Zaštita od vrućine u ljetnim mjesecima

VELUX roleta

Potpuni mrak
za dobar san

VELUX roleta

Čuva toplinu doma zimi

Rolete


Od 1.989,00 kn

PDV uključen

Potpuna zaštita od vremenskih uvjeta

Preporučuje se za prostoriju tipa:


  • Zaštita od vrućine
  • Potpuno zamračenje
  • Izolacija i smanjenje buke

Savršena za bilo koje podneblje ili doba godine, VELUX roleta sprječava pretjerano zagrijavanje sobe tijekom ljeta, održava je toplom tijekom zime te vam omogućuje da potpuno blokirate svjetlo u bilo koje doba dana.
Pogledajte kako funkcionira roleta na ručno upravljanje

Boje

VELUX vanjska roleta je izrađena od aluminija bojanog u antracit sivu boju.


Koju vrstu rukovanja roletom trebam odabrati?

Za odabir pravog upravljanja svojom VELUX roletom, trebali biste uzeti u obzir gdje se nalazi vaš krovni prozor te koliko često ćete podešavati položaj rolete. Roletama na električno i solarno napajanje upravlja se daljinski te su one idealan izbor za one koji imaju VELUX krovne prozore van dohvata ili one koji žele dodati nijansu inovativnog luksuza svojoj sobi u potkrovlju.

Osnovna roleta na ručno upravljanje s dvije pozicije – otvoreno i zatvoreno

Osnovna roleta na ručno upravljanje okretanjem krila prozora.

Dvije pozicije omogućuju da roleta bude ili potpuno otborena ili potpuno zatvorena. Kada nije u uporabi, roleta je skrivena ispod svoga kućišta. Kako bi upravljali roletom jednostavno otvorite prozor i rotirajte ga za 180 stupnjeva dok se prozorsko krilo automatski ne spoji s roletom. Prilikom zatvaranja prozora roleta će se automatski odrolati. Kako biste roletu ponovno podigli, rotirajte prozor za 180 stupnjeva. Zvuk klika označava da se roleta odvojila od prozorskog krila. Moguća je ugradnja na modele VELUX krovnih prozora sa središnjim ovjesom GZL/GGL/GGU kupljene nakon 2003. godine.

Na daljinsko upravljanje i električno napajanje

Roletama na daljinsko upravljanje i električno napajanje upravlja se pomoću inteligentnog VELUX INTEGRA® upravljačkog panela na dodir koji se isporučuje s vašim VELUX INTEGRA® krovnim prozorom. Intuitivno rješenje koje vam omogućuje da lako upravljate svojim roletama izdaleka. VELUX INTEGRA® upravljački panel nudi niz unaprijed unesenih programa za svakodnevni komfor i bolju unutarnju klimu. Roletom možete upravljati bilo gdje iz sobe te uživati u svim značajkama unaprijed postavljenih programa kao što je mogućnost programiranja roleta da se podižu i spuštaju o određeno vrijeme.   

Što ako nemam VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje?  

Ako nemate VELUX INTEGRA® krovni prozor na električno napajanje, ali biste htjeli roletu na električno napajanje, isprobajte upravljački sustav KUX 100. Time ćete moći upotrebljavati VELUX sjenila ili vanjske rolete na električno napajanje u krovnim prozorima na ručno upravljanje.

Na daljinsko upravljanje i solarno napajanje

Roletama na daljinsko upravljanje i solarno napajanje upravlja se pomoću daljinskog upravljača koji se isporučuje sa sjenilom. Ako imate INTEGRA® krovni prozor na solarno napajanje, također možete koristiti VELUX INTEGRA® inteligentni upravljački panel na dodir koji se izvorno isporučuje s vašim VELUX INTEGRA® krovnim prozorom.  
VELUX INTEGRA® upravljački panel nudi niz unaprijed unesenih programa za svakodnevni komfor i bolju unutarnju klimu. Sjenilom možete upravljati bilo gdje iz sobe te uživati u svim značajkama unaprijed postavljenih programa kao što je mogućnost programiranja sjenila da se podižu i spuštaju o određeno vrijeme.  

Po potrebi se sjenilom na solarno napajanje može upravljati i ručno. Solarna punjiva baterija ima dovoljno kapaciteta za 600 otvaranja, čak i ako nema izravnog sunčevog svjetla za punjenje.

Nađite cijenu svoje VELUX rolete

Upute za ugradnju