otvara kao klasičan krovni prozor, ako otvorite i donji dobijete krovni balkon

Karakteristike proizvoda

Bijelo bojano
Bezbojni lak
 • 1
  Više dnevne svjetlosti i panoramski pogled

  Više dnevne svjetlosti i panoramski pogled

  VELUX  krovni balkon svakom prostoru pruža novu dimenziju - otvorite gornji element, gurnite donji prema naprijed i zakoračite na vaš krovni balkon i uživajte u panoramskom pogledu.

 • 2
  Upravljanje

  Upravljanje

  Gornji element ima donju ručku pa se cijelo krilo otvara prema van dok se donji element otvaranjem pretvara u staklenu ogradu s bočnom čeličnom ogradicom. Pogledajte video.
 • 3
  ThermoTechnologyTM

  ThermoTechnologyTM

  Iskusite više udobnosti i manju potrošnju energije u svojem domu uz VELUX ThermoTechnology™. Inovativna upotreba visoko kvalitetnih materijala u konstrukciji prozora donose energetsku učinkovitost, izolaciju i zrakonepropusnost.

  Bijeli lak
  Bezbojni lak
 • 4
  Prirodno prozračivanje

  Prirodno prozračivanje

  Pustite svjež zrak u svoj dom i kad niste kod kuće ili dok spavate, bez brige o sigurnosti ili lošem vremenu. Jednom povucite ručku prozora i pustite svjež, filtrirani zrak kroz ventilacijski preklop.
 • 5
  Kako oprati prozor

  Kako oprati prozor

  Kako biste oprali vanjsko staklo zarotirajte krilo prozora za 180°. Krilo fiksirajte u poziciji za pranje povlačenjem zasuna u prihvatnik zasuna koji se nalazi na dnu bočnog okvira. Filter zraka se može skinuti i oprati s običnim kuhinjskim deterdžentom. Filter skidajte kada je prozor postavljen u položaj za čišćenje.
 • 6
  Održavanje

  Održavanje

  Ako želite produžiti životni vijek vašeg VELUX krovnog prozora ili ga jednostavno osvježiti, VELUX nudi set za zamjenu filtera zraka i podmazivanje ovjesa.
 • 7
  Sjenila i rolete

  Sjenila i rolete

  Upotpunite vaš VELUX krovni prozor VELUX sjenilima. Postoji sjenilo za svaku potrebu. Bilo da tražite određenu funkciju ili odrđeni izgled, VELUX nudi širok izbor dekorativnih rješenja u boji koja odgovara vašem stilu.

  Tražite zaštitu od topline? - naše vanjske tende i rolete smanjuju zagrijavanje čak do 90%.

Materijali

VELUX krovni prozori su dostupni u različitim varijantama završne obrade drveta, različitim ostakljenjima i načinima upravljanja. Odaberite željeni odjeljak u nastavku za više informacija.
 • Završna obrada drva

  Dostupan u dvije vrste završne obrade - bijela boja ili bezbojni lak

 • Vanjski profili
  Svi VELUX krovni prozori dolaze sa sivim aluminijskim vanjskim profilima. Po narudžbi su dostupni i bakar, titan cink ili bojani aluminij.
 • Ostakljenje

Za struku

Ako ste majstor ili arhitekt, putem donjih linkova možete pronaći upute za ugradnju te dwg detalje ugradnje. Osim toga, u odjeljku Za struku možete pronaći stavke troškovnika, informacije o stručnom usavršavanju, Izjave o svojstvima proizvoda i drugo.


Možda će vas zanimati i...