VELUX APP u odnosu na VELUX ACTIVE with NETATMO

Novi proizvod za pametni dom


Novi proizvod stigao je na tržište, sada ste u mogućnosti birati između dva rješenja pametnog doma - VELUX solarni ili električni krovni prozori.

U svibnju 2021. puštena je u prodaju nova aplikacija VELUX APP (KIG 300 EU). Radi se o rješenju za korisnike pametnog doma koji žele iskoristiti velike prednosti značajke VELUX ACTIVE, ali još nisu sasvim spremni za automatizaciju unutarnje klime. U ovom članku pojasnit ćemo razliku između ta dva proizvoda.  


Kako funkcionira?


Rješenje VELUX ACTIVE prati suvremene tehnološke trendove pružajući korisnicima podatke o unutarnjoj klimi temeljene na senzorima, koji im nikada prije nisu bili dostupni. Rješenje VELUX ACTIVE koristi te podatke za automatsko upravljanje proizvodima tvrtke VELUX kako bi osigurao najbolju moguću unutarnju klimu.


S druge strane, rješenje VELUX APP ne koristi se senzorima i to je glavna razlika između ta dva rješenja. Rješenje VELUX APP odlična je početna točka za ljude koji žele postati korisnici značajke pametnog doma, ali još uvijek nisu spremni na automatizaciju temeljenu na senzorima.

Dva rješenja, jedna platforma

Korisnici rješenja VELUX APP uvijek imaju mogućnost uključiti senzore u svoje rješenje te tako izvršiti nadogradnju na rješenje VELUX ACTIVE, budući da su oba rješenja stvorena na platformi VELUX ACTIVE with NETATMO.

Kada vi, kao korisnik rješenja VELUX APP, zatražite podršku na stranici često postavljanih pitanja, pomoć vam je dostupna putem pitanja istovjetnih onima korisnika rješenja VELUX ACTIVE. Međutim, pitanja vezana uz podršku koja se odnosi na senzore za vas neće biti relevantna.

Značajke

VELUX App Control

VELUX ACTIVE with NETATMO

Upravljanje putem pametnog telefona

Funkcija upravljanja grupom

Raspored i automatizacija

Glasovno upravljanje

Hey Google, Apple HomeKit

Hey Google, Apple HomeKit

Kompatibilnost

Hey Google, Apple HomeKit i Somfy proizvodi za zaštitu od sunca

Hey Google, Apple HomeKit i Somfy proizvodi za zaštitu od sunca

Automatska zaštita od topline

Tajmer za prozračivanje

Kontrola unutarnje klime

-

Prozračivanje na temelju podataka senzora

-

Podaci pametnog senzora

-

Točni podaci o vremenskim uvjetima

-

Senzori za praćenje vremenskih uvjeta

-