VELUX roleta

Čuva toplinu doma zimi

Zaštita od vrućine u ljetnim mjesecima

VELUX roleta

Potpuni mrak
za dobar san

Rolete


Od 1.989,00 kn

PDV uključen

Potpuna zaštita od vremenskih uvjeta

Preporučuje se za prostoriju tipa:


  • Čuva toplinu doma zimi
  • Zaštita od vrućine
  • Potpuno zamračenje
  • Izolacija i smanjenje buke

Savršena za bilo koje podneblje ili doba godine, VELUX roleta sprječava pretjerano zagrijavanje sobe tijekom ljeta, održava je toplom tijekom zime te vam omogućuje da potpuno blokirate svjetlo u bilo koje doba dana.
Pogledajte kako funkcionira roleta na ručno upravljanje

Boje

VELUX vanjska roleta je izrađena od aluminija bojanog u antracit sivu boju.


Koju vrstu rukovanja roletom trebam odabrati?

Za odabir pravog upravljanja svojom VELUX roletom, trebali biste uzeti u obzir gdje se nalazi vaš krovni prozor te koliko često ćete podešavati položaj rolete. Roletama na električno i solarno napajanje upravlja se daljinski te su one idealan izbor za one koji imaju VELUX krovne prozore van dohvata ili one koji žele dodati nijansu inovativnog luksuza svojoj sobi u potkrovlju.

Osnovna roleta na ručno upravljanje s dvije pozicije – otvoreno i zatvoreno

Osnovna roleta na ručno upravljanje okretanjem krila prozora.

Dvije pozicije omogućuju da roleta bude ili potpuno otborena ili potpuno zatvorena. Kada nije u uporabi, roleta je skrivena ispod svoga kućišta. Kako bi upravljali roletom jednostavno otvorite prozor i rotirajte ga za 180 stupnjeva dok se prozorsko krilo automatski ne spoji s roletom. Prilikom zatvaranja prozora roleta će se automatski odrolati. Kako biste roletu ponovno podigli, rotirajte prozor za 180 stupnjeva. Zvuk klika označava da se roleta odvojila od prozorskog krila. Moguća je ugradnja na modele VELUX krovnih prozora sa središnjim ovjesom GZL/GGL/GGU kupljene nakon 2003. godine.

VELUX zidni prekidac

Na daljinsko upravljanje i električno napajanje

VELUX INTEGRA® roletama na električno napajanje upravlja se pomoću bežičnog zidnog prekidača koji se isporučuje u pakiranju. Zidni prekidač je tvornički programiran pa je pokretanje vrlo jednostavno.

VELUX INTEGRA® rolete se spajaju na VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje pa za njihovu ugradnju nije potrebno dodatno ožičenje. No, ukoliko električne rolete želite ugraditi na ručno upravljani VELUX krovni prozor, to možete učiniti upotrebom KUX 100 kontrolne jedinice.

VELUX zidni prekidač

Na daljinsko upravljanje i solarno napajanje

VELUX INTEGRA® roletama na daljinsko upravljanje i solarno napajanje upravlja se pomoću bežičnog zidnog prekidača koji se isporučuje u pakiranju. Zidni prekidač je tvornički programiran pa je pokretanje vrlo jednostavno. Zahvaljujući integriranoj solarnoj ćeliji, rolete ne zahtijevaju spajanje na dovod struje. Budući da je ugradnja bežična, ove rolete su idealno rješenje za naknadnu ugradnju na već prije ugrađene ručno upravljanje VELUX krovne prozore.

Solarna punjiva baterija ima dovoljno kapaciteta za 600 otvaranja, čak i ako nema izravnog sunčevog svjetla za punjenje.

Nađite cijenu svoje VELUX rolete

Upute za ugradnju