{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Projekt za više prostora i dnevne svjetlosti

Pretvaranje nekorištenog potkrovlja u topao i privlačan prostor za rad od kuće i vježbanje. To je bio plan koji je Jean-Christophe prvotno zamislio, a na svoj je popis dodao i dnevnu svjetlost. Vlasnikov plan bio je renovirati cijelu kuću i u potkrovlju stvoriti prostorije koje se mogu upotrebljavati za način rada koji je posljednjih godina postao standard: u tom odvojenom, ali dobro osvjetljenom području kuće možete jednostavno zadržati usredotočenost tijekom rada od kuće i crpiti motivaciju iz sunčeve svjetlosti za vježbanje. Dvostruka svrha ovog projekta bila je povećati životni prostor kuće i poboljšati energetsku učinkovitost, uz osiguravanje dnevne svjetlosti. Posebna pažnja posvećena je i ulazu dnevne svjetlosti.

Kvaliteta i pouzdanost

Vlasnik kuće bio je odlučan u stvaranju prostora koji će biti dugotrajan i koji će dugi niz godina služiti kao koristan prostor u kući. „Odabrali smo VELUX proizvode jer imaju izuzetno širok asortiman, što nam je omogućilo da pronađemo rješenje koje je premašilo naša očekivanja u pogledu dnevne svjetlosti. Osim toga, robna marka VELUX predstavlja zajamčenu kvalitetu i pouzdanost za renovacije krova”, kaže Jean-Christophe, vlasnik kuće. VELUX krovni prozor savršen je za unos dnevnog svjetla i svježeg zraka u male prostorije, stubišta i kupaonice i prekrasno je promijenio izgled ovog prostora u potkrovlju. Mogu se ugraditi i niže pa pružaju širi pogled od većine krovnih prozora.

Glavne prednosti VELUX krovnih prozora

Kada smo otvorili krov, prostor se u trenu promijenio i vlasnik kuće bio je siguran da će dobiti što želi: „Nova prostorija preplavljena svjetlom i s pogledom na vrt, zahvaljujući VELUX rješenjima. Krovni prozori pružaju dnevnu svjetlost i udobnost”, kaže Jean-Christophe.

Sarl Leveque

Leveque Entreprise

Izazov je bio unijeti prirodnu dnevnu svjetlost u prostor u kojem prethodno nije bilo otvora. Vlasnici su htjeli udobnu prostoriju jer su u nju planirali smjestiti i ured, kao i vježbati. Bilo je očito da moraju dodati prozor. Uvijek je ljepše kad možete gledati kroz prozor, umjesto u zid.

Nova prostorija

„Bio sam vrlo zadovoljan i iznenađen – rezultati su bili čak i bolji nego što sam zamišljao. Nova prostorija preplavljena svjetlom i s pogledom na vrt, zahvaljujući VELUX krovnim prozorima”, kaže Jean-Christophe, koji sada uživa u upotrebi dodatnog prostora u domu. Krovni prozori omogućili su i prekrasan pogled iz potkrovlja, što prostor čini otvorenijim i prozračnijim. Stvara povezanost s vanjskim svijetom, unosi prirodu u dom i cijelom potkrovlju pruža energičnu i zadovoljavajuću atmosferu.

"Bio sam vrlo zadovoljan i iznenađen"
– Jean-Christophe, vlasnik kuće
Želja za svjetlom i prostranom sobom

„Započeli smo s potkrovljem bez prozora. Klijent je htio osvjetljenu, prostranu sobu u koju može smjestiti opremu za vježbanje i prostor za kućni ured. VELUX proizvodi unijeli su puno dnevne svjetlosti i, povrh svega, omogućili nam da stvorimo veću podnu površinu. Imate lijep pogled na vanjski svijet, čak i dok sjedite na podu”, kaže Sarl Leveque, Leveque Entreprise.

Preporučeni VELUX proizvodi
VELUX kombinacija s fiksnim elementom
Idi na proizvod
Rolo sjenilo za zamračenje (DKL)
Idi na proizvod

Vanjska roleta, SOFT (SSS)
Idi na proizvod