Kupaonica 

Zamislite da dan započinjete jutarnjim tuširanjem, buđenjem uz prirodno svjetlo i svježi zrak koji preplavljuje vašu kupaonicu. S krovnim prozorom možete pretvoriti ovu viziju u stvarnost. 

Započnite svoj dan kako treba 

Kupaonice su dugo služile kao prvenstveno funkcionalni prostori u našem domu s minimalnim prostorom za kreativni dizajn. Pa, mi to želimo promijeniti. Dakle, jeste li spremni svojoj kupaonici pružiti novi izgled i ugođaj unosom prirodnog svjetla i zraka? Otkrit ćemo vam jednu malu tajnu. Podignite glavu i recite „zdravo” svom petom zidu! 

Pomaknite se prema dolje i saznajte kako doći korak bliže najboljem jutru koje ste ikada imali 

Imate mračnu kupaonicu nalik špilji kojoj je potrebno prirodno svjetlo? Umorni ste od podešavanja sjenila svaki put kad se tuširate? Za postizanje prave kombinacije prirodnog svjetla i privatnosti u kupaonici potrebno je vrijeme i trud. VELUX je tu s jednostavnim rješenjem: ugradnja krovnih prozora ili svjetlosnih tunela u kupaonici odličan je način da unesete uravnoteženo prirodno svjetlo tijekom dana, bez ugrožavanja privatnosti. 

Što više krovnih prozora ugradite, više dnevne svjetlosti imate. Tako je jednostavno.   

Kupaonica – Vaš kutak za opuštanje/osvježenje

Gdje, što, kako?

Koje krovne prozore kupiti? S kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju najveću udobnost? Više informacija o vlastitom rješenju po mjeri potražite u našem online katalogu!

Koliki projekt planirate?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacija
prostora

Naša rješenja za dnevnu svjetlost pomažu vam da dobijte dodatni životni prostor ispod krova i pružaju neusporedivu vrijednost vašem domu, vašoj dobrobiti i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrijednosti doma 

Budite sigurni da će vaše ulaganje u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i isplatiti se.

Bezbrižnost u
vašem domu

S našom širokom ponudom sjenila i roleta, rezervnih dijelova i servisa, pružamo vam najbolje moguće iskustvo.

Ovdje smo da vam pomognemo

Naš tim posvećen je osiguravanju vašeg potpunog zadovoljstva, od prvog kontakta do konačne ugradnje.

Kvaliteta
bez kompromisa

Vaše potrebe naš su kompas. Neprestano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. i proizvodimo ih na način da dugo traju.

Odgovoran i održiv
odabir

Možete poboljšati kvalitetu svojeg života održivim rješenjima koja su dobra za vas i planet.