Zamislite kako će izgledati vaša kupaonica s ovim idejama za renovaciju kupaonice 

Renovacija kupaonice može biti zastrašujući proces. Mnogo je odluka koje treba donijeti na tom putu, a dovršetak projekta zahtijevat će detaljno planiranje. No isplatit će se vašoj kupaonici dati elegantnu nadogradnju kakvu ste oduvijek zamišljali! Evo popisa ideja za renoviranje kupaonice koje će vam pomoći u planiranju procesa i donošenju ispravnih odluka.  

Osmislite kupaonicu iz vaših snova

Mnogo je stvari koje treba uzeti u obzir kada želite preurediti svoju kupaonicu. Kupaonica mora biti funkcionalna, praktična, a po mogućnosti i pomalo luksuzna. Projektiranje kupaonice iz snova sastoji se od promišljenog plana i budžeta. Za početak koristite ovaj popis ideja: 

Znate li svoje potrebe i želje? 

Počnite s odlukom što želite postići renovacijom kupaonice. Koristite svoju trenutnu kupaonicu kao početnu točku: što vam se u njoj sviđa, što želite promijeniti, a što se može sačuvati? Vašoj kupaonici možda neće trebati potpuna preobrazba; Ponekad je dovoljna promjena pločica, namještaja ili unutarnjeg uređenja. Ako nije, važno je pripremiti se prije nego što se upustite u ovu novu avanturu!  

Razmislite o rasporedu utičnica i električnih uređaja, idejama za rasvjetu, skladišnom prostoru te položaju prozora i krovnih prozora. Vratiti se i ugrađivati stvari nakon što je renovacija završena može biti skupo, ili čak nemoguće. Dobro isplaniran dizajn može ti uštedjeti vrijeme i novac.  

Imate li plan? A budžet?

Bez obzira na to je li renovacija kupaonice nešto što ćete raditi sami ili ćete unajmiti izvođača koji će obaviti posao, plan i budžet bit će vam od pomoći!  

Renovacija kupaonice je ulaganje. Započnite utvrđivanjem budžeta i vremenskog okvira. Ako posao obavljate sami, odvojite više vremena za svaki korak i razmislite o angažiranju stručnjaka za tehničke radove kao što su vodoinstalacija i električne instalacije. 

Detaljan plan također olakšava izvođaču da shvati što želite postići renovacijom. Pobrinite se da se vi i vaš izvođač razumijete - nemojte pretpostavljati - i prođite kroz svaki dio plana. S vremenom nastavite provjeravati kako bi bili sigurni da se pridržava plana.  

Iskoristite renovaciju svoje kupaonice na najbolji mogući način s ovim savjetima za uređenje interijera 

Mala kupaonica? Velika ideja! Kupaonice su često manje od ostalih prostorija u kući, stoga si malo ugodite bez prekoračenja budžeta. Grijani podovi manji od 100 četvornih metara mogu biti pristupačni. Pametni tuševi i kade štede energiju i pružaju dodatnu udobnost. Razmislite na što možete malo više potrošiti bez prekoračenja budžeta i, kada je moguće, ponovno upotrijebite, reciklirajte, popravite ili kupite rabljeno. 

Pogledajte renovaciju svoje kupaonice u potpuno novom prirodnom svjetlu 

Dignite glavu i recite „bok” svojem petom zidu! Poznat i kao vaš strop, vaš peti zid je najneprimjećeniji, ali najvažniji zid vaše kupaonice. To je neiskorištena prilika za dizajn koja ima moć preobraziti vašu kupaonicu. Evo zašto krovni prozori trebaju biti obvezni dio vašeg popisa za renovaciju kupaonice!

Propustite prirodno svjetlo i puno svježeg zraka

Unesite novi izgled i ugođaj u svoju kupaonicu s prirodnim svjetlom. Dnevna svjetlost oživljava vaš prostor ističući prave boje vaših zidova i dekorativnih elemenata. Prirodno svjetlo ključno je za stvaranje ugođaja kao u toplicama ili luksuznog dizajna kupaonice. 

Okupajte svoju kupaonicu prirodnim svjetlom i svježim zrakom ugradnjom krovnih prozora. VELUX krovni prozori preobrazit će vašu prostoriju bez ograničavanja prostora ili žrtvovanja privatnosti i pružiti obilje svježeg zraka i ventilacije. Propustite unutra čisti zrak i dnevnu svjetlost dok puštate van vlažan zrak. 

Tri razloga zbog kojih ćete obožavati krovne prozore u svojoj kupaonici

Prirodno svjetlo pomaže nam u očuvanju zdravlja i dobrobiti. Njegove obnavljajuće i transformativne moći uljepšavaju naše živote. Ovo su još tri razloga zbog kojih ćete obožavati krovne prozore u svojoj kupaonici: 

  1. Privatnost: krovni prozori postavljaju se na krov i hvataju sunčevu svjetlost bez ugrožavanja privatnosti u vašoj kupaonici 

  2. Ventilacija: kupaonicama je potrebna ventilacija kako bi pare i kondenzacija izašli van. VELUX krovni prozori se otvaraju kako bi osigurali svjež zrak i ventilaciju.  

  3. Bolje osvjetljenje: prirodna svjetlost pruža čisto, bijelo svjetlo koje je savršeno za spremanje za izlazak iz kuće.

Sjajna kupaonica je funkcionalna, praktična ... i pomalo luksuzna! Projektiranje kupaonice vaših snova počinje promišljenim planom i budžetom. 

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacija
prostora

Naša rješenja za dnevnu svjetlost pomažu vam da dobijte dodatni životni prostor ispod krova i pružaju neusporedivu vrijednost vašem domu, vašoj dobrobiti i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrijednosti doma 

Budite sigurni da će vaše ulaganje u VELUX rješenja povećati vrijednost vaše imovine i isplatiti se.

Bezbrižnost u
vašem domu

S našom širokom ponudom sjenila i roleta, rezervnih dijelova i servisa, pružamo vam najbolje moguće iskustvo.

Ovdje smo da vam pomognemo

Naš tim posvećen je osiguravanju vašeg potpunog zadovoljstva, od prvog kontakta do konačne ugradnje.

Kvaliteta
bez kompromisa

Vaše potrebe naš su kompas. Neprestano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. i proizvodimo ih na način da dugo traju.

Odgovoran i održiv
odabir

Možete poboljšati kvalitetu svojeg života održivim rješenjima koja su dobra za vas i planet.